Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ten (nevhodné slovo) Glisnik se zblaznil!!!

https://www.parabola.cz/zpravicky/16445/skylink-bezplatna-nabidka-zustava-bezplatna/

""Pokud provozujeme něco bez nákladů, nehodláme to zpoplatnit. Kde náklady máme (příklad - výměna karet), musíme je z něčeho uhradit"," vysvětluje.

Zmetek Glisnikuv, tak oni si vymysli vymenu karet a lidi jim to maji financovat. To snad neni pravda, takova drzost (nevhodné slovo)i. At si strci do (nevhodné slovo)e ten jejich czech i skylink. Radeji si budu platit UPC a ti mi musi vymenit kartu na sve naklady.
Oni ho stejne ty syrove holandske hlavy vyrazi a pujde kejdat hnuj. Ja jsem v holandske firme kdysi delal, jsou to falesni (nevhodné slovo)i. Je mi z tech hajzlu na bliti. :fuming:

mercedes77
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ten (nevhodné slovo) Glisnik se zblaznil!!...

Ty si ho mercedes odhalil :))) ale zda sa mi že čita forum na servere parabola lebo nejake čudne aktuality sa tu objavuju

jopo166
Registrace: 1/2009

nic s tím

nenaděláš,jsme jen ovce a můžeme jen bečet R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nemyslím si,že jsme všichni ovce,já se tak necítím ! Hodně lidí připomíná dřív hyeny/omlouvám se těmto zvířátům/ !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

nejde

o pocit tvůj vůči okolí,ti nahoře nás tak vidí a chovají se tak k nám,nemáš ten pocit teď? R^ :laughing: R^

pierrepetr

@mercedes77

Nemáš pravdu,náklady někdo zaplatit musí,auto,pračku atd. též nekupuješ na věky,nebo si snad myslíš,že ti výrobce vše vymění zdarma???Myslím,že jsi dost mimo!!!

Prosat
Registrace: 8/2005

Prosat

ale tady nejde o jakousi záruku ,jistě pokud mě pes rozkouše kartu je to můj problém,pokud chce bezinová pumpa tankovat a je třeba vyměnit stojany,činí tak na své náklady,pokud tyto promítne do ceny paliva,nikdo si u ní nenatankuje R^ :laughing: R^

pierrepetr

muhehe, chudak luteran, on ma impuls na karte do konce kvetna a tedka bude muset kuli ty svy paranoie navstivit veterinare, aby mu predepsal dalsi lentilky :))))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

mercedes77

"Radeji si budu platit UPC a ti mi musi vymenit kartu na sve naklady."

UPC ti to vymeni na tvoje naklady..kedze im za sluzby platis..a urcite im platis viac, ako su skutocne naklady na tie sluzby :)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

bublajs

jo luterán je iné čislo na konkurečnom webe píše len nezmysli ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

história sa opakuje

Už sa stalo x krát, že G ešte v piatok podvečer tvrdil, že to bude 100pro TAK a v pondelok ráno už to bolo 100pro INAK :-)

mmc
Registrace: 1/2006

Opět vlákno o ničem. Tak co holky, už jste si ulevily a je vám lépe???

PPP111
Registrace: 11/2011

Jupi

Není náhodov luterán a Padre Vorti,aj ked píše slovenský?

puder
Registrace: 5/2008

puder

neni padre alias vorti nepisal nikdy po slovensky ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Ja myslím luterán či mu to niekto prekladá a takto si robí srandu zo všetkých,to viem že padre je vorti.

puder
Registrace: 5/2008

vorti by takovy ko.ko.ti.ny s impulzama nedokazal vymyslet. to je hloupost kterou muze vymyslet jen chorej senylni mozek uplnyho hlupaka, kterej o problematice vi kulovy, jako je luteran. ŠtB jako stb to pro nej neni rozdil

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Jen se pokusím shrnout fakta.
Dosud měl každý možnost pouze dobrovolně vyměnit kartu v akci, kdy se mu buď celá částka vrátí ke kreditu, nebo dostane bonus programové nabídky navíc, odpovídající dvojnásobné ceně karty Výměna(CS link).

"Radeji si budu platit UPC a ti mi musi vymenit kartu na sve naklady". Je možné, aby si člověk s IQ vyšším než 80 při tomto způsobu myslel, že mu karta byla vyměněna zdarma?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Když přihlédnu k době, kdy toto vlákno s tak duchaplným příspěvkem vzniklo, jisté vysvětlení se přece jen naštěstí nabízí. Jinak jsem přesvědčen, že někde z cirkusu utekl orangután, kterého naučili psát.

Tomik535

Tomik,
uplny suhlas, ved poznas Werichove slova: Lide jsou ruzni h.o.v.a.d.a.....
Staci si porovnat co ponuka UPC a za aku cenu a co ponuka Skylink, mne to vychadza jednoznacne pre Skylink.
A ked je niekto taky zgrlos, ze mu chyba 20€ na vymenu karty(aj tak to dostane naspat), nech pozera DVB-T ;)

HornetF18
Registrace: 10/2011

Tak tn cas som si ani nevsimol :)))
asi bola plodna debata v krcme :laughing:

HornetF18
Registrace: 10/2011

Zaujimave nazory,by si sa cudoval co vsetko financujes pri tankovani este okrem pumparovho tuareqa.......To hadam nemyslite vazne ze pri akejkolvek sluzbe co sa mesacne plati,uhradzate len realne naklady to uz chce hodne par piv..... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Skylink nie je Holandsky,ale je Luxemburgsky.

Power150
Registrace: 3/2009

No dobre ,ked už tá Vymena stojí nejaké náklady ,tak prečo napr. nám poctivo platiacim abonentom ,tu kartu nevymenia zadara ????? ,alebo bude lepšie ked poctivo platiaci sa naraz stanu neplatiaci :))) a za ten smiesny akoze bonus si aj tak clovek velmi nic neobjedná takže Rv

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Me ani nejde o porovnani nabidek, protoze rozhodovani ktera je pro nekoho lepsi ci vyhodnejsi ovlivnuje vice faktoru a je tedy hodne subjektivni.
Jde mi pouze o upozorneni na myslenkove pochody ruznych soliterů, jejichz genialite se nemohu priblizit, tudiz pro me jejich myslenky zůstavaji skryty. To me docela mrzi a proto prosim nekoho, kdo tyto myslenky chape, zda by se nade mnou slitoval a pokusil se mi je vysvetlit.

Tomik535

to HornetF18: Souhlasím a škoda že pro mojí výřečnost nemám co dodat :)

Longines
Registrace: 3/2012

Třeba ta myšlenka se soukromou pumpou mi taky unikla. V ceně paliva je zahrnuta daň a přiměřený zisk na průměrný měsíční plat pumpaře. Tuarega a ostatní náklady včetně nových stojanů mu kupuje Obecní úřad. To jsem fakt nevěděl.

Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra