Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČT

Tož držíme palce do jednání s Glisníkem

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT HD 2 na všech sat. kartách - R. Pop ČT

Pitomče, k u r v a ty jsi fakt v ů l, konečně začínáš používat to co máš na hlavě. Ještě kousek a uuuuž to pochopíš. Toto tu tvrdím celou dobu. ČT hledá DISTRIBUTORA signálu, což může ale taky nemusí být M77. A i kdyby to M77 vyhrála, ještě to nemusí znamenat, že to na CRW MUSÍ být zapojeno. Takže ČT klidně může mít kapacitu kde je libo, ale k čemu jí to bude, když to nikdo nechytne? Leda jako distribuční kanál pro kabelovky, UPC, Digi.
P.S. to že někdo platí, ještě neznamená, že si může diktovat - vše je o dodhodě, pokus se nedohodnou, tak si ty prachy může strčit do p r d e l e. A prosím Tě, nedělej ze mě ještě většího blbce a než něco napíšeš, přečti si co jsem psal a pak se alespoň trochu zamysli. Díky a dobrou noc

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Bla, bla, bla. ČT chce všechny svoje programy na všech aktivních kartách, tak se s tím vyrovnej a M77 s tebou nebo si můžete oba trhnout nohou a nazdar :8)

Pitomec
Registrace: 9/2011

Argument malého umíněného děcka: já, já, já (ČT, ČT, ČT) to tak chce a tak to taky bude. Gratuluji, vyhrál jsi, máš pravdu ...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Vyhrál zdravý rozum a ne zbožný přání několika jedinců jako seš ty a ti tajtrdlíci v M77 :)))

Pitomec
Registrace: 9/2011

:))) ale pokecali jsme :)))
Jo a docela rád Tě oslovuji ... :))) , takže teď už fakt dobrou noc Pitomče ..

Jackal

to Tomik535: cituji: "A jestli uškudlil na HD stb a televizor a už není schopen uškudlit na tu kartu a kouká na ty 2/3 HD programy, tak je mi ho líto." Nechapu proc by ti melo byt mne lito, pokud sleduji z ceskych stanic v HD pouze CT. To jako abych se zaradit, tak bych mel v HD povinne sledovat ty stupidity a la Nova, Prima, Markiza a platit za "atraktivni" Nova Sport, kdyz mam moznost prijmu kvalitnich britskych a nemeckych programu a sport sledovat v HD treba pres Canal+

kaos
Registrace: 2/2009

Možná jsi mě nepochopil, může mi ho být líto ne proto, že o další programy nemá zájem(to je pochopitelné), ale proto, že není schopen uškudlit na Výměnu, pokud o další programy zájem má..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra