Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČT

Tož držíme palce do jednání s Glisníkem

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČT

az teraz som cital ten clanok na konkurencnom webe, takze, p. Pop R^, treba tym vychcankom ukazat, ze cela SR a CR tu nebude skakat podla toho ako budu v Irdete a v M77 group piskat a ja teda zlocinecke organizacie typu Irdeto rozhodne nemienim podporovat ani s drobnymi 24 eur :)

feri33
Registrace: 8/2007

PeVy

Proč by mělo být ČT2 HD dostupné pro všechny, co mají karty Skylink a CSlink? Protože platí koncesionářské poplatky? A co ti, co mají jen DVB-T? Jak jim tohle má ČT zařídit aniž by oni (koncesionáři) neměli další náklady (pořízení satelitního příjmu) k tomu, aby to mohli všechno sledovat?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Jsi hoden svého nicku ..., už nevím jak jinak bych to vysvětlil, aby to pochopili i ti, co mají ještě z minulého režimu zažité vše zadarmo s centrálním plánováním a neopakoval se stále. No nic, nechám Vás při tom, že to prostě SkyLink MUSÍ zapojit, když přece Polulin, Pitomec a spol. platí koncesionářské poplatky.... Škoda slov ...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Zdar,centralni planovani ma svuj vyznam (snad i pro M77 group.:)).
Nic ve zlem se trochu "pospickovat" :).

hdpe
Registrace: 11/2007

Nějak pořád opomíjíš tu věc, že zákazníkem je v tomto případě veřejnoprávní ČT, potažmo plátci konc. poplatku (tento rok je to cca 6 miliard). Co si zákazník přeje, to mu M77 pochopitelně splní, těžko si nechá pláchnout kšeft v hodnotě 32mega. Až se bude jednat o připojení ryze soukromých JOJ HD a Barandov HD, tak ať si to dají třeba jen na Irdeto karty, zaregistrované v roce 2012.

polulin

Poluline, nějak pomíjíš ten fakt, že ČT hledá DISTRIBUTORA a ten může BÝT jiný než POSKYTOVATEL (SkyLink, CSLink, UPC, Digi). Takže ony podmínky z dokumentu jsou ZÁVAZNÉ právě a jen pro toho DISTRIBUTORA. A pokud se se SkyLinkem a CSLinkem NEDOHODNE (žádné že musí, i kdyby vyhráli ten tendr na DISTRIBUTORA) na podmínkách zpřístupnění, tak se může stát, že sice bude mít DISTRIBUCI, kterou bude platit z koncesionářských poplatků, ale bude to vysílat "do zdi" a my uvidíme H O V N O. To je "princip smluvní"

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

aj tak bude čthd len do konca životnosti cryptoworksu
životnost CryptoWorksu je garantována jen do konce roku 2012.

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

M77 jde po každé koruně, jak slepice po flusu, ti se už třesou, jak se jim ty prachy od ČT objeví na účtě. Zamýšleli, že jich bude trošku víc od naivních majitelů CW karet, no nevyšlo to. Tak snad příště.

polulin

Jen bych chtěl vidět,jak M77 po vyjádření ČT a urychleném zjednání nápravy jejich článku spadla rychle brada.
Dle mého soudu M77 si byli moc dobře vědomi toho,že pokud se rozhodnou zařadit Čt HD2 do své nabídky budou muset figurovat na všech přístupových kartách.Jen využili situace pán Glísník rychle zapracoval vydal prohlášení a sázeli na to,že než proběhnou jednání nalezne se opět pár vyplašených lidí,kteří rychle kartu vymění.Bohužel ČT jim tak trochu udělalo čáru přes rozpočet.
I já se ztotožňuji s názorem.
Pokud se jedná o veřejnoprávní televizi,která si platí veškeré náklady na distribuci,proč by měli na svůj úkor pomáhat M77 tím,že pokud si stávající uživatel nevymění kartu za IRDETO nebude mít nárok přijímat ČT HD2.
Jak již někdo psal dříve.Pokud se jedná o soukromou Tv,která si neplatí distribuci, poté at si diktují podmínky dle libosti. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Jen tak mimochodem: SkyLink oznámil ukončení přidávání nových programů na CRW karty dávno předtím, než si ČT usmyslela, že spustí nový HD kanál. Až čas ukáže, komu spadne brada ....

Jackal

Mě ne já mám IRDETO. :)))

lachtan

Já jen poukazuji na fakta.
Jak je možné ,,úterní,,suverénní prohlášení Glísníka o přidání programu jen na nové karty.
Na druhé straně vyjádření ČT ,,dnes,,jde do jednání s operátory o distribuci kanálu s pracovním názvem "ČT HD 2" s tím, že ho na satelitní pozici 23,5 stupně východně musí nabídnout platformy CS Link a Skylink všem svým zákazníkům.
Jednání ještě ani neproběhla ale M77 již mělo jasno.To je poněkud divné a přivádí mě to pravě k té mé předchozí myšlence.
Čas ukáže.
:8)

lachtan

Mozna,ze dotazy na CT nasly potrebnou urodnou pudu.Nicmene,jak zde bylo zmineno - vysledek muze byt makovy nebo tvarohovy,budeme zvedavi.

hdpe
Registrace: 11/2007

Ano to netvrdím,proto poznámka jen čas vše ukáže,jaké byli záměry. :8)

lachtan

@lachtan

Velkohubé prohlášení mně přijde ze strany ČT, že musí být na všech kartách. To že M77 řekla, že na CRW nebude je jejich obchodní záměr (dávno předtím, není důvod ho kvůili ČT měnit) a pokud se toho budou držet, tak tam prostě nebude, ČT je NEMŮŽE donutit - vše je na dohodě. Takže na CRW to bude, jen když bude M77 chtít...

Jackal

Jackal

Já ti to vyvracím?
Poté si opět přečti mé osobní názory.
,,POKUD SE ROZHODNOU,,
,,JEN ČAS VŠE UKÁŽE,,

A Když jsem se tak rozepsal.
Opět se jedná o můj názor,který nikomu nevnucuji.
Z mého pohledu.Pokud provozovatel zařadí po boku vysíleného SD programu HD program (ČT1/ČT1 HD,atd.)viz stejného obsahu nejedná se o nic jiného,než o zkvalitnění služby.Nic nového na programu nesleduji. :8)

lachtan

Ještě rychle pro jistotu doplním.
Za kvalitu se platí,což už je jiné téma. Cenová politika. :)))

lachtan

Nějak se v tomto případě dlouho nemohu rozhodnout, komu držet palce :)
Podle mě Skylink může tento program na svých kartách odmítnout, ale takový dáreček konkurenci mi připadá absurdnější, než že by ho pustil na všechny karty.

Podmínka UMOŽNIT příjem všem svým zákazníkům je podle mě splněna. Každý zákazník má MOŽNOST si kartu vyměnit.

V zásadě je to ale tlachání o ničem, protože jak už tu někdo napsal, jak vysoké procento má HD přijímač se starou kartou. K čemu mu to je? Ke sledování NOVY a ČT1(popřípadě ještě primy u gitalek)? Jestli si občas něco připlatí, výměnu má zdarma. A jestli uškudlil na HD stb a televizor a už není schopen uškudlit na tu kartu a kouká na ty 2/3 HD programy, tak je mi ho líto.
Ale chápu, je potřeba se někde vybrečet s výmluvou na principy...
U nás X let v analogu šel přijímat pouze jeden program ČT, i teď s dvbt je to naprostá mizérie. Ale poplatky se platily za všechny. A co nám zbývalo? Vysolit za sat, nebo opět brečet...a brečet...a vymlouvat se na principy...a brečet..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomik535

Bohužel znám jich mnoho.
A věř tomu,že se nejedná o žádné zloděje programů.
Jedná se o sortu lidí,kterým tyto 3 čtyři programy stačí. Neplatí si žádné balíčky a spokojí se s tím co mají.Stejně nic jiné nesledují.Jen chtěli jít s dobou a zainvestovali si pro budoucnost HD přijímač. :8)

lachtan

lachtane, nebuď omezený, co to je mnoho? Vyjádři se v procentech ;) v poměru ke všem majitelům HD přijímačů. Pak to bude mít význam. Tvoje tchýně s jejím lékárníkem je nevytrhne.

Tomik535

@Tomik535

Jaký dáreček konkurenci? ČT hledá distributora na 23,5 a kdo jiný, než M77 tam má teď přístupové karty? UPC a Digi si distribuci tuším platí sami, těm toto bude na nic, ledatak můžou brát signál. Jedině, že by ČT vydala své vlastní karty a to se vyplatí ... : Ale jinak mně je to putna, mám ICE protože jsem chtěl (NEXT) a ne protože bych musel. Nikdo mě nenutil, stejně tak nikdo nenutí ty uplakance - je to o volbě. Ale na druhou stranu oni nemůžou nutit druhou stranu, že prej MUSÍ. Co si koupili, to mají ...

Jackal

Jak myslíš.Vy měšťáci uvažujete úplně jinak.Nikomu nic vyvracet nehodlám,ani na to nemám náladu. :8)

lachtan

@Jackal, no však ano, sice si ji budou dále platit(fungují přece úplně jinak než Skylink), ale budou ji mít v nabídce!

Čt může hledat..až nenajde. K čemu by bylo nějaké jednání, kdyby jeden rozkazoval druhému.

Tomik535

Výsledek jednání může být jakýkoliv. Třeba i kompromis. Tedy např. do konce roku na všech(koza zůstane celá) a pak už jen na nových(nažere se vlk)

@lachtan, mě je to putna, jen mi je divné, že doteď jim to málo plně stačilo a teď jim jeden HD program se stejným obsahem, který už přijímají, začal tak strašně chybět! :)
Nezlob se, pak se nediv, že si myslím, že už zase brečí..z principu..a všude..

Tomik535

Tomiku

ano aj tak to môže byt ale vymena bude tak či takaj ked nechce ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra