Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreni

Tak jsem jim napsal, jak si mohou dovolit zrusit balicek total. Odpovedeli velmi nelogicky, a v podstate si odporuji. Neco jako zakonna lhuta jim nic nerika.

Dotaz:
Dobry den, jsem Vasim zakaznikem jiz delsi cas, a platim si placenou nabidku. Pokud jste ale zrusili balik total, tak v nem obsazene kanaly se me nevejdou do mych 6. Minimalne chci mit, 3xAXN, Universal channel, Sport2, Minimax, Spektrum. Co mam delat, pokud mam SD prijimac, kombinovat dalsi balicky Dokument, Mix, Sport me vyjde 2x draz nez bylo. Pokud provedu vymenu tak zase nebudu mit AXN kanaly, Spektrum, Sport2 (SD verze)...... Muzete me poradit co mam delat? Muzete mych 6 navysit o 1-2 kanaly, nebo me doplatite? Dekuji za odpoved a vyreseni problemu

Zde je odpoved:

Programové balíčky nelze navyšovat. Rozumíme tomu, že aktuální změny, které jsou součástí optimalizace služeb v rámci integrace platforem CSlink a Skylink a přechodu na nový kódovací systém, nemusí vyhovovat plně každému zákazníkovi. Není to aktuálně možné hlavně z důvodu dlouhodobých smluv s pokytovateli daných stanic. O zařazení programů i do jiných balíčků samozřejmě vyjednáváme a věříme, že do budoucna budeme schopni vašemu požadavku vyhovět.

Děkujeme za pochopení.

Pokud máte zájem o programy AXN, je možné objednat balíček MIX nebo Mých6. Pokud chcete obsáhlejší nabídku, nabízíme potom možnost výměny karty s balíčkem Multi.

V podstate si jedou svoji pisnicku a nic je nazajima.

Hypnos
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreni

Já u konkurence jsem, ale ne každej má tu možnost.

Pitomec
Registrace: 9/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreni

Taky si nemohu dovolit novou 535i a nehaním proto Bmw, že je neprodává za cenu mé koktávky.

Zvážení, zda je pro někoho lepší nejdražší balík mých6 nebo dražší a chudší Total než Multi je naštěstí na každém samotném. Samozřejmě se vůbec nedivím, že se najdou takoví, co jim CSlink s touto programovou nabídkou, která mu zůstala a za tuto cenu stále vyhovuje a se současným multi spokojeni nebudou, já ale nikoho takového zatím nepotkal.

Osobně nemohu pochopit jak si někdo může koupit a chválit balík total za 320 měsíčně s výmluvou, že má mazanice sport2 s Axn, ale Kombi s 30SD+9HD programy za 360 je už drahý, tak ho pořádně pohaníme, že...to přes mé buňky prostě neprojde... ale ještěže to tak je, musel bych jinak více makat.. :crying:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra