![]() |
|
RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Aktivácia karty pri prvom vložení do satelitného prijímača nabieha automaticky tak, že sa načíta spúšťací impulz na STV 1, alebo ČT 1.Tým sa prakticky overuje celé technické zariadenie pre príjem signálu. Užívateľ si následne v primeranom čase t.j. do 14 dní zaregistruje kartu na seba, prípadne kohokoľvek v rodine. Je vhodné stihnúť uvedený termín, ináč sa karta tzv. vypne. Ak sa to nestihne včas, nič strašného sa neudeje. Je potrebné kartu zaregistrovať a po tomto úkone centrálny počítač vyšle nový impulz na kartu. Pre správne načítanie impulzu musí byť prijímač zapnutý tak ako pri prvom aktivačnom impulze na STV 1, alebo ČT 1, avšak tu už treba počítať s dlhším časom pre aktiváciu podľa toho, ako je momentálne "vyťažený" centrálny počítač. Impulz sa zapísal a ďalej sa už o nič starať netreba. Raz ročne zaplatím koncesionársky poplatok, kariet si môžem zaobstarať neobmedzené množstvo, seriózny správca kariet iba skontroluje poplatok a raz ročne mi pošle impulz na kartu. Keď od 1.1.2013 koncesionárske poplatky na Slovensku zaniknú, impulzy na verejnoprávnej platforme prestanú mať zmysel a príjem bude konečne oslobodený aj od poslednej byrokratickej bariéry, ktorá bola v poslednej dobe masívne zneužívaná buď vedome, alebo nevedome pracovníkmi správcu impulzov. Bude potrebné zistiť, kto, kedy a akým spôsobom začal impulzy manipulovať. Ak ste mali, alebo máte problém s kartou a impulzmi na verejnoprávnej platforme CS Link, Skylink, poskytnite nám konkrétne údaje prostredníctvom komentára, alebo emailom. Vaše informácie sa stanú základom pre trvalé vyriešenie uvedeného problému. |
Luteran
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 146 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
CHLAPCI MOJI, AJ BY SOM SI S VAMI RÁD POKECAL, LENInformácia bola určená satelitnej verejnosti. Tej odkazujem, veci sa od včerajška začali hýbať správnym smerom. Ozval sa konkrétny človek pán Š.J., ktorý mal v sobotu problém na karte CS link so zápisom impulzov Markíza, Doma, Joj, Joj Plus. Jeho prípad je univerzálny. Nemá prijímač Ready a po telefonáte na linku ...267 267 mu vraj pracovník vnucoval info, že s jeho prijímačom budú problémy. Po ďalšom nátlaku ale priznal, že problém s impulzami je na strane prevádzkovateľa. Potom pracovník Cskylink uviedol,že vie nastaviť impulzy tak, aby mu to fungovalo aj na neReady prijímači. Pán Š.J. mi poskytol údaje a následne som komunikoval so zástupcom CSkylink. Ďalšie, veľmi zaujímavé informácie rád poskytnem aj na serveri Parabola, ku ktorému ako takému mám profesionálny vzťah. Čo sa týka " psychiatrickej úderky " mmc, bohus,hornet,dagy,medik atď. Chlapci, však už tie Vaše nicky sú "na hlavu". Čo v tých hlavách naozaj máte, to by som rád videl naživo. Keby ste boli chlapi a nie chlapci,ozvite sa mi a rád sa s Vami stretnem. Najbližšie strávim jeden deň v Brne na Ampéri. Dávid Kríž by mohol mať "kuráž", ten jeho nick ako jediný vyzerá trocha normálne. Chlapci moji, pekný deň a ak sa dá, nájdite si v hlavičkách zbytky šedej kôry a napíšte niečo " hutné" ináč nám tá Parabola skape. A kde si potom Vy budete pestovať tie svoje " mindráčiky " ? Nemyslite na hlúposti, nehanbite sa zapnúť lenivé mozgy, študujte a ak budete pripravení, možno sa vráti doba, kedy tu na Parabole bola naozajstná diskusia. |
Luteran
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Popravdě, toužím po tvém nicku už strašně dlouho, dokonce jsem uvažoval, že tě pošlu navěky do důchodu a ukradnu ti ho. Zdálo se mi to ale těžce omluvitelné, takže škoda no. Ale už jsem na to přišel, změním si ho aspoň na Luteran535, přece nebudu nějakej blbej Tomík nebo co. :scared:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
moj nickp.Luteran je mozno na hlavu, avsak vasu!!! v 90-tych rokoch ked casopis solideurope stal este za nieco, vase politicke ulety v editoriale boli a su viac ako priprava na koniec tohoto kedysi dobreho casopisu! viem klesa predaj. skutocne je na zamyslenie MAtovic iGOR, luterAn, nezavisle osobnosti, pretoze detektor lzi by ste p. luteran mali podstupit!!! vieme o vas dost!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
AŽ TO VYŘEŠÍTEdejte vědětstačí malými písmeny ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Chlapi neřešte v tématu s tak vysokou informační hodnotou politiku..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Luteran,mohol by si vysvetlit: verejnopravna platforma CSlink, Skylink? Podla mojich vedomoti je to sukromna spolocnost. Co maju koncesionarske poplatky spolocne zo sukromnou spolocnostou? Co ma spolocne Markiza, JOJ, Doma, JOJ plus s koncesionarskymi poplatkami? Tie snad idu do STV a SR. Co ma nick spolocne s tym, co ma kto v hlave? Je tu zaregistrovanych moooc vela ludi, tak nie kazdy moze mat nick Jano, Pepa, Karol....Luteran...Takisto moze byt tvoj nick "na hlavu".... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !na hlavu ? nick - skratka z nickname, po slovensky prezývka ... ja som svoje priezvisko napísal do kolónky priezvisko a do kolónky nick som dal nick ... na hlavu bude asi ten, čo priezvisko napísal do kolónky nick (možno mu krivdím, možno je to fakt jeho prezývka) |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !ak nedojdu zapisy na zaklad, aj napriek tomu, ze su standardne posielane v emm streame, doporucujem predovsetkym vymenit box. Fakt ziadne riesenie manipulovania impulzov v tomto pripade nepomozeSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@LuteranEštébak co tu trepes zase za sprostosti o triedeni impulzov, zas ti tecie do topanok ze ? Namiesto tych polskych krapov fergusonov davaj poriadne stroje a bude po probleme.. Cslink je ciste IRDETO a to ti v ziadnej Ferguson citacke conax embeded nepojde nikdy na 100 % . Zatvor ty len tvojho leoparda skor kym ti z neho rozzureny vyhodnare neurobia kúlničku na dřívi.... Rv |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
@Luteranale fakt poprosím odpovede na dotazy od Horneta.Lebo pletieš dohromady také nezmysly - verejnoprávne súkromné spoločnosti, najprv impulzy na STV a CT, koncesionárske poplatky a teraz zase nejde markiza a joj. To vyzerá že miesto šedej kôry tam má niekto hnoj. A za všetkým čo nefunguje je ŠTB. Lebo na certifikované prijímače posielajú veľký impulz jak Brno aby ho prijímač zachytil, ale na necertifikované len taký malulinký puntík. Toto naozaj už patrí na predovlebný míting a nie na parabolu - tam tomu budú bezdomovci tlieskať keď dostanú guláš a pivo. Nezamkneme to tu? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
administrator forama moznost porovnat IP adresu nicku:Luteran a IP adresu ing. Luterana zo Solid Europe...mozno by to bolo zaujimave!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31a ty vari pochybujes ? je to ten isty Lufteran a dam krk na to ze v tomto momente uz su podane najmenej 3 trestne oznamenia na parabolu.cz a kdesi v skicari uz ma napisane minimalne 3 strany blabolov ako ho deticky na parabole osocuju - jeho satelitneho guru, legendarneho zakladatela SLOVSRATU s najlepsou programovou skladbou v podobe programov ako - Bahrain TV, AL Jazeera, Oman Tv a pod. Len On bol otcom myslienky vozit sem lacne čerepy z polska a postupne tak zaplavit nas trh nelicencovanymi citackami... |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Ako tak pozeram tak sa diskusia o chvilu presunie na Presovsku stranku aj s citatmi a samozrejme nejakym trestnym oznamenim,co uz k tomu samozrejme patri...Ale stale nechapem o com je tato diskusia.Uz druhy rok predavam iba tzv.certifikovane prijimace a ziadny problem nemam.Ak mi reklamuju tak iba samostatne zakupenu kartu a aj to majitelia Fergusonov a AzBoxov.Teraz su este dozvuky preladovania,kedze zacina chatarska sezona a niektori zistuju,ze im to nejde a aj ked to naladia tak je to zakodovane.A cuduj sa svete,ukrajinske Ortony,openbox a pod.znacky co mi tu nosia preladovat no problem.Ferguson tu mam kazdy tyzden bez zapisov...a to som v zivote nepredal ani jeden kus,ak kartu vyberiem a vlozim do ineho prijimaca na predajni tak pochopia,ze kupili srot....od poliaka ani salamu,jedine nastruhat ako posypovy material...Takze ak to zhrniem,predavam iba Skylink a ak ho chcem predavat a nemat problemy musim hrat ich hru a davat k tomu ich certif. prijimace,netesi ma samozrejme,ze obchodnikom brania predavat vacsi sortiment...problem v tom vsak nevidim,ved je tolko moznosti freesat,magio,digi... tak nech si kazdy vyberie co bude ponukat alebo montovat...Dnes som mal pripad,pani volala ,ze jej nejde Multi ktore si zaplatila a technik co jej to predal a namontoval nedviha mobil...doniesla kartu,samozrejme vsetko OK po cca minute v GoSate a chcela vysvetlenie,ze preco ked ma "certifikovany prijimac"(technik to tvrdil) ma s tym problem,ten "certifikovany" bol Ariva...ale podla pani prijimac musi byt certifikovany lebo technik mal bundu s napisom Skylink. :) |
satelit1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Asi ten technik nebyl ready :laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@mediksom na pochybach ci Luteran moze pisat taketo bludy. ked to pise on, musi vratit titul. lebo inac vsetci skoncili s cervenym...ale nosom! vsak VERITAS in vino...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31no tak má to i na svém webu ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
Ale Chlapci.Problém bol na CSlink IRDT kartách :))) http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=43534 :laughing: ani ja som tomu nechcel veriť ,ale "Luteran" má pravdu ,ovšem nemá to nič pravdaže z Koncesionárskymy poplatkami ,ale z EMM. Rv ovšem je to už dávno vyriešené ,toť už to spravili ,ono ten problém sa vyskytol po prechode kanálov na nové TP. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Zda sa, ze Luteran pise len rano a len jeden prispevok...zrejme nema viac casu - meria impulzy :))) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
DETI MOJE, EMM ZÁPISMI ODKOJENÉ , OBAVU NEMAJTEChlapci moji, fakt nemám veľa času. Dnes som začal s hľadaním EMM zápisov t.j. impulzov na Ministerstve kultúry. Pani na právnom oddelení rýchlo skolabovala a prehodila ma na pani hovorkyňu. Tá bola rada, že ma posunie na kolegu v RTS, či ako sa ten hybrid volá. Hovorca bol mimoriadne potešený, že ma presunie na odbor rozvoja a techniky, kde som konečne narazil na starého známeho a zistil som, že v roku 2007, čo je asi posledná zmluva medzi STV a prevádzkovateľom vysielania cez satelit sa žiadna zmienka o EMM zápisoch nenachádza. To preto, že sa ani len nepredpokladalo obmedzovanie príjmu verejnoprávneho balíka pomocou akýchsi opakujúcich sa zápisov. Zaujímavé!? Takže ani tie ročné zápisy - impulzy tam nemali byť. Včerajšia informácia z CSkylinku hovorila o akýchsi polročných zápisoch !!! Takže tu už čosi nesedí. Poobede som ešte absolvoval dlhý rozhovor s technickým zástupcom TV Joj. O probléme s výpadkom zápisov - impulzov nič nevedeli, dokonca o existencii zápisov samotných nevedeli vôbec. Zajtra sa chystám na rozhovor s TV Markíza a ďalšími inštitúciami. Deti moje, zatiaľ toľko. Chlapci,Vy sa polepšite a ten medik vyzerá tak ako by ich jedna mater mala s tým fogašom. Na viac nemám, prajem peknú noc. |
Luteran
![]() |
|
politikamě nezajímá tak mi možná smysl vlákna trochu uniká.Ale pokud je autorem skutečně ing. Jan Luterán tak by bylo vhodné patřičné impulzy využít k jeho LÉČENÍ . !!! Nebo už to proběhlo ??? |
tonek
![]() |
|
Pán Luteránako som už písal, keď už rýpete do tej RTS, tak by bolo ozaj vhodné zistiť prečo takýto kšeft dostal towercom bez verejného obstarávania, hlavne keď RTVS má vlastný uplink, z BA môže uplinkovať aj Telenor, nie je to problém ani pre Eutelsat a koniec-koncov aj RRsat a GlobeCast by to vyriešili v deň podpísania zmluy. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
DETI MOJE, NIČ SA NEBOJTE, PISTOKA NEBITE ...Pistok 153, prepáčte, včera som si nevšimol Váš príspevok. Ak budete pozorne sledovať informácie, ktoré tu postupne dodám, pochopíte ako TV zo zákona spolu so súkromnými TV v neplatenom satelitnom balíku vrátane koncesionárskych poplatkov spolu súvisia. Občania si prostredníctvom štátu a teda i vrátane Vás a nás všetkých vytvárajú pravidlá t. j. zákony. STV, ČT sú verejnoprávne, sú základom spojenia občana so štátom, vysielajú zo zákona, teda nemusia žiadať o licenciu a každý občan štátu má ústavou garantovaný SLOBODNÝ príjem ich signálu, či už v tradičnej terestriálnej, alebo v satelitnej podobe. Štát má regulačné orgány RADY, ktorý zabezpečujú naplnenie litery ÚSTAVY v priestore technickom a právnom. Základom televízneho vysielania je logicky verejnoprávna televízia a až potom ostatné, ináč by ten štát nemal význam. Satelitné a terestriálne vysielanie STV, ČT má zo zákona logicky výhodu v tom, že nemusí žiadať o licenciu, ostatné TV musia a majú obmedzenú životnosť v cca 12 ročných cykloch. Vysielanie neverejnoprávnych TV môže skončiť v ktoromkoľvek okamihu z rôznych dôvodov ako napr. insolvencia, súdne rozhodnutie, živelná udalosť a pod. Ohrozenie vysielania verejnoprávnej TV je ohrozením podstaty štátu, je ohrozením samotného občana. Neverejnoprávne TV vysielajú na základe licenčných podmienok technických, právnych atď. No a už sme doma. Mńa ako občana a tiež dúfam aj pána Pistoka zaujíma, ako sú nastavené podmienky pre príjem verejnoprávnych a samozrejme popri tom aj neverejnoprávnych TV v rámci satelitného vysielania. Keď to celé vznikalo, bol som pri tom ako občiansky aktivista, zúrivý publicista, cítil som sa ako strážny pes demokracie, takže som dobre podkutý. Radu pre vysielanie som vtedy svojimi článkami musel riadne znervózňovať. Chlapci moji, takže mne len stačí osviežiť si pamäť, pozrieť sa do archívu, zodvihnúť telefón a o chvíľku budeme vedieť kto tie zápisy, impulzy, EMM inštrukcie a prečo manipuluje. Gorila, jej mláďatá, asi nie, to len hlúpi ľudia sa nechajú ako žaba uvariť v hrnci. Preto deti moje študujte, študujte a keď k Vám ujo Luterán hovorí, neberte to ako rozprávku. Mimochodom, nejaké dieťa tu spomínalo detektor. Bože, keby ma už na ten detektor niekto pozvalDieťa moje, mám filozofiu pracuj a hovor tak, ako keby si mal stále odpočúvaný telefón a kameru nad sebou. To preto, aby si sa nemusel báť toho, čo uvidíš pri premietaní filmu svojho života, keď Ti zhasne svieca a Ty budeš pred súdom. Tam Vám nepomôže žiadny nick. |
Luteran
![]() |
|
MMC, DIEŤA MOJE AJ SI SA UŽ KONEČNE PREBUDILO ?!Bože, Bože MMC, chlapče, ja som publicista, ja nerýpem. Študujem, čítam, pracujem, žijem, zbieram fakty a podávam ich ďalej. Mám len tú výhodu, že som trocha technicky podkutý. Dieťa moje, raz mi podkopávaš nôžky, raz mi nadávaš do ŠTB a potom sa Ti odrazu rozsvietilo. Keby nič, urobilo si mi radosť, len už musím do práce. MMC, nerobilo si Ty niekedy na TÚ SR. A možno aj, všakže ? Pochop preto, ako ťažko sa dá rozprávať s nickmi. Ja som konkrétny človek a Vy ste len akési tiene. To ale nie v zlom, pekný deň. |
Luteran
![]() |
|
NÁŠ UJO !!!zvonku to vyzerá že už Ti ta svíce dohasíná, proto Tě prosím ZODVIHNI ten TELEFÓN !!!cit:zodvihnúť telefón a o chvíľku budeme vedieť kto tie zápisy, impulzy, EMM inštrukcie a prečo manipuluje. díky za vše tonek (ten můj nick je od jména Jan ) |
tonek
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !ťažká paranoja. neviem ci sa to da vobec liečiť ale želám Vám skoré uzdravenieskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |