![]() |
|
RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Aktivácia karty pri prvom vložení do satelitného prijímača nabieha automaticky tak, že sa načíta spúšťací impulz na STV 1, alebo ČT 1.Tým sa prakticky overuje celé technické zariadenie pre príjem signálu. Užívateľ si následne v primeranom čase t.j. do 14 dní zaregistruje kartu na seba, prípadne kohokoľvek v rodine. Je vhodné stihnúť uvedený termín, ináč sa karta tzv. vypne. Ak sa to nestihne včas, nič strašného sa neudeje. Je potrebné kartu zaregistrovať a po tomto úkone centrálny počítač vyšle nový impulz na kartu. Pre správne načítanie impulzu musí byť prijímač zapnutý tak ako pri prvom aktivačnom impulze na STV 1, alebo ČT 1, avšak tu už treba počítať s dlhším časom pre aktiváciu podľa toho, ako je momentálne "vyťažený" centrálny počítač. Impulz sa zapísal a ďalej sa už o nič starať netreba. Raz ročne zaplatím koncesionársky poplatok, kariet si môžem zaobstarať neobmedzené množstvo, seriózny správca kariet iba skontroluje poplatok a raz ročne mi pošle impulz na kartu. Keď od 1.1.2013 koncesionárske poplatky na Slovensku zaniknú, impulzy na verejnoprávnej platforme prestanú mať zmysel a príjem bude konečne oslobodený aj od poslednej byrokratickej bariéry, ktorá bola v poslednej dobe masívne zneužívaná buď vedome, alebo nevedome pracovníkmi správcu impulzov. Bude potrebné zistiť, kto, kedy a akým spôsobom začal impulzy manipulovať. Ak ste mali, alebo máte problém s kartou a impulzmi na verejnoprávnej platforme CS Link, Skylink, poskytnite nám konkrétne údaje prostredníctvom komentára, alebo emailom. Vaše informácie sa stanú základom pre trvalé vyriešenie uvedeného problému. |
Luteran
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 146 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: 08.03.2012, 08:06.59Som príliš mladý na to, aby som niekoho spájal s ŠTB (to bol nejaký iný "nick"), s kľudom Vás však označím za manipulátora, ale ak by výsledkom Vašich manipulácii bolo prešetrenie a napravenie stavu - aj v kauze, čo som spomenul - tak Vám to bude slúžiť ku cti. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
ano nepomozeani luteran ani katolik! pomoz si sam clovece aj boh ti pomoze. a ze deti moje - no to sme še pobavili... :laughing: :laughing: :laughing: tolko sat. omylov a 50%polopravd snad ziaden odbornik v sat. technike naurobi ako je vlakno od nick: Luteran! som len amater a sat. nadsenec cca23rokov...avsak tato reklamna predvolebna kampan nepatri do TOP a teda ani na parabola.czRakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Luteran, hmm....hmm...potreboval by si pomoc psychologa, alebo skor psychiatra...si fakt chory clovek...Nema to tu vyznam, s normalnou diskusiou to nema nic spolocne, koncim s touto temou a asi by bolo lepsie to zamknut, zbytocne vadenie, ktore neprinesie uzitok. Luteran chce len vsetkych na****t a urobit si reklamu... Ahoj. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Jedno je je jasné,že s týma zápismi niečo bolo,keď to zrazu podaktorým prestalo ísť a jednalo sa to o tie isté programy.Ale čí to bolo manipulovanie,alebo zlýhanie techniky to by som si nedovolil tvrdiť.Zopár mojích zákaznikov to tiež postihlo,možno by som ich porátal prstami na jednej ruke,ale je dobré,že sa o tom hovorí,len nie je dobré,že to podaktorí berú trochu z inej stránky.Ale,čo už,ľudia sú rôznorodí.Aspoň sa tú úkážu,čo je v ních naozaj.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@Luteranjano Tebe uz z toho matovica nacisto vyhrava - presiel som to tu 5x a nikde som ziadnu zmienku o detektore nenasiel..Ale k problemu ... Neviem co riesis o impulzoch, ale si total mimo .. Ziadny operator nema priamy pristup k ziadnym impulzom, cele tvoje nazvoslovie impulz je kravina. 1, To co sa stalo koncom februara na niektorych cslink irdeto kartach bola klasicka porucha kodera - tak ako niekedy sa zasekne a objavia sa CCW kody tak moze aj zastat inym sposobom, konkretne vypadol generator ECM sesion kluca. Bezny uzivatel v licencovanom stroji to ani nepostrehol dokial nevytiahol a nezasunul kartu, v conax sunkach ktore nemaju uplne inplementovanu obsluhu IRDETO kariet mohlo dojst k okamzitemu vypadku - to ale nie je chyba skylinku 2, To ze provider zapisuje opravnenia na zakladny balik v rocnom interbvale na cw kartach a v mesacnom na ICE a IRDETO kartach nie je tiez chyba skylinku ani ziadnej politickej strany. Proste system je tak vymysleny tak ho technik z irdeta nastavil a tak to aj koder generuje. preco sa nad tym nepozastavuje nikto v rakusku kde je demokracia daleko pred nami a kde tiez maju ORF verejnopravne programy a kde tiez na ICE a IRD karty zapisuju v mesach intervaloch .. Odpoved je jednoducha - tam takych Luteranov ako ty - demagogov a despotov viazu do zvieracich kazajok Len ty to vydis inak a hladas za tym politicku spojitost sancu zviditelnit sa pred volbami, alebo zeby si skusal tie tvoje skakajuce struny na hnáty a nejak nestastne si povyskocil a udrel si hlavicku do stropu :laughing: 3, kasli na satelity - pre mna si nikdy odbornikom nebol - bol si len kecajucim trulom, ktory si nieco viac nastudoval, lebo mal na to cas a prostriedky v tej dobe. STB vybavovala svojich spolupracovnikov najnovsimi technologiami a internet v 90-tych rokoch nebola ziadna novinka pre ODBORNIK-ov. Stale sa nemozem ubranit pocitu ze ten tvoj SAT klub bola len zasterka a vlastne tak nepriamo STB ziskavala mena a adresy ludi ktorí mali pristup ku kapitalistickym programom a boli de facto a de jure nepriatelmi statu v tej dobe. Chvalabohu ze Ti nevysla ta ziadost o licenciu na vysielanie - kua to by bolo ine cervene vymyvanie mozgov ... |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
medikk bodu 2: na Irdeto a ICE kartách se nezapisuje v měsíčním intervalu. Zapisuje se denně (pokud je puštěn sat.přijímač samozřejmě) a platnost zápisu je měsíc. To jen tak na upřesnění.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Asi nám je moc dobré,keď tak kydáme jeden na druhého. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !Prosím Vás dajte už tomu " LEN ONOVI " /Luteránovi/,taký podobný všu(nevhodné slovo) nám tu už raz vládol a asi aj ďalší jeho nástupca bude, minimálne citrón. Nech si nechá tie svoje drísty do úvodníkov vo svojom časopise ... |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@joscer...ano mas pravdu,zapisuje sa kazdodenne s mesacnym trvanim - zle som sa vyjadril. na doplnenie treba este uviest ze emm zapisove instrukcie chodia zhruba v 4 s intervaloch a po vytiahnuti karty a opatovnom zasunuti nie podstatne su tie co predlzuju zapis ale tie co updatuju ecm key. cize uzivatel moze mat platne zapisy ale obraz napriek tomu nebude mat. vela conax prijimacov ma prave problem s tymito updatovacimi emm - a ferguson ariva je toho jasnym prikladom@letas .. neries, lufteran je pripad sam o sebe - satelitna postkomunisticka mohyla ktoru zabudli odstranit |
medik
![]() |
|
@medikk bodu 3: mozno pre teba nikdy odbornikom nebol, avsak pre spravu stb ke /odbornik - reg.č. 19901/Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Re:medikNeboj,poznám tu problematiku,tiež som odoberel všetky ročníky jeho časopisu.Bolo to zábavne už vtedy.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
DETI MOJE, SLEDUJEM VÁS I PREVERUJEM, VYDRŽTE !Chlapci moji, čas je problém, avšak nebojte sa, ozvem sa včas s ďalšími informáciami. Nakoniec je možno aj dobre, že medik alias Fogo má v hlavičke chrobáka. Trebalo by sa mu riadne prizrieť. Pravda je, že už od roku 1976 a hlavne počas diplomovej práce Dokrytie okresu Senica signálom 2TV programu pomocou siete televíznych prevádzačov som prepadol kúzlu SAT TV a od roku 1986 som už mal realizovaný satelitný príjem vlastným amatárskym zariadením. Robil som osvetu, žil som a žijem satelitnej TV. Po roku 1989 som zistil, že ŠTB si ma preverovalo a som tam vedený ako PO teda preverovaná osoba a dali mi nick ODBORNÍK. Najprv som nevedel, či mám plakať, alebo sa tešiť. Nakoniec, pri poznaní toho, čo som SÚDRUHOM postváral vďaka zápalu pre satelitnú techniku to beriem skôr ako vyznamenanie. Je ale možné, že medik a teda Fogo bol ten skutočný spolupracovník ŠTB a asi mu je ľúto za totalitou. Fakt nemám čas, ale niekedy sa mu na fogy, teda zúbky pozriem cestou okolo Považskej Bystrice. Pekný večer. |
Luteran
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !ale ale.. prvy apoliticky prispevok kde nas nemátaju matovičovci s detektorom ba ani skylink s impulzikmi, ale dobieha nas minulost... Hold, súdruh inžinier tomu sa nevyhnete, podobne ako tej Fogo paranoji :))) Ale dobry psychiater Vám zaiste pomôže - ten nevypráva, ten len počúva a stanovuje diagnozy, pripadne klepe kladivkom po kolienku :laughing: . |
medik
![]() |
|
DETI MOJE, NEDAJTE SI SVOJE IMPULZY MANIPULOVAŤ !Včera som, zatiaľ neoficiálne, požiadal o možnosť nahliadnúť do licenčných podmienok satelitného vysielania Slovaklink z roku 2002. Možno si niektorí ešte pamätajú ako si ich prví užívatelia mohli oficiálne zakúpiť na našom Sattechu v Trnave. Takže som zvedavý na obsah. Nemám teraz čas reagovať na niektoré invektívy psychoúderky, ktorá tu funguje. Každému obyčajnému užívateľovi dávam do pozornosti fakt, že celý problém česko-slovenského verejnoprávno - základného balíka cez satelit dotiahnem do konca. Cieľom je stav, aby ľudia vedeli ako to funguje, na čo majú nárok, aké sú výhody, nevýhody univerzálnych sat prijímačov a musia vedieť čo ich čaká, ak si kúpia prijímač viazaný na jediného prevádzkovateľa. A to všetko bez emócii, v kľude, poporiadku. Pravda, pokiaľ to tu dovtedy niekto neuzavrie práve kvôli tomu, aby sa obyčajní ľudia nedozvedeli ako sa veci v skutočnosti majú. Pekný deň. |
Luteran
![]() |
|
DETI MOJE, NEBOJTE SA, ZAREAGUJEM AJ NA VAŠE...Pozrel som si poštu a ubezpečujem Vás, že akonáhle budem mať viac času, budem reagovať aj jednotlivo na všetky Vaše príspevky. Začnem postupne od Tomíka 535 atď. Teraz už fakt nestíham. Pekný deň. |
Luteran
![]() |
|
RE: RIEŠIME MANIPULOVANIE IMPULZOV NA STV,ČT !akty X pokračuju....tudududúúúú :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE:tulenAlebo nová slovenská telenovela " LUTERÁNOV IMPULZ " ... :laughing: |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
Janko mój...nejde mi o úder ale o pochopení smyslu Tvého snažení???cit:Včera som, zatiaľ neoficiálne, požiadal o možnosť nahliadnúť do licenčných podmienok satelitného vysielania Slovaklink z roku 2002. Možno si niektorí ešte pamätajú ako si ich prví užívatelia mohli oficiálne zakúpiť na našom Sattechu v Trnave. Takže som zvedavý na obsah.... a prečo si si ich tenkrát nekúpil i Ty ??? Možná jsi se jen špatně vyjádřil ?tak že veĺa úspechov Tonek |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |