Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink vymena karet

Dneska jsem montoval na bytovce a bavil jsem se s mistnima a rikali nez skylink a ty jejich karty tak raci upc. Konstatuji ze si skylink pekne possral s tou vymenou starsi uzivatele maji topfildi stare karty plati si jen neco a jak slyseli o odpojovani programu tak rikali ze raci upc a jejich kartu a maji pokoj. Jen rikam postrehy zakazniku.

Habrman
Registrace: 3/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink vymena karet

A to já zase pokrový hráč jsem(tedy aspoň si to díky třem vyhraným freerolům po 28eur a několika final table z tisíců přihlášených myslím) :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ano je i breznova se povedla.

Habrman

Vic jito slusi v brylich
Nebo jak je s ovladaci hlavne ze ne ferguson a maji tam ovladac s 200 arivi

Habrman

Toho Ariváckého jsem si v té souvislosti všiml taky :)
Ale ta tvoje čeština to je utrpení :crying:

Tomik535

Tak sorry Tomiku já pokr nehraju Tebe jsem neodhad,jinak Habrmabe Back to the school,Mr.Bean... :fuming:

satanolog
Registrace: 1/2007

Možná má vadnou klávesnici ;)

rodra
Registrace: 10/2010

satanolog

Nicole visí na hajzlu na chatě,lepší místo jsem nenašel,škoda ji zahodit do popelnice R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

A máš ji na dveřích, nebo na zdi za mísou? :)

rodra
Registrace: 10/2010

na boku

a kde ty? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ano každý si může vybrat na co chce koukat to máte pravdu .Každý na ekonomiku kouká jinak , někdo každý 2-3 roky nový věci TV , satelity , DVD , atd. , nebo jedině koukat na HD a nic více , někomu stačí zase DVB-T , UPC , DIGI TV . ale lidi sere třeba u Skylinku , stálé časté přelaďování - plno lidí si musí na to pokaždé zaplatit mechanika protože to neumí a teď od dubna znovu ČT HD se mění . , balíčky neletí , třeba že musí vůbec měnit kartu a k čemu jim to bude i když 600 kč jim vrátí a co dál oni si dokoupí nějaký program , aby to nepropadlo a stejně na něj nekoukají , protože seriali třeba Růžovka atd. jsou na NOVĚ a ne jinde atd. pro někoho zbytečně vyhozený peníze. Pak si ještě celý den o seriálu povídají v práci . Ty lidi mají různý satelitní několetý křápy doma na nich ani ta karta ICE kterou si vyměnili nejde . Soused má satelit ještě analog + DVB- T a stačí mu to . Já to slyším v práci a okolí taky . Až skončí Český programy někdy u Skylinku tak lidi budou koukat jen na volný programy jako za staré doby analogu satelit když už to mají namontovaný a k tomu zadarmo DVB-T nebo satelit vyhodí až doslouží .Plno lidí NEMÍNÍ DO TOHO DÁVAT ANI KORUNU a za dva roky si zase něco vymyslí Skylink a zase vyndej peníze . atd.

standa111
Registrace: 11/2009

Jen poznámka pro novodobé "montážníky", ale i ostatní neználky, kteří do oboru naskočili po dávno rozjetém vlaku.
První výměna karet "zdarma" probíhala v době, kdy se měnilo několik jednotek tisíc karet, což v té první vlně pokryl boom stále se zvyšujícího počtu nových zákazníků z ceny nově prodaných karet, rabat pro obchodníky byl tenkrát jen asi 4% , téměř všechen zisk měl provider.
Druhou vlnu výměny karet, opět "zdarma", několik desítek tisíc, spolufinancovala ČT.
Nyní je potřeba vyměnit několik stovek tisíc karet a tak je jasné, že to nebude zdarma, samotný provider z toho vcelku nic moc nemá, i když ve ztrátě touto výměnou také nebude. Podle mne to udělali rozumně.

Výkřiky, které zde předvádí Habrman a další, jsou jen z neznalosti problematiky, já cz sat montuju už od začátku (1997) a všichni staří zákazníci s výměnou nemají žádný problém. I ti, kteří musí vyměnit i přijímač, tak buď to už udělali, nebo s tím počítají a skládají do prasátka. Po vysvětlení, proč se karty (resp kod. systém) mění, je jen minimum remcalů, kteří to nejsou schopni pochopit. Většina negativních reakcí pochází od lidí, kterým už někdo z rádoby "odborníků", nakecal jen samé bláboly (surflock ....). Přitom takový surflock (pokud jej spustí) se bude týkat tak malého procenta zákazníků, že je zbytečné jej považovat za problém. V kabelovkách, STA atd. bude surflock řešitelný dohodou s providerem.
A co se týče aktivací placených programů, tak za poslední půl rok jsem jen já aktivoval za cca 300 000 babek a to se prosím všude mele o krizi apd., takže lidi platí, né že né.

Zip
Registrace: 1/2006

Habrman

A copak to máš za mašinku že ji musíš kvůli nové kartě taky vyměnit?

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

nejak nevidim rozumny dovod niekoho do niecoho nutit, vsak kto chce, meni, kto nechce nemeni :)
Tiez tu mam dve este neregistrovane ice v global free, zaroven ale stale pouzivam aj stare cw skylink a cslink.
Nemam s tym ziadny problem. Po vypnuti platenych v cw budem zo skylinku cumiet len zaklad a pay ponuka pobezi z upc

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Co robili ked sa prechadzalo z olovnateho benzinu na bezolobvnaty?Nikto ich nenutil menit auta na novsie..... :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

No nenutil ,ale zasa si vieš kupiť na Pumpe ANABEX ,alebo ešte niekde UNI Benzín ,a to funguje 100% narozdiel od ICE ,ako to poznáme. :)))

toť to "UNI" sa nejak stratilo pri tích kartičkách. :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

standa 11

nuž to preladeni astry 23"5 neni tak často jednou za par let a ked to zvladne 80leta babička u nas oproti tak to nedokažou snad len uplny blbci :laughing: vetšinou to nedokažou byvali (nevhodné slovo)i ktery nikdy nic nedelali a na ty ja seru at plati po 5eur za blby preladeni :laughing: :laughing: :laughing: pekny den

WADER
Registrace: 12/2009

Přesně tak, 96% s tím nemá (netechnický) problém. Někteří z toho zbytku si zde přijdou pobrečet. Ti co mohou mít technický problém s výměnou nemají kam spěchat. Bohužel díky těmto uplakánkům si mohou myslet, že přijde potopa.

Tomik535

no to pozeram

pozeram že ruda zastava vlaje i v rodnem česku !!! napisal som k-o-m-o-u-š-i a že nevhodne slovo :fuming:

WADER
Registrace: 12/2009

Pistok ved ten anabex ti nikto neberie,len nebudes mat nove prg.Aspon zatial.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

A na co jako důchodci potřebujou satelity? Stejně koukaj jen na Novu a Primu, na to jim stačí bohatě DVB-T, naopak satelit je pro ně krajně nevhodný, samé přelaďování atd, starosti navíc. Stejně si myslím, že je Skylink s těma montážníkama domluvenej, vždycky po vánocích, když je 20 pod nulou a není do čeho píchnout, tak šup, přelaďujem, a korunky se hrnou.

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011

pockaj az aj ty budes dochodca, potom budes inak rozpravat :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

ak by to niekoho zaujimalo, ja sa chystam dnes zase vymenit fusakle

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

vyměň si i trenky :razz:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

alfasex

To kde sa takto hovori ponozkiam - fusakle v ktorom kraji?

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

zdenoq: Tak já nemám nic proti důchodcům, ale pokud koukám na neplacené programy, tak nepotřebuju satelit a pokud ano, tak mám kartu Výměna zdarma. Čili moc nechápu, na co byly ty údajné stížnosti.

Vložte TEXT podpisu

linc
Registrace: 4/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra