Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skyladink pokračuje

Po "velkém třesku" 1.2. protože společně se slováky nešlo předem naladit ostatní přelaďované programy, přišla další "předem neznámá" změna s Hbo2, Film+ a teď ČtHD :8)
Trochu úsměvně proto působí vysvětlení ke změnám k 1.2. kdy "několik změn sloučili do jednoho kroku".
Na druhou stranu pro šťouraly připomínám, že tyto programy byly do balíčků přidány bez navýšení jejich cen R^

Tak který bude příště? :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skyladink pokračuje

Není to tím,že by chtěli podpořit prodej přijmačů,co toto dělají automaticky?100 krát nic,umořilo osla(bajka) :))) :))) :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

RE: Skyladink pokračuje

Těch přijímačů, co to dělaj automaticky mnoho není.

sirda
Registrace: 11/2006

@koudelka

problém je v tom, že soukromá firma koupila "černého petra". Pokud SkyLink doporučuje certifikované přijímače, které prodává druhá strana, tak musí přebrat zodpovědnost za vývoj sw, kterého vývoj vyžaduje a přebrat za něj záruky. Druhá strana drží za zákona záruky za hw prodaných přijímačů, né za změny sw po prodeji vyžádaných SkyLink (asponˇ v rovině morální). Názor, že do toho namají uživatelé co mluvit je scestný.
Je potřeba eliminovat chyby. Já tyto chyby musím předvídat. Tak mně poraď, jak setřídit něco, co je totálně v hlavním seznamu přeházen?. Pokud bude seznam na 12070 "dokonalý", tak ho začne používat větší množství zákazníků. Zatím se vyvíjí čím dál tím lépe. Je ale vidět, že kdo ho dělá nemá zpětnou vazbu z druhé strany. Dle tvojich odpovědí vidím, že jde spíše o ješitnost něž o zákazníky, a to mne mrzí.

RAFI007
Registrace: 1/2006

Tak skvělá funkce ta FAST SCAN zase není

Mám tu čest testovat FAST SCAN od 4 výrobců a zatím žádná sláva. Z mého pohledu je to vhodné jen pro zákazníky, kteří nebudou nikdy nic od přijímače chtít než přepínat programy Skylink/Cslink, nic nepřesouvat, nebudou se divit dírám v seznamu programů atd. Snaha je to udělat jednoduché ale za cenu variability. FAST SCAN má jisté omezení a s tím musí uživatel počítat.

swift
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra