05.09.2007, 08:45.45 | |
spravanie sa na tomto forezdravim vsetkych zucastnenych a zasnem, preco je 90 perc. odpovedi urazlivych a nehovoriacich k veci ja som v satelitoch lama x ludi je tu prvy krat ani nepoznaju terminologiu, opytaju sa a x ludi sa do nich navaza, sak ked nechces odpovedat neurazaj mozno ten clovek sa vyzna v inych veciach o ktorych ty nemas ani paru a ked ti pomoze tak ako ty jemu tak o com je toto forum. Ja pracujem v IT a tam na forach sa bezne radi aj lamom a opakovane a dokola a nikoho to neuraza. KTO NECHCE ODPOVEDAT NECH NEODPOVEDA a neleici si tu komplexy, to je moj nazor na cele toto forum. |
![]() cucpo |
05.09.2007, 08:56.01 | |
cucpoJako kolegovi v IT ti nechci brat iluze, ale pro zacatecniky je tu ABC, Prehledy, Galerie, Navody a spousta informaci pohromade, servirovana na stribrnem podnose i s obrazky.Toto je uceleny server s informacemi jak pro lamy, tak i stredne pokrocile.Forum zde slouzi(by melo) k diskuzim a vymene nazoru sa resenim problemu a ne s prominutim zakladni nastaveni satelitniho kompletu.To je tu krasne popsane.Ale nikdo to nechce cist.Prosty uzivatel prepinajici programy by si mel sjednat firmu a technika pro nastaveni a dal jenom prepinat.V pripade problemu se opet obratit na servis.Pokud ho dal nezajima nic krome prepinani, je forum a informace na techto strankach pro nej zbytecne.Moje reakce smeruji vetsinou do techto sekci, kde to najde.A da mu to vic, nez konkretni odpoved.Bez urazky, jen muj nazor. |
![]() meduzka |
05.09.2007, 09:09.57 | |
RE: spravanie sa na tomto foreMuj nazor je ,že ani jeden nemáte pravdu.Přidáváním takových témat jen přiléváte olej do ohně na druhou stranu nevidím důvod proč neporadit,když vím a chci. |
![]() spyko |
05.09.2007, 09:15.18 | |
RE: spravanie sa na tomto forePravda je vzdycky nekde uprostred.To tak byva.Muzeme to tu ukoncit nez se to zvrhne v typicky rasovou nenavist |
![]() meduzka |
05.09.2007, 10:47.45 | |
RE: spravanie sa na tomto forejasne ze je to tak ale preco urazat tych ktory nevedia ked nechcem odpovedat neodpoviem ber to tak ze ti zaciatocnici nevedia o tom vobec nic a chcu sa dozvediet nemusia si volat firmu, ja zo satelitov tiez neviem nic ale ked som sem prisiel prvy krat nevedel som nic ani kde na akom satelite su ake programy co je emu, co su karty, co su prepinace a chcel som sa dozvediet, preto su fora podla mna teda a nechcem prilievat do ohna len ja sam viem ze kolkokrat mi v IT pomoze forum uzivatelov |
![]() cucpo |
05.09.2007, 11:08.02 | |
RE: spravanie sa na tomto foreProc stale zakladate OT vlakna ? To k nicemu nevede, lide budou porad stejni. Vidim, ze mazani je malo, takze budeme muset pristoupit k radikalnejsim opatrenim, hlavne pak nevolejte do redakce, kde budet jen vyplakavat a ohanet se paragrafy ...na cssf by se s Vami nikdo nebavil a odchod s bananem. |
![]() 007 |
05.09.2007, 12:23.00 | |
007Souhlasim, ovsem budou postihovani zakladatele nebo i ti, ktery na zalozeny OT reaguji? Tech OT je bohuzel az moc. |
![]() meduzka |
05.09.2007, 12:27.36 | |
RE:Klidně pokračujte s těma kecama a těch pár lidí co umí se na celé fórum vykašle a Vás to donutí se něco naučit. |
![]() obog |
05.09.2007, 15:34.11 | |
@meduzkaOba ! Kazen a poradek musi byt ... i kdyz nic nemame pro lidem ze Svycarska ani odjinud :-))) |
![]() 007 |