![]() |
|
nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchZpátky z hrušky dolů, Heer Glisník...https://www.parabola.cz/zpravicky/16511/23-5e-novy-hd-kanal-ct-bude-jen-na-irdeto-a-ice-kartach/ |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchto byl asi jinej pitomec co vaří trubky!:8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchV textu je uvedeno, že má být "na všech stávajících kartách"... hádáte se zbytečně - tuto část lze vyložit různě a je jasné, že nebyl záměr přesně specifikovat kodovací systémy, tedy karty! Je zjevné, že se tyto podrobnosti budou dále dojednávat..Argumentem může být tvrzení, že všechny stávající karty pracují v systému Irdeto. A ty které v něm nepracují, dříve něbo později, budou vyměněny.. Není tedy logický důvod přidávat do CW systému.. ;) |
MadPepe
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
No, a máme jasno.Jednalo se jen o trapný pokus holandsko-lucemburské společnosti, jak vytáhnout další peníze z kapes svých zákazníků. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchJj,typičtí vychcánci. |
Ambroz13
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchTak naposledy, mícháte hrušky s jablky (distributor nemusí být nutně poskytovatel). A nejsem si vědom, že by SkyLink a CSLink někdy prodávali karty s "automatickým rozšiřováním nabídky", takže to co jste si kdysi zaplatili, máte. Pokud ne, stěžujte si (pozor ale na VOP se kterými jste souhlasili). Vše ostatní je ta zmiňovaná vychcanost, ale od Vás. Až toto pochopíte, dojde Vám to celé..Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchA co jsou potom karty pouze na CT?Kde se platí pouze náklady?Já jim nic nezaplatil,já mám kabel. |
Ambroz13
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchumožňuje příjem programů České televize (ČT HD, ČT1, ČT2, ČT4 SPORT)a to bez omezení doby aktivace... . A to tam stále bude, nikde se nepíše, že tam musí přidat další program automaticky jakmile si ČT usmyslí, že ho spustí.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: ČT HD2 jen na nových kartách?No vidíš, a já si myslím úplný opak. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchA jejda, to sem nepatřilo. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchAle patřilo, díky kolegovi satmamovi, který si tohoto téměř TOP vlákna kupodivu nevšimnul.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Bude o co stát?Je otázkou, zda díky datovému toku obrazu cca 6,5 mega (viz článek zde) bude o co stát.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchMěli by nakopat (nevhodné slovo) tomu kdo povolil prodej cslinku a skylinku jediné firmě.Teď má M77 monopol a prostřednictvím Glisnika si dělá co chce.Já osobně už chystám svoje zákazníky kteří mají předlacené programy u Cslinku , že v případě problémů musí!!! přejít k freesatu aby měli zachovanou stávající nabídku a komfort protože 90% zákazníků si chodilo předplácet osobně a teď jsou nahraní i semnou.Myslím že to udělá více firem,protože tento bordel co dělá skylink je už za hranicí vkusu.Vesměs je už namontováno tak aspoň bude zase nějaká kačka když nám sebrali všechny výhody které poskytoval CSLINK. :fuming: |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchOsobně nevidím jediný rozumný důvod, proč by měl Skylink ustoupit. Max. k nějakému kompromisu tzn. provoz i na CW kartách pouze do předem určeného data.Rozumný důvod pro mě samozřejmě není charitativní činnost. To není mé přání, jen "analyzuji proměnné". Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchVzdyt ICE karta se da sehnat za 550 Kc i mensi castku a pak dostanete kredit 600 Kc a super dlouhy global free k tomu. Nevidim skoro zadnej duvod, proc kartu nevymenit. Zadnej surflock aktivni neni a karta v CW rezimu funguje bez problemu. Pokud ne, je to chyba prijimace a ne karty.Jestli nekdo koupil kartu jen na bezplatny programy, tak opravdu asi nema narok na rust programovy nabidky zadarmo. Za co zaplatil, to dostal a porad dostava. Programy CT jsou dostupny na vsech kartach (v SD). Zadny zakon nenarizuje poskytovani HD verzi zdarma ci v zakladni nabidce. Prece i v Nemecku jsou HD verze jinak FTA programu zpoplatneny. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
drhansNaprosto s tebou souhlasím...hlavně s tím koncem tvého příspěvku.Bohužel tady si spousta lidí myslí, že si jednou koupí kartu a až do smrti jim ji bude někdo měnit. Což je samozřejmě nesmysl. Nebo, že bych zašel třeba já do prodejny, kde jsem si koupil telku a chtěl místo ní novou, která už má DVBT tuner, který umí i MPEG4. Co až naše TV přejdou z DVBT do DVBT2 taky mi tuner v TV někdo zdarma vymění? Já absolutně nechápu přístup ČT. Proč chtějí svůj druhý HD kanál připojovat na kodovací systém, který to má spočítané? Nebo, že by se schválně snažili vytvářet jakýsi tlak na Skylink a pošilhávali po nějaké finanční kompenzaci? ;) Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchJestli to nedaj na starší karty CW,tak ať jde celý CS Link A Skylink do nevhodné slovo.Asi půjdu do Feesatu od UPC. |
vencamar
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchProč by to měl mít CW spočítaný? Myšleno ve vztahu k ČT samozřejmě? Jestli ten systém jednou někdo prolomí, tak ČT na tom určitě tratit nebude, v podstatě je jí to úplně ukradený. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
drhans a wladysLíp bych to nenapsal, prostě 100% souhlas. ČT v SD běží na všech kartách, ale HD vysílání je něco navíc. Takže souhlasím, přidávat nabídku pouze na nové ICE/irdeto karty. Taky se mohlo stát, že by se nedohodli a mohli jsme ČT HD, Novu HD, Primu "HD", atd. mít v placené nabídce (např. Mini). V Německu běží volně veřejnoprávní ARD, ZDF HD + další, ale komerční RTL HD, Pro 7 HD atd. už jsou v placeném balíku |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchPrechod k Freesatu ale moc nepomuze, tam je prece rocni poplatek 500 Kc za ty programy "zadarmo" a taky to jsou ICE karty. Navic o CT HD 2 v UPC se jeste ani nemluvilo. To mi pak unika, v cem to je lepsi nez karta Vymena od Skylinku. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchjirka67: HD vysílání si ČT platí ze svýho, takže to vůbec nesrovnávej s nějakou Novou nebo Primou. ČT SD i HD má být na všech kartách nebo nejlíp vysílat jako německý veřejnoprávní televize úplně bez kódu. |
Pitomec
![]() |
|
Preventivnějsem podal výpověď k 1.5. v UPC kvůli změnam,ale jestli mi s internetem dají i direkt za slušnou cenu,tak bay bay skylink,cslink/gital/ nechám dojet,nebo daruji na výměnu,vyřešeno ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchAle ,skylink se podřídí,čt má pravdu ,že skylinku nebude dělat problém vypnout CW karty se systému k programu čthd2. :((48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartách1. proč platit 600 kč za výměnu ( někdo kartu vymění a zase k tomu nemá přístroj aby to šlo OK ? To na to Skylink nemá peníze a jiný operátor ano ? Nebo udělat úlevu v Kč na výměnu karty těm kdo má svůj balíček . Že výměna je drahá - ANO ! Jak někdo napsal a měl pravdu , pár lidí vyměnilo kartu za ICE kolem mne a na jejich balíček jim 2 měsíce kašlou , stejně na to nekoukají i když je to zadarmo - pro ně je výmměna drahá a zbytečná a programy 2 měs. balíčku se jim nelíbí . Lidi chtějí jen svoje programy2.Proč nedávají výměnu jako u DIGI TV zadarmo ( která je podle vás v krachu a divíte se , že ještě fungují ) ? K tomu dali ještě 2 měsíce plno programů grátis , ale to už taky není důležitý . 3. Namítnete , že Digi tv je karta jejich a u Skylinku je karta moje , když jsem si ji koupil a ne Skylinku , ale dívat se oficiálně v cizině na ni nesmím . Zákaz vývozu! Lidi si před 2 lety to není moc dlouho kartu ofi. starou koupili a ted znovu doplácet 600 kč ? To je jako kdyby jsem si koupil nové auto před 2 roky a ted nebyli náhradní díly a řekly kup si zase další nový auto , nebo zaplat a my ti ho předěláme na nové náhradní díly . 4 Každý na to má jiný názor ale hlavní vlna na výměnu a problémy s přímači teprv přijde až to začnou povypínat balíčky atd. .Plno lidí o ničem neví , nemají ani internet , v televizi o tom nemluví a v novinách to není . Stačí co jen vypráví opraváři TV co chodí po bytech a ne jen na vesnicích na opravu. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchStando a proč ty karty měnili, když na ty přidané programy nekoukají?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: nová ČT HD jen na ICE a Irdeto kartáchSice nejsem Standa, ale zkušenost mám bohužel takovou, že Skylink pošle dopis, udělá v něm bu, bu, bu o ukončení CW, prodejce to velmi rád potvrdí, protože čuchá prachy z karty Výměna nebo i novýho přijímače a lidi z neznalosti vyměňujou, i když je jim to mnohdy na dvě věci. |
Pitomec
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |