Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

nahravani dvb-t

mam vypujceny recorder panasonic dmr-ex773 a kdyz chci nahravat na pevny disk kanal s dvb-t a zaroven se koukat na satelitni kanal...tak mi pise,ze musim mit danou stanici dvb-t aby se mi to nahralo a na satelitni stanici me to uz nepusti....tak nevim asi to jde....jinak nahravat to jde ale nejak nemuzu prijit abych mohl sledovat satelit a zaroven nahravat dvb-t...diky.

mikel
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

Takže

já to zkusím naposled.Předpokládám,že TV má dva Scarty.Ze satelitu scart označený TV do TV,druhý scart ze satelitu označený video nebo podobně do DVD označený video.A druhý scart z DVD označený TV do druhého scartu do TV.Koaxiály máš zapojené nejdříve do DVD a z něj do TV.Potom musí vše chodit jak má a sledovat na TV mužeš jak satelit tak DVB-T podle toho co chceš.Líp to neumím.

hobo
Registrace: 1/2007

RE: nahravani dvb-t

tak bohuzel lcd televize ma 1scart vstup...ted jsem to napojil,ze kdyz nema scart tv dalsi tak jsem to vynahradil kolik cinch......s recorderu do tv...a se mi zda ze ted av 1 je satelit a av2 je dvb-t kdyz prepinam na tv vstupy....tak uz to mam,ze uz muzu nahravat dvb-t a zaroven se koukat na satelit...dekuju za radu R^

mikel

Mimochodem

ta TV nemá HDMI vstup?Protože to DVD má HDMI výstup a bylo by velmi vhodné ho tímto kabelem propojit a z DVD vyndat to propojení s TV tím analogovým nesmyslem cinch.

hobo

RE: nahravani dvb-t

ja zatim to necham tak a potom se uvidi to HDMI....jinak diky,ze jste mi pomohli i kdyz mi to trvalo dele kvuli te slovenstine od kolegy ted uz mi to jde co jsem chtel....ja jsem to mel zapojene podle prirucky k rekorderu a tim mi to neslo...jdu spat rano vstavam :-(

mikel

Možná

by nebylo od věci napsat o jakou LCD a sat.přístroj se jedná.Je docela možné realizovat všechna propojení poněkud jednodušejí a hlavně obrazově podstatně kvalitněji než je to nyní.

hobo

Pokud nejsi

schopen pochopit při možnosti propojení HDMI,že je to prioritní,tak toho nech a sežeň si někoho kdo tomu rozumí !!! :(

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra