![]() |
|
Kupa prijmacaCo hovorite na prijmac GoSAT Satelitný prijímač GS-7055 HDi Skylink Ready ? |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Kupa prijmacaSkytec som pred tyzdnom vratil kvoli ubohemu SD obrazu. Porovnavam to s GM9080 a so starym Illusionom ktore mam doma a tak to viem porovnat samozrejme na tom istom TV. Plazma Panasonic. |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
RE: Kupa prijmacaPosouzení kvality obrazu je hodně subjektivní věc a také záleží k jaké televizi je STB připojený. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
ZdenekMiSuhlasim, neslo mi o spochybnenie vasho nazoru, preto som aj uviedol s cim som to porovnaval a na akom TV R^ |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
RE: Kupa prijmacaFakt to je asi dost subjektivne, lebo u mna na panasonic plazme obraz ma SkyTec pekny aj na SD. Porovnane s VU+ DUO a DM 7020HD, ale aj s inymi prijimacmi. Na pioneer profi plazme tiez OK...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: Kupa prijmacaMám dotaz na přijmač,cenová relace tak 7000,dvě čtečky,alespoň 1 CL slot.Přívětivý jako Octagon(i co se týče posunu po orbitu)a s možnostmy jako Pingulus.Díky za všechny vaše ohlasy. :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Kupa prijmacaMam tie GoSaty 2 a obraz sa mi paci - cize odporucam |
majkoklim
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
majkoklimA proč máš 2KS,vysvětli??Nevidím důvod(jen proto že jsou levné).No,záleží na co se chceš koukat.Tyto přijmače nejsou moje krevní skupina. :) :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |