![]() |
|
A je konecaspoň na 3 měs.,dnes od rána staví lešení k zateplování,parabola s motorem/se slzou v oku/šla dolů,zbyla mi jen www.Parabola !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
spykoneboj ak to nerobi firma ktorej raz bude chybat material potom lidi a nekoniec chut,tak tam nemaju 3 mesiace co robit.Ak zacnu u teba to bude rychlovka ak na opacnom konci mal si este cas davat dolu parabou,ale je to vec dohody.... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
za štamprlino vidiš když zateplovali bytovky u nas tak kluci lidem namontovali parabolky spet na lešenie za štamprli po praci vše je veci dohody samozrejmne fix bez motoru ale aspon niečo :-/ :-/ R^ |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: A je konecach jo....aj mňa to čaká.... Rv :crying:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: A je konecdaj nejaku malu parabolu na lesenie, nadpoj koax, jedna druzica ti bude stacit na tie 3 mesiace a pozeras, vecsinou to tak funguje a zateplovaci to toleruju... |
Milaaano
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: A je konecno stým fixom som uvažoval aj ja, monoblok na 19+23°E....Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
Děkuji zautěšení,ještě že mají lešení jen na 2 strany,jedno dvb-t je zachráněno,na poláky jedině odpoledne/rychlomont.colorky/,hlavně že nemusím somrovat kabelovku,a o domluvě to určitě bude-už jsem sondoval s" vousatou tváří" ! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: A je konecNajvacsi problem nastava potom lebo niektore firmy odstupuju od zaruky ked si niekto namontuje na zateplenu plochu nieco,teda navrta povrch.Ale vsade je to inak.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Liquereurčité obavy mám,ikdyž mám ofiko povolení od města,vedle to řešili trojnožkou na balkoně/přivrtanou k podlaze/,parabola nesmí přesahovat stěnu,tím padá zabradlí na balkoně/muj případ/,okenní průchody už mám domluvený,doufám,že to vyjde !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykaU nás jsem zase viděl několik případů instalace držáku přímo pod fasádu. Ten se oblepí polystyrenem a není co řešit. R^Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
spykoUvidis co bude,ja by som nevrtal do podlahy, skor pripevnil nejaku konzolu k zabradliu tak aby smerovala smerom k bytu a tak uchytil parabolu,ked teda nesmie trcat cez zabradlie.Take nejake opacne "L" ak vies co myslim.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: A je konecu nas firma sľúbila,že to sami nahodia späť...zapustia kotvy a zateplia a nahodia konzolu...presne to isté... R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
RE: A je konecO přehozeni konzoly směrem do balkonu jsem už uvažoval,jenže mám krátké ráhno pro 85al/prodloužím/,horší s motorem,něco vykombinuju,bez satu nemůžu bejt !!! :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: A je konecAhoj spyko:kdybyste v domě měli řadnou STA tak byste přijimali z třech anten/1,2,3,4,mux LTV +Slovenský 2mux+Polský 1,2mux=35programu |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: A je konecNo mel jsem to taky podobne starosti,firma instalovala nove betelne zabradli na francouzske okno po vymene a zatepleni.Nechal jsem si vyrobit z zaroveho zinku sroubovatelne kotveni a "roznesl" stacionarni a pohyblivou parabolu na obe strany zabradli od okna.Protoze bydlim v 2.patre a mam dobry pristup k domu,paraboly jsem instaloval z motorove plosiny (nestini mi v okne a muzu "vytrepat" periny:)).do domaciho uzlu jde 20 koaxu:),tedy pres zatepleni 36 chranicka:).Jediny problem je,ze na parabole s motorem se snazi uhnizdit hrdlicky:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: A je konecjo někteří páni domácí jsou strašný bu......, buzerujou a škodí jak jen můžou ;PNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: A je konecJá to mám již za sebou a dopadlo to lépe,než jsem čekal.Na střeše 4 veliké konstrukce pro x parabol.Mám na střeše 4 paraboly.Stačilo se dohodnout,barák nic nehyzdí a na střeše můžu mít klidně 150cm parabolu. :))) |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: A je konecNo STA mám ještě v záloze jako nátlakovou položku,zlikvidovala ji jistá známá kabelovka,a jsou nějaké paragrafy o nekomerčním příjmu pozemních kanálů,ta střecha by byla idealní až na jedno,na motáž s motorem bych už si netrouf-jedině firma ! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
co bych dal za 3 měsíceJak psal liquere, u nás to dělali rok nekecam byl to děs a hruza. ted mam na balgoně paraboly s motorem 2 abych si to vynahradil :laughing: |
pavkava
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: A je konecu nas to robili 3 mesiace...ale parabolu som zavesil na lešenie a išlo sa dalej :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: A je konecOno to hodne talezi aj od partie ale aj od baraku.Pripadne technologie aku pouzivaju.Ale z hladiska dodatocnej montaze na tu zateplenu plochu je dolezite aj ci su to najomne byty alebo uz vo vlastnictve.Ked si vacsina odhlasuje ze sa nebude montovat na stenu a firma este potvrdi ze potom pada zaruke mozes ist do nevhodne slovo.Smola pre toho kto nema balkon alebo inu moznost montaze.Dohodnut sa zo susedom co ma tiez tanier o delbu signalu! :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: A je konecno da sa vrtat aj do zateplenej bytovky..oni nechavaju vacsinou nezateplene asi 30 cm pri oknach tie vyklenky..tam som šibol konzolu...a bolo. nic som tym neporusil.a pozeram.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: A je konecVrtat sa da vsade.U nas nic nevynechali davali to vsade az po okno.Sice tam ide viac vrstiev vselicoho,plus take sietovane cosi ale robili dobre.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE:A je konecChtěl bych trošku poradit mě taky čeká zateplení domu v Mostě řešil jsem to koupí ploché sat.Selfsat 30 na Astru 3 v bytě připevnil jsem jí zatím na květinovou stěnu normálně jede dále mnoho způsobů jak to řešit budˇ to je speciální držák na okno na parapet bez vrtání či teleskopickou tyč na okno bez vrtání a tak dále |
Sova9
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: A je konecno tažko radiť motor + parabola,jedine ako to bolo... R^ :sly:Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
![]() |
|
RE: A je konecPanové díky za rady,zatím to řeším dvb-t,na lešení ani ránu-šerif/vedoucí/ nechce ani slyšet,ale odchytil jsem našeho správce/je nás 15 s parabolama/ a ten zatím tvrdí,že se nic nezmění,přitom se tvářil jak přejetý parním válcem,budiž-mužu mu na chvíli věřit,když se něco změní po dokončení,začne kolotoč !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |