Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

oprava Plasma Panasonic

Omlouvám se,ale mám dotaz trochu mimo satelit. téma:
Odešla mně 3 roky stará TV Panasonic TH42PX40
(nebo tak nějak) v TV servisu v Plzni "odhadli" cenu na 3500.- - 4500.-
Závada - po zapnutí síť vypínačem vyhodila jistič, podruhý taky a potm už jistič drží ale nejde vůbec, ani se nerozsvítí kontrolka. Máte někdo zkušenosti z touto opravou (a cenou za ni)

jona
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

croco

Nedělám vrátnýho ani právníka. ( vrátnici nemáme a v Plzni to už zavřeli :()To s tím trestným činem sice nebyla přesná definice,ale v 31.03 21:33 jsem to "nechal citovat právníka",jak jsem to přesně myslel.
Vidím, že jste tady jen samí servisní odborníci, takže nemá cenu to dál rozebírat.
to:pierrepetr 21:13:17 to ti někdo už udělal, nebo jsi to vymyslel sám? :)

croco
Registrace: 4/2007

RE: oprava Plasma Panasonic

croco to chce klid, tady se rádi popichujem, někdy i něco poradíme a když to náhodou nepomůže, třeba i pošleme refreš.. Takoví dobráci od kosti, no..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

croco

víš já jsem takovej poctivka,proto mám moc zákazníků,kteří to tak cítí,jako když jdeš k lékaři musíš mít důvěru,nebo ti omylem vezme zdravou ledvinu a můžeš mít právníky za miliony,je ti to k ničemu,máš to za pár,tady to jinak nejde,jen deb.í.lek ti v dnešní době bude brát staré součástky,když nová stojí pár šupů,na opravě je nejdražší práce a náklady spojené s tímto podnikáním R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Do servisu ani nedávat. Neopraví a ještě seberou za prověření vady nekřesťanský peníz. Hlavně Brněnský servis je dost nespolehlivý. Měli jen přehrát správně firmware.
Nakonec jsem to vyřešil já a bez problémů. Radši nějakému amatérovi z okolí co to umí. Na Panasonic není dostatek modulů z kousků s rozbitým nebo jinak poškozeným panelem , takže jsou dost drahé.

MiraAda
Registrace: 4/2013

Dá se to řešit samozřejmě i výměnou součástky. Ve Vašem případě odhaduji , že by byla cena opravy kolem 1000Kč i méně. Bohužel jste hodně daleko.

MiraAda
Registrace: 4/2013

rok stara vec...

RoboSK
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra