![]() |
|
F1 na BBC HDVšude čtu , že na BBC HD je lepší obraz jak na Nova HD. Jak je to možný když BBC nevysílá v 1920x1080 ? |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
HiFiOK1. Žádné karty neprodávám. Nejde mi na rozum, jak jsi na to přišel.2. V čem přeháním? 3. Nikde jsem nerozporoval Saxonovo tvrzení o porušování norem. 4. Nikde jsem netvrdil, že na britskcýh HD programech není lepší obraz. 5. Jestli šetří nebo nešetří je jejich věc. Já jsem možná jen trochu méně náročný než vy špičkoví přijímatele satelitního vysílání, a proto mám jejich obraz třeba na NovaHD za výborný. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
lanceProč bych měl hájit Skylink i kdyby mi kydal na hlavu? Kdo tady brojil proti Skylinku zhruba někdy v dubnu, květnu 2011, když se nepravidelně stávalo, že vypadávalo dekódování u několika HD programů?A proč bych ho teď třeba nepochválil, když mi dodává signál, který mě (méně náročnému) dodává to, co mi stačí k uspokojení ohledně sledování TV? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDMusím souhlasit s lance s tím sraním na hlavu.Nevím proč bych měl chválit CSSkylink za každým rokem se zhoršující obraz na HD (a i SD placené). |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDnechcem sa pliest do poloodbornej debaty, kde s castou odbornou (Saxon) musim len suhlasit, no vyjadrim sa k tej neodbornej debate (filozofickej)"Fakt tazko porovnavat to co poskytuju popredne europske televizie s tym, co nam ponuka Skylink..." a prosim pekne s ktorou "EU televiziou" to porovnavas? dufam ze nie s vyssie spominanou spolocnostou Sky, nakolko ides porovnavat hrusky s jablckami, pokial ide o marketing (a od toho hodne vela veci zalezi) "Je jasne, ze Skylink potrebuje zarobit" no to snad kazda spolocnost, charitu v tomto podnikani nehladaj "a spokojnost zakaznika je az na dalsom mieste" ono tazko subjektivne hodnotit spokojnost zakaznika, EMU Digi to nie je, takze o spokojnosti by sme mohli len spekulovat, ze? "ale to co ponukaju, je v ramci ich moznosti celkom pozeratelne." vzdy to moze byt daleko lepsie, ale... Skylink pracuje s mnozinou urcitych "abonentov", a v ramci tej mnoziny je obrovska skupina, ktora si vystaci s "gratis" ponukou, respektive v case sviatkov (vianoce) si cvakne nieco... pri tej ponuke kanalov, ktoru Skylink poskytuje, je nad slnko jasne (aj ked to neprizna nik) ze Skylink musi aktualne nieco dotovat z vlastneho vrecka, a pokial by pridal napriklad nakladny ESP2HD, tak by musel mat nieco velmi dobre spocitane aby sa mnozina pravidelne platiacich zakaznikov zvysila o niekolko tisic, nie o 10 platiacich.... nech sa dari, ahoj ;) ps: fandim UPC Direct ;P to len ak by zase niekto zacal mudrovat je zeleny ufonec je plateny Skylinkom Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDVed ja ani nechcem porovnavat neporovnatelne, preto som to napisal...takze ziadne hrusky s jablkami.Myslim, ze tu uplne niekto iny chce porovnavat BBC zo Skylinkom.....a to chce odvahu ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDlance,ale bolo by dobre uznať,že od 50-60 ečkoveho stroja,nemôžeš čakať zázraky(to čo od DM,VU...),tie rozdiely su veľké,aj ked je fakt,že by sa mali zamerať na kvalitu a uvedomiť si že nie všetci maju na drahé a tiež chcu využivať ich služby ku svojej spokojnosti,uznávam |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
Moj nazor...Ahoj,majitelia Vu ci Dreama maju take iste problemy s kostickovanim obrazu ci sekanim sa obrazu ako hocikto iny. (Hoci casto haldaju chybu i tam kde nie je, lebo telefonne linky su obcas nevyspitatelne). Ked sa vysiela "sajrajt" a obraz je ako z mobilu i na CRT, nie to na velkej plazme/lcd a je to plne kociek, tak je absolutne jedno ci mam x rocny Humax 5500, alebo to ide priamo z DM 8000. Je ozaj velka skoda, ze zaujimave stanice ako napriklad Nat Geo ochudobnuju takymto sposobom..... Niekedy ked mrkam na rusky Karusel z 9*E tak im zavidim tu kvalitu obrazu! Je to sice v Mpeg 4, ale stale SD a FTA!!! Inak co tu pomoze sa stazovat? Tim tup*om je to akosi jedno ako ten svoj program vysielaju alebo ci je to extra platene. Vid Markiza HD. Vysielanie druhej audio stopy nie je 24/7 a uz aj ked nieco davaju origo v povodnom zneni, zvuk nejde sinchronne s obrazom a su tam hluche miesta medzi reklamami. Ti co casto pozeraju Discovery HD a dalsie veci zo skylinku v HD zarucene poznaju hluchu Eng audio stopu.. a zarucene to nie je tym, ze jeden zakaznik na to ma Arivu a druhy Dream 8K... Problem maju obaja ;P . Inak ani Anglani nie su svati a maju problemov viac ako dost.... Keby tak Skylink robil karty sposobom ako Sky UK s ich podarenym zasielanim update, tak si neviem predstavit tu reakciu uzivatelov u nas... Nikdy nie je vsetko biele alebo cierne. Podla mojho nazoru je CR a Sk niekde v strede so svojim sat vysielnaim. Mame dostatok stanic ci uz FTV alebo pay Tv v ponuke na rozdiel napriklad od napr. Pobaltskych statov, kde cosi ako nase platformy nie je. Stanice co su v DVB-T, su dostupne cez sat iba cez Viasat baltic a uzivatelia si platia i za "zakladne" stanice. Na druhej strane napriklad Anglani su iba svoji a v buducnosti sa moze stat to, co vymysleli juzni Iri (Ka band zvazok z 9*E) a vysielanie bude ozaj iba pre "ostrovy". Astra nacuva zakaznikom ako je Sky ci Freesat (ktory ma na svadomi ze Ch5, Ch4, BBC a spol. idu vo FTA rezime) a ziadne obmadzenie im nie je nedostupne. Inak napriklad na vychode SR aj pri 2.5m antene su problemy s prijmom Astry 1N, cize my z vychodu pozerame na 28*E dost s pesimizmom. Nebyt FTV kanalov, tak mame z UK ozaj iba p*d! ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDKaždým rokem se obraz na většině CSSkylink programů zhoršuje, no někomu to neva. Dřív to šlo mít obraz na úrovni, nyní ne. O žádné porovnávání hrušek s jablkama nejde. Kdyby udrželi stejnou kvalitu obrazu jako na začátku, tak půlka diskuse neexistuje. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |