![]() |
|
HD přijímač VU+ DUORád bych získal podrobnější informace, uvažuji o koupi nového HD přijímače a dostal jsem typ na VU+ DUO nebo lze i VU+ UNO, máte někdo zkušenosti s tímto HD přijímačem, v současnosti mám Vantage 1100S, jsem s ním maximálně spokojený, ale to víte po letech, bych pořídil něco lepšího, děkuji za názory a informace. |
Nitram31
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 37 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOVu+Duo má obraz úplne v poriadku ako HD či SD, dôležitý je samozrejme zobrazovač a nastavenie. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOMěl jsem DUO a C.T. ET9000 a musím říct, že obraz u DUA v SD byl pěkně hnusný, dával jsem různé image,ale výsledek pořád stejný. ET9000 byl daleko lepší,porovnával jsem s oba s AZBOXem HD, na který jsem dlouhodobě zvyklý a který má super obraz. TV pořád stejná, LCD SONY 46 palců. Kdybych kupoval nový přijímač, šel bych do ET9000, 9200, 9500 ... |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOOno možná záleží především na tom na jaké mazanice se doma díváte, zkuste třeba německé veřejnoprávní televize a v HD kvalitě kanály HD+. Samozřejmě na Sigmu v AzBoxu to nemá, a pokud špičkový obraz, tak jedině Coolstream nebo AzBox Me. |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE : Nick1612Súhlasím s Tebou Nick1612 mám doma Clarke Tech a super kvalita jeho obrazu je viditeľná, či ho pripojím na FULL HD TV alebo SD TV. Moja reč kupovať treba nový Xtrend 9500 už v piatok 13.apríla v predaji, za 499 eury slovenských ... R^ R^ R^ |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOBych šel do UNA, je novější s rychlejším procesorem, HD i SD obraz bez problémů, jde z něj udělat za pár stovek combo DVB-S + DVB-T.DUO je už přecijen výprodej... Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOXtrend je samostatná kapitola, na zimu velmi dobrý přijímač, topí pořád a neustále.. |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE :RRabbitTo sa mýliš, kúrili ešte staré ET 9000 a 9200 . Ale,nový Clarke Tech /Xtrend/ 9500 s novým procesorom 1100 DMIPS a s exkluzívnou NAND FLASH 8 Gbit pamäťou budú voči prehrievaniu chránené funkciou automatického zapnutia ventilátorov, pretože sú s HDD od 500 - 2000 GB. |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOa kolik tech ventilatoru tam bude ? 5-6 ? |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |