![]() |
|
ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČTTož držíme palce do jednání s Glisníkem |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČTPitomče, k u r v a ty jsi fakt v ů l, konečně začínáš používat to co máš na hlavě. Ještě kousek a uuuuž to pochopíš. Toto tu tvrdím celou dobu. ČT hledá DISTRIBUTORA signálu, což může ale taky nemusí být M77. A i kdyby to M77 vyhrála, ještě to nemusí znamenat, že to na CRW MUSÍ být zapojeno. Takže ČT klidně může mít kapacitu kde je libo, ale k čemu jí to bude, když to nikdo nechytne? Leda jako distribuční kanál pro kabelovky, UPC, Digi.P.S. to že někdo platí, ještě neznamená, že si může diktovat - vše je o dodhodě, pokus se nedohodnou, tak si ty prachy může strčit do p r d e l e. A prosím Tě, nedělej ze mě ještě většího blbce a než něco napíšeš, přečti si co jsem psal a pak se alespoň trochu zamysli. Díky a dobrou noc Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČTBla, bla, bla. ČT chce všechny svoje programy na všech aktivních kartách, tak se s tím vyrovnej a M77 s tebou nebo si můžete oba trhnout nohou a nazdar :8) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČTArgument malého umíněného děcka: já, já, já (ČT, ČT, ČT) to tak chce a tak to taky bude. Gratuluji, vyhrál jsi, máš pravdu ...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČTVyhrál zdravý rozum a ne zbožný přání několika jedinců jako seš ty a ti tajtrdlíci v M77 :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČT:))) ale pokecali jsme :)))Jo a docela rád Tě oslovuji ... :))) , takže teď už fakt dobrou noc Pitomče .. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČTto Tomik535: cituji: "A jestli uškudlil na HD stb a televizor a už není schopen uškudlit na tu kartu a kouká na ty 2/3 HD programy, tak je mi ho líto." Nechapu proc by ti melo byt mne lito, pokud sleduji z ceskych stanic v HD pouze CT. To jako abych se zaradit, tak bych mel v HD povinne sledovat ty stupidity a la Nova, Prima, Markiza a platit za "atraktivni" Nova Sport, kdyz mam moznost prijmu kvalitnich britskych a nemeckych programu a sport sledovat v HD treba pres Canal+ |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČTMožná jsi mě nepochopil, může mi ho být líto ne proto, že o další programy nemá zájem(to je pochopitelné), ale proto, že není schopen uškudlit na Výměnu, pokud o další programy zájem má..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |