Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Refresh áci do pozornosti

,začínají se množit případy,že si na vaši cs-link kartu někdo udělá výměnu,za 600 kč kouká 2 měsíce+20 dní na plnou palbu HD ček a vaše karta je jako šrabka,proto nezveřejňujte!!!!!!!! nikdy číslo karty a už vůbec ne na internetu,jo českej člověk je vynalézavý R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Refresh áci do pozornosti

taky jsem si tu psal o refresh, ale naštěstí, už mám kartu CSlink vyměněnou za Skylink...

chyba je primárně v tom, že CSlink nemá v administraci refresh jako Skylink, opravdu nechápu proč tomu tak je

rejča
Registrace: 10/2007

já len čakam na tie axnká a pojde tahet kartiča ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

som naozaj zvedavy, kedy mi zavola zakaznik, ze mu nejde cslink karta. potom uz bude neskoro. mali to nechat len na partnerov, to uz nieje ziadna sranda.

satan
Registrace: 1/2006

sakra, sem sem chtěl hodit číslo svojí karty a ona už ze systému cslinku byla odmazána :))) :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Chyba není u Skylinku ani CS Linku, ale u otravů, kteří tady čísla svejch karet dávají :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Pitomec

však ty jsi za ně rád, ty sem stejně chodíš hlavně kvůli buzerování a urážení těchto otravů.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Já sem chodím spíš jenom na otočku, to ostatní rád přenechám tobě :)))

Pitomec

Riešil sa tu,alebo na susednej platforme,že nejaký chytrák takto urobil výmenu CS-link karty a majiteľovi to prestalo ísť.Vtedy sme mu radili zavolať operátorovi na CS-link.Vtedy sme ešte nevedeli čo je s tou kartou,nedalo sa z webu nič vyčítať,bez dátumov atď.Až po zavolaní sa majiteľ dozvedel,že karta bola vymenená.Pochodil tento krát dobré,lebo mu ju aktivovali naspäť a zrejme tu podfukovú výmenu zablokovali.Nie vždy to takto dopadne a hlavne na Skylinku sa s týmto ani nechcú baviť,ale pri takejto udalostí ide urobiť aspoň niečo,dať zablokovať tú kartu výmena,aby ju nemohol ani ten povodník používať.Registrovaný majiteľ má na to právo,lebo pri týchto podfukoch zostáva váčšinou pajiteľ pôvodný.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas

Že někdo zavolá operátorovi a začne tvrdit, že kartu nevyměnil, tomu přece operátor nemusí vůbec věřit. Pak tam klidně může zavolat majitel tý Výměny a naopak prohlašovat, že kartu CS Link koupil, provedl Výměnu a původní zahodil. Prostě a jasně, čísla karet se nikde nesdělujou a když to někdo poruší, tak si holt musí taky nést následky.

Pitomec

jsem rád

,že jsem alespoň někoho odradil od psaní čísel karty na netu,možná tímto paradoxně zaniknou vlákna s refresh,což je vedlejší produkt,jinak ani partneři cslink nejsou nijak prověřováni a vidí komplet data majitele karty,pokud dojde k výměně podvodem ,než dojde k prověření této skutečnosti uteče spoustu dní a podvodník stále užívá plnou palbu nabídky a to pouze za 600Kč,jestli jde znovu oživit starou kartu nevím,pokud ne ,musí si okradený koupit novou,cr už nejsou,tak irdeto,jenže i nový přijímač,to jsou věci. R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ještě dodatek

,pokud jde starou kartu znovu dát do provozu,tak to je vůbec bomba :fuming: může nastat situace,že podvodník a okradený je jedna osoba,příklad,koupím si kartu výměna koukám 20 dní,zaregistruji,koukám 2 měsíce na komplet,potom volám na cslink,že jsem byl podveden,kartu výměna zablokují a oživí zpět starou,koupím novou výměna a jedu znovu dokola,už víme kolik je předplatné všech programů u skylink na 2 měsíce +20dnů,pouhých 600kč R^ :laughing: R^

pierrepetr

No ,ale toto už smrdí kriminálom ,ono by sa to dalo povedať aj ako nedovodné obohacovanie sa ,alebo odcudzenie osobného vlastníctva ,a ak by sa to dalo bližšie špecifikovať ,tak to trošku zavána aj odcudzením osobnych udajov použitích na nelegálnu činnosť ,lebo pod každou registráciou danej karty sa skrívaju aj citlivé osobné udaje vlastníka danej karty.

toť ,takže kriminál jak lusk ,ten čo to šlohne ,musí biť vedomí aj toho že raz može na to doplatiť a hlavne ,ak to bude robiť opakovane. Rv

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153

a jak toho podvodníka najdou?,může být třeba v Rusku R^ :laughing: R^

pierrepetr

ešte som zabudol dodať

že ,ten dobrák ,ktorí si tu žiada o refreš ,že má problém z STB ,ani si neuvedomuje ,že už za čislom 0975xxxx Neumiselne zverejnuje svoje dá sa povedať citlivé osobné udaje.

PISTOK153

a pokud

jde o podvodníka a okradeného v jedné osobě,jaká krádež osobních údajů? R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

No neviem či im zato v Rusku stojí prekladať si Parabolu ,CZ do Azbuky ,a koli nejakym XY Serverom ,sa im to aj tak neoplatí až zapnu SurfLock.

PISTOK153

pierrepetr

akože ,Adresa ,číslo domu ,rodné číslo ,to je akože čo ????? ,volakedy sa to uvádzalo ,teraz myslím že Iba Trvali pobyt ,číslo domu ,a telefon a je tu ešte aj SIPO ak sa to vezme tak a z toho čísla SIPA si kadečo šikovny vedia vyčitať.

PISTOK153

ale pokud

to provedu sám sobě,žádné údaje nekradu,jsou moje vlastní R^ :laughing: R^

pierrepetr

No toto by ma ani vo sne nenapadlo

A ti si sa už stretol z takym Cvokom čo by si robil taku kravinu sám Sebe ??????

PISTOK153

za 600kč

2 měsíce+20dní plná nabídka,no nekup to,lidi i stovku zabíjejí R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tak som to vyhľadal a tu je to čo som vyžšie písal:No tak ono to bolo dnes celkom dobrodružstvo... Operátor CS Linku najprv začal s tým, že tam nie je uhradených 40 €, po tom čo som mu vysvetlil, že karta bola kupovaná ako neobmedzená pozisťoval veci ďalej a došiel na to, že karta bol deaktivovaná dva dni dozadu kvôli prechodu z CS Link na Skylink.
Lenže ja som žiadny prechod nerobil, nemal oň záujem a ani ma nikto v tejto veci nekontaktoval. O tejto možnosti viem len z netu a z reklamy.
Skrátim to, po niekoľkých telefonátoch na Skylink a CS Link ma prepojili na jedného veľmi ochotného človeka zo Skylinku, ktorý mi napokon vybavil reaktiváciu mojej CS Link karty, keďže tá skylinkovská bola evidentne zaregistrovaná na nejakú neexistujúcu adresu nejakého špekulanta.
Samozrejme, že som bol oslovený aj s otázkou, či som niekomu nedával číslo karty a pod. a keď vidím, ako sa tu niektorí dokážu dostať k údajom na koho a kde je karta registrovaná, tak sem už ani nemám veľmi chuť prispievať. Ako nikoho nechcem obviňovať, vždy ste mi tu pomohli, ale keď vidím, že čo všetko sa dá urobiť len s pos*atým číslom karty, tak neviem čo si mám o tom myslieť... Teta na CS Linku mi povedala, že k výmene na Skylink stačí vyplniť formulár s číslom pôvodnej CS Link karty, bezpečnosť nadovšetko :-/
Takže tento môj prípad je skôr asi varovaním pre ostatných, že číslo karty sa veľmi neoplatí zverejňovať. Rozmýšľal som, že požiadam aj o zmazanie svojich príspevkov v tejto diskusii, ale pri dnešných vyhľadávačoch to asi aj tak veľmi nemá zmysel...

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas

ano je to tak

,ale zase na druhou stranu,konec refresh na PARABOLE,i to je počin R^ :laughing: R^

pierrepetr

Podvodník má navíc tu výhodu, že pokud před kartu šoupne bloker, tak se nerušeně dívá těch 20 dní + 2 měsíce a nikdo mu nic nemůže R^

Pitomec

Pitomec: a mozno aj viac dni :))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Pitomec

ještě lepší,to jsme to vymysleli R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra