05.09.2007, 12:57.56 | |
Xcam/gitalprosim o pomoc a radu ci ide niekomu na xcam karta gital a ak ano aka napln dakujem |
![]() new |
05.09.2007, 13:25.55 | |
RE: Xcam/gitalNo sám mam tuto kombinaci a jsem z toho na nervy!V AB DSR-322skcz mi v modulu X-cam premium orion fw 3008 bix. karta Gital jde bez problému i Skylink karta. Ale v sat přijímači TONBURY Jupiter CS SAT RECEIVER mi X-cam premium orion funguje spustí emu a dekoduje co má ale karta Gital nejde!Skylink bez problemu v X camu jsem smazal staré klíče pro cechlink a furt Gital nic!Jednou mi v X-camu naběhla Gitalka ale po vypnutí přijímače a opětovném zapnutí mi už Gital nenačte.Zkoušel jsem smazat znovu naladit Cslink nic nepomáhá vyzkoušel jsem snad všechny fw určené pro X-cam a furt mi ta gitalka nejde!V AB DSR bez problemu! v TONBURY Jupiter CS SAT RECEIVER kouknu na modul vidím tam oprávnění vše se zdá být ok ale NENÍ! Kdyby někoho něco napadlo ať dá prosím vědět! zatím dík :(( |
![]() alda |
05.09.2007, 13:31.11 | |
mas statsiebud rad ze ti to ide aspon v niecom aze mas orion premium ja mam xcam este org ten povodny tj neviem ci tam mozem dat fw 3008 bix.ci ano ...daj vediet |
![]() new |
05.09.2007, 13:40.08 | |
re: newNeboj pujde když ne na poprve nic se neděje skus znova u mně nejdřív taky že ne ale pak si dal říct!viz satman.estranky.cz/clanky/zpravicky/x-cam-premium-_platinium_-orion |
![]() alda |
05.09.2007, 13:43.46 | |
RE: Xcam/gitalAle furt netuším proč to v jednom přijímači funguje na 100%.A v druhým sat přijímači vubec? Ale kdyby si sat přijímač TONBURY Jupiter CS SAT RECEIVER s X-camem nerozumněl nešla by emu a Skylink karta ale ty taky fungujou na 100%. HELP? ;P |
![]() alda |
05.09.2007, 18:20.48 | |
mam topredal som kartu regnutu pod cenu nakupu a mam pokoj a xcam hodim do kosa |
![]() new |
06.09.2007, 11:37.04 | |
RE: newNež ho vyhodit to mi ho radši pošli poštovný a něco málo bych za něj dal. :) |
![]() alda |