Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

3D TV LG42LW4500

Zdravím, chci si koupit tuto tv a chci se zeptat, jak je to se sledováním tv ve 3D a přes sat.přijímač program , který vysílá už ve 3D a tedy nemusím konvertovat z 2D na 3D, např. když na sat. vysílá program jako 3D a obraz je na normální tv rozdělen na dvě části. Kdo nějakou takovou tv máte, jak je to tedy se sledováním takových pořadů, dík.

kanada
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

=Laická= otázka

Páni, keď to tu čítam, tak sa spýtam na názor tých, čo majú reálne, nie reklamné, skúsenosti s LCD technológiou. I keď som dal do titulku slovko laická do úvodzoviek, tak laik nie som,v teórii problém nemám, ide mi o skutočne praktické skúsenosti. Ja som totiž doteraz (hlavne po zhliadnutí TV v obchodoch)zásadne túto technológiu odmietal a tvrdil, že ak kvalitu, tak to už radšej CRT :-). Ale po tom čo v poslednej dobe, hlavne na fórach čítam, tak sa zrejme situácia dosť mení. Takže mám dve otázky. Aká je reálna životnosť LED podsvietenia (usudzujem, že je rovnomernejšie ako trubicové)a aký je reálny dopad vyššej odozvy zobrazovača, ako napr. u plazmy. Posledné LCD TV majú uvádzanú odozvu 2ms, zaujíma ma, ako to vidia napr. fanúšikovia športových prenosov (hokej, futbal). Vďaka za každú serióznu odpoveď!

Eman
Registrace: 4/2007

RE: 3D TV LG42LW4500

Bez teoretizovanua by som ti povedal,ze ak zoberies tv povedzme od 800€ hore nemas co riesit.Mozno dnes uz aj okolo 700€.Mozes si byt isty ze co kupili LCD vsetci nepozeraju len NOE,ale aj sport.Mozno niekto doplni ja mam v hlave ceny ked som kupoval ja pred rokom ...a drzal by som sa znamejsich znaciek.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pozeraj sa po 120Hz-ej telke,pretože 60-ka(LCD),sa rozdeľuje na 30 a 30,(pri 3D,su 2 obrazy))preto môže obraz trochu kmitať,mám 40C8000X 3D KIT,samsung(ináč obraz ako fotka)ale suhlas s tými čo hovoria že to je malé na 3D(čo už,ked ho mám,teraz som aj ja mudri),nezabudni však na jednu vec-VYSOKORYCHLOSTNY KABEL,veľmi oceníš pri pozeraní hlavne 3D,je to moja osobná skusenosť,išiel som od 8 ečkového až po 150,viem o čom hovorím

pietrolam
Registrace: 11/2011

Ešte doplním, 3D ma vôbec nezaujíma. Tým ale nevyvraciam názor, že tieto technológie sú vpredu aj na pozeranie 2D obrazu.

Eman
Registrace: 4/2007

pietrolam

tym vysokorychlostnym kablom myslis ako HDMI kabel?

radolaco
Registrace: 2/2010

áno,radolaco,prejavuje sa to hlavne pri rýchlo pohybujucich scénach,napr. hokej,fotbal,autá...,(nekostičkuje,neseká...)

pietrolam
Registrace: 11/2011

Mám podobný, LG 42LW570S, spokojný, dvojkartový CA modul sat+dvb-t (skylink+mindigtv), všetky HD programy v pohode bez sekania obrazu a zvuku.

mokus
Registrace: 1/2012

Dřív,než něco napíšete,tak si to ověřte.Dagy2-když říkám,že přepne,tak přepne.V menu dám Automaticky 3D a po přepnutí na 3D kanál se do 5 vteřin sama přepne.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra