Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O POMOC

To,čoho som sa už dlhšie obával a preto som i po zlých skúsenostiach s mojim pochybným kusom prijímača často nemenil nové FW,/ momentálne tam mám FW 1.35/ sa stalo skutočnosťou. Prijímač mi úplne zamrzol, nejde nič prepnúť ani sa dostať do MENU.Už som ho i viac krát vzadu resetol a mal i deň odpojený od siete i paraboly a nič.
Stálie svieti na obrazovke názov kánálu Cinema Cinemax na ktorom zamrzol a má i signál a nad ním píše :
Slot 1 :Modul Removed, že je modul odstránený, ale aký, keď som tam žiadny nemal.
Skúšal som vložiť do USB portu flashku t.j. USB kľúč, nepomohlo. Ale je zaujímavé, že kartu ICE načíta a napíše karta OK, čiže ju inicializuje, ale viac nič, stále " tvrdý ".
Týmto prosím všetkých, kto sa s takým niečim stretol, o prípadnú radu.Niečo som čítal na nete, ale nemôžem to nájsť, že sa dá do MENU prijímača dostať cez kábel RS 232, ale ako ? Alebo tam skúsiť vložiť prípadne MODUL, ale ten nemám.
Asi to servis istí ! Díky moc.
Alebo ho načisto konečne pochovať ...

:bomb: :fuming:

bystrik
Registrace: 10/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ĎALŠÍ DREAMSKY NXP 256 HD =KAPUT=- PROSÍ O...

S_T_A_R_T:
No, já měl před tím IP Box 250 s AB Enigmou, Kaon KSC570 a Technisat Digit CCI, v dosahu ještě Arivu 200 a Opticum 4010 TSCXE a co se správy oblíbených týká byla 256ka jednoznačně nejhorší. Nejhorší bylo, pokud jsi do oblíbených přidal nový program, tak jsi musel všechny z daného oblíbeného seznamu napřed vymazat a potom je zase vložit, jinak byl bordel v číslování.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

ahoj dreamsky NXP256HD je super prijimač hlavne ten hotbirt 13e na tom fachči cez gshare funguje plno peček to nedokaže pomaly ani jeden prijimač čo je na trhu obraz je super ja ho mam 3 mesiace a funguje fantasticky soft 1.52 je super youtube funguje bez botovania a všetko zaleži akeho ma prijimač gazdu ako sa snim naraba.

ferko1237
Registrace: 6/2010

"ferko1237"
je pravda, že ten "special oscam + 13E +nxp" je zajímavá věc nejen na ty pé ! Obyčej oscam je holt něco jiného.
Já to využiji jinak .

"kubisek"
to se mi na tom taky nelibi Rv

S_T_A_R_T
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra