![]() |
|
Kaon 570-problem neotevře Nova sportDobrý den prosím o radu,neměl někdo problém při přelaďování na Sky linku kartě 000028526... Nejde program Nova sport,jinak všechny programy v pohodě přeladěny. Jen na Nově sportu se program načte ale neotevře a stále probíhá problikávání a běží informace na obrazovce,přépíná se kodování cryptoworks ,conax. Zkoušel jsem několikrát vymazat programy a nahrát znova ale nejde prostě Novasport jinak ostatní programy v pohodě . Ani vypnutí ze sítě a opětovné zapnutí přijímače nepomohlo. Díky za informaci,či radu,zkusil jsem poslat na Skylink dotaz. Zatím neodpověděli. Snad zítra. |
Jendaj
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Kaon 570-problem neotevře Nova sportA ladíš tu správnou Novu sport? Ještě je tam bulharská.Nova Sport Bulgaria 70 12,051/V sport bulharsky 27500* 3/4 CNX :lookaround: |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: Kaon 570-problem neotevře Nova sportNajdi si správnou frekvenci po přeladění ZDE v přehledech.Pokud se ti neotevře tak jedině refresh karty.To u mně dnes na přijímači SatElita 2000HD,vše šlo,ale Nova Sport nic.Pomohl až refresh karty. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
Kaon 570No prý ji to/sousedce / ta Nova sport ještě včera šla. Když jsem proladil na F -11973-V-,tak Nova sport tam najde,ale potom ji neotevře a píše to ty info ,jak jsem psal.Snad ta refreš to vyřeší.Uvidím jak zitra zareaguje Skylink. Jinak asi zkusím strčit kartu do jiného rec. na vyzkoušení.Nebo pak totální přeinstalaci.Neměl jsem tam moc času na zkoušení,se klepali už na čumendu do bedny. Je mi divné.že nejde jen ta Nova sport. Tak kolegové díky za Váš čas a rady. Dám vědět jak jsem dopadl. |
Jendaj
![]() |
|
RE-JendajNo pokud sousedka nemá přihl.údaje na Skylink,tak operátorka ze SKLinku ti pošle refresh pokud nahlásíš číslo karty a majitele. |
Baron
![]() |
|
Kaon 570Díky,už se ráno ozvali a tak jsem jim Jméno majitele i číslo karty poslal,tak uvídím jesti to pomůže nebo budu muset navečer to jít přeinstalovat,díky. |
Jendaj
![]() |
|
RE-JendajNemusíš nic přeinstalovávat.Stačí mít jen zaplou ČT 1 a refresh by tam měl přijít.Kapišto? |
Baron
![]() |
|
RE: Kaon 570-problem neotevře Nova sportS príjmačom Kaon 570 mám tiež problémy. Do dňa zmien frekvencii nešla dobre Joj na karte CS Link. Po zmene frekvencií karta CS Link ide dobre avšak keď dam kartu Skylink -výmena tak na všetkých frekvenciách / Astra 23,5/ okrem FTA mrzne a stráca sa zvuk. V druhej izbe mám Technisat Technistar S1 a modul Mascon tam idú obidve karty výborne. |
Legan
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
Kaon 571Díky pánové,tak už sousedce poslali reautorizaci karty a Nova sport běží jak má. Všem díky za podnětné rady a informace,ať se stále daří. Jendaj. |
Jendaj
![]() |
|
Kaon 570Oprava ,nějak jsem přejmenoval 570. No chybička se vloudí jednou za pár let. :laughing: |
Jendaj
![]() |
|
![]() |