Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nové studio CT - celkom fajn

Čo hovoríte na nový vizuál CT od dnes, ja som stihol len športové BBV a celkom sa mi to páčilo. Super u mňa má CT R^..jednoznačne najlepšie medzi CZ a SK TV.

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nové studio CT - celkom fajn

Mně to tedy vůbec nenadchlo. Řekl bych, že lepší to rozhodně není! Takže mě si ČT rozhodně nepřitáhla. Kvalita zpravodajství totiž není v tom jak vypadá studio.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

zprávy takové neosobní

chybí komentování ve dvojcích, takové strojené bez šťávy... Rv

rejča
Registrace: 10/2007

Taky mě to neoslovilo. Grafické pozadí je velká nuda.

Longines
Registrace: 3/2012

Studio zbytečně velké, pozadí prázdné, spokojenost pouze s HD.

leošek
Registrace: 11/2009

Také bych souhlasil s názorem, že kvalita zpravodajství není v tom jak vypadá studio...Ty úvodní zprávy mi všechny najednou připadaly takové nějaké suché a interaktivní "školská tabule" využita jen minimálně pro změnu číslovek... BBS už byly o trošku lepší, i když i zde to působilo dost odcizeně... Uvidíme, jak dál...

Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5

Nalim2
Registrace: 12/2007

RE: Nové studio CT

prepadak,katastrofa

dreambox 800 hd

lubo540
Registrace: 1/2006

Skoro bych si troufal tvrdit,

že celá tahle šaškárna vznikla jen proto, aby ČT ušetřila na lidech. Jenže Marcela Augustová mi v tom prázdném prostoru připadala jak prodavačka v prázdném supermarketu. Prostě dvá lidi dělají určitou atmosféru lidskosti. Tohle je naprosto sterilní a odtažité. Na tohle já se určitě koukat nebudu. To je pohřebiště, to není hlavni zpravodajský pořad na veřejnoprávní televizi. ČT neumí být originální, a pořád někoho kopíruje. Kdy už si ale lidi v českých médiích konečně uvědomí, že tady jsme v Česku a nikoliv v Anglii nebo v Americe. Jsme trochu jiná kultura, a máme jiné nároky a představy. Takže ČT děkuji, že mi nepřidělává starosti s výběrem, který zpravodajský pořad budu sledovat.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Neco obdobneho je i na verejnopravnich tv ARD a ZDF.

HYPER
Registrace: 11/2010

pro mne je to veliké zklamání, rozladění a rozčarování.Mohli by se učit o ORF ,jak se dělají seriozní zprávy.Tento formát zpráv mi přijde jako permanentní troubení na poplach.To se hodilo ještě tak k hlášení výsledků voleb,ale zde je to neosobní,odtažité,sterilní.Pro mne tak jako tak zprávy na ČT končí,kromě jejich neobjektivity ještě tenhle paskvil,tak jim děkuji za snahu,ale minula se účinkem.Na co Dvořák sáhne,tam to bude po něm někdo jiný pět let zase dávat dohromady.

Piller
Registrace: 8/2003

Já si připadám v těch zprávách, jako bych brouzdal v počítači. Je to jeden takový velký Windows, je to neživé, je to moc vituální a nelidské, taky výběr barev se moc nepovedl, byly zvoleny hodně světlé barvy, což jistě bude akorát dráždit diváky. Mě se to nelíbí. Rv

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Každé nové vedení se musí nejak identifikovat, nějak se na počátku projevit, ukázat. Tohle je známý/okopírovaný/ novácký ksicht, to se dalo čekat.
Osobně mě to vůbec nepálí, nějakých pět let už dění v této zemi nesleduju, neřešim a zprávy jsem neviděl do dneška ani nepamatuju.
Ted koukám na Marcelu ze záznamu a díky HD je patrné, že už také jede čtvrté gumy...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

parada moc se me to libilo. R^ R^ R^

image
Registrace: 10/2008

Nic moc a Marcelka se hned v ůvodu zadrhla :laughing: (žeby tréma??)

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Dost bída,uvidíme až nám Jolanka ukáže nožky,v tom bych viděl přínos,jinak to velké U(jako události) před každým tématem je dost hrozný.Spíš se mi líbí když moderátoři sedí,takhle to vypadá jako volební studio.

namtas
Registrace: 5/2006

http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=739568#utm_medium=newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position-5

Piller
Registrace: 8/2003

A já jsem byl spokojený. Lepší než to nudné sezení za moderatorským stolem. Držím palce jen tak dál. A výběr zpráv taky ušel. No nespokojenci at koukají na Krimi zpravodajství Primy nbo na Bulvár na Nově. To jim asi stačí. Já osobně zustanu věrný ČT.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Ne,že bych se rád nepodíval na pěkné nohy komentátorek,ale stále takto ve stoje...je to divné,jakoby odtažité a neosobní.

sigur
Registrace: 5/2010

Do 1.4. jsem považoval zpravodajství na ČT za seriozní a profesionální.Není to rozhodně o studiu ale o náplni a přístupu zpravodajců.Marcelka s Kubou ať raději "komentují volební studio" nebo obdobu pořadu Pionýrská vlaštovka.
Kde je osobnost David Borek moderátor zpravodajství z ČT24 který je vhodný pro Události.
A hlavně proč neběží info.lišta na "24" při Událostech to nechápu.Mám dojem že sleduji TN na Nově. ;P

Old Master
Registrace: 1/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra