![]() |
|
refres cs-linkprosim o reflesh karty dovolat sa do cs linku to chce pevne nervy a ked sa to podari tak su taky mili že mam chut zomriet cislo karty 04295639939125 vdaka |
palino1
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
ide o to ako sa tu poniektori vratane teba spravatpalino 1"ty nechápeš vůbec nic ani když ti někdo chce nezištně pomoct |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Tomena tu adresu jsem snad kdysi posílal křížovky ???ale klidně je Tvůj je to ale 6318 ale spolehlivý!!! pokud si neděláš (nevhodné slovo) tak jedu v sobotu JE-OL- BRNO- Wien Klagenfurt nebo za týden zpět tak ti ho můžu předat. ale né že HO prohraješ v KARTÁCH. a ty mi za to dovolíš zde na fóru napsat že jsem VUL !!! nebo mi raději zaplať tu týdenní dovolenou !!! ahoj T.Z. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: refres cs-linkTen si nech, v něm mi moje ice nepojede. Respektive pojede s dvbxtreme po vyškrtání ostatních caidů, ale tohle už ani do špajzu :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: refres cs-linkTo budu po 2,5 měsíci odstávky zvědavej jak mi ty cslinky najedou v aligátoru ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: refres cs-linkMimochodem víš o tom, že slovo Klagenfurt se v jednom nejmenovaném obch. řetězci používá k označení marže pro prodavače?Je to jednoduché, každé písmeno odpovídá jedné z deseti číslic. Samozřejmě na cenovkách jsou jen ta písmena a každý prodavač to zná zpaměti, aby věděl na čem je víc(nebo co je "ležák" a co "moneymaker") a k tomuto výrobku tě nasměroval.. :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |