, sekce: Technika |
|
Skystar HD2 a windows media centerMá niekto skúsenosť s požívaním karty skystar HD2 vo windows media center windows 7? Funguje to? |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
|
|
RE: Skystar HD2 a windows media centerjede ale na můj vkus trochu málo.... |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 324 |
|
|
RE: Skystar HD2 a windows media centerTo znamená čo? Nefunguju pluginy alebo zle ovládanie alebo čo? |
silverosbd
|
|
RE: Skystar HD2 a windows media centerjedinou skvělou funkcí mě WMC zaujal tj. "nf afc" - reklamy neřvou ale umí pouze 3 družice přes přepínač...více sem nezkoušel protože mám motor ale není vyloučeno, že to někdo nějak rozhýbal... můžeme to probrat přímo na " ok2iql@gmail.com |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 324 |
|
|
RE: Skystar HD2 a windows media centerOk vdaka, urcite sa ozvem. Chcem dat k telke jedno HTPC,tak som uvazoval nad moznostou pouzit tuto kartu tak uvidime ci z toho nieco bude. ja pouzivam toroidal a parabolu s natacanim, tak teraz uz neviem ci to rozchodim takto. |
silverosbd
|
|
RE: Skystar HD2 a windows media centervyprdni sa na cely windows media centertestoval som s usb SSHD2 a nieje plne funkcne nefungoval korektne motor ani diseqc prepinac ani ci, toboz dvb-s2, no ale ved vyskusaj si sam 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
|
|
RE: Skystar HD2 a windows media centera pluginy tiez mozes akurat tak cakat...🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|