![]() |
|
Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu HDUž druhý den sleduji stejný problém se sekáním obrazu na Nově HD. Na rozdíl od Primy Family HD na Nově HD zvuk neskřípe a nevynechává. Ale obraz se zastavuje i na cca dvě vteřiny. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Prima hd blbne ,ale jenom tem přes share! :))) |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
pedrodcZajímavá úvaha.Já jedu na kartu a seká se mi jak Nova HD tak i Prima HD.A ted rad ty mudrlante. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Jenom žasnu jakou mají tyto stanice sledovanost a to se tu každý druhý dušoval že se na Primu a Novu nedívá.Hold HD musí být i na obalu od hajzl papíru. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
všichnikomu se seka NOVA HD napište typ boxu a jeho SW popřípadě typ modulu. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...mě se seká na TV sony, modul irdeto eurocam cryptoworks, v něm karta stará bílá... |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Vsetky skylink ready . :)))CT spravila dobre, ze HD nezverila amaterom . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
grantecAsi tak nak.Když na to nemají ,tak at to nedělají.Chybu může udělat každý,bohužel náprava by měla následovat ihned a ne čekat 14 dní až měsíc než se něco pohne. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...To jsou jen slinty , že na Novu a Primu nekoukají .Já byl v nemocnici kde měli kabelovku několik programů a skoro všichni chtěli jen TV Novu nebo ČT24 velni výměčně Primu a Barandov atd. . A kdo měl svoji TV na pokoji to samí. Jen NOVA a NOVA a NOVA ráno i večer . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Už jsem jim napsal, ať s tím něco udělají.Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
Prima Family HDDnes jsem dostal následující:Dobrý den, o daných potížích víme - problém je mimo infrastrukturu Skylinku a řeší ji náš dodavatel - prosíme o trpělivost. S pozdravem Jozef S. Zákaznický servis Skylink www.skylink.cz |
Robous
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...... nějaký Novy a Markízy mě nějak nechávají vklidu :-) asi proto,že je platím a nehledím na ně. Až se nase.u, bude mít M77 po ptákách. Až vás to hoši přestane taky bavit, neplaťte a oni se třeba začnou zajímat, proč jim klesají tržby. Je to jenom o tom - když je v účetnictví všechno vpoho, - nikoho to nezajímá. Jak jdou čísla k červené - začne mazec :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...dostal už niekdo vyjadrenie o tom zvuku praskajucom na Markiza HD?? |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...Už som im do skyblinku písal cca pred dvoma týždňami a okamžite mi odpísali že to riešia. :bigeyes:GM unibox 9060 sw 1.3.26, USB 4 GB Sony,Openboxy 800,810,820, anténa 2x AL 85, LNB Sylver sky mnobloc duo Twin, LNB Sylver sky duo, motory 2x SG 2100, TV Sony LCD 32", UPC, Skylink, DO2,
|
joxo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
staršie HD receivery majú problém s 8PSK moduláciopri väčšej komprimácii dátového toku (prechod niektorých HD staníc v Skylinku z QPSK na 8PSK) staršie HD receivery ktoré prišli na trh okolo roku 2008 ako môj Comag HD-S CI100 seká statočne tieto stanice, kým novšia Ariva s nimi nemá žiaden problém. Je to vec výkonnosti hardware (CPU atď.)Gibertini 125x135 * LNB Chess Gold 4th edition 0.1 dB * Optibox DM 3800S * 53W - 90E * VU+ SOLO2
|
albal
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Nákaza z Primy Family HD přešla i na Novu...albal, jak které. Např. Kaony 660 a Vantage bez problémů. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |