![]() |
|
BREAKING NEWS/CS LINKZdravím,Zařazením nového balíčku MINI vycházíme vstříc všem uživatelům satelitní televize, kteří uvítají rozšíření programové nabídky o televizní programy všech hlavních žánrů za minimální cenu. Balíček MINI je sestaven tak, aby zaujal všechny typy diváků. Obsahuje všechny programové žánry od žádaných filmových TV programů CS FILM a FILM+ CZ, přes sportovní EUROSPORT CZECH, trio dokumentárních programů VIASAT EXPLORER CZ, VIASAT HISTORY CZ a VIASAT NATURE CZ, dětské CS MINI, DUCK TV, hudební RETRO MUSIC TELVISION až po SPICE, program pro dospělé. Celkem se tedy jedná o 10 různorodých programů. Základní cena balíčku MINI je 179 Kč měsíčně, resp. 1.969 Kč ročně (1 měsíc zdarma). Balíček MINI je k dispozici na kartách SKYLINK typu IRDETO nebo IRDETO ICE, ale mohu si ho výhodně objednat i zákazníci platformy CS LINK. (zdroj: M7 Group/CS Link & SkyLink) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: BREAKING NEWS/CS LINKkeby to bolo na vyber tak tipujem min 10e :)chapem ich ze to nemoze byt bomba vzhladom na cenu, ale min. 1 sportovu stanicu (esp2,ns) by to este chcelo |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: BREAKING NEWS/CS LINKIndicií je právě to, že to není spisovně. Kdybych chtěl psát pořád spisovně, tak napíšu matematiky a ne nějaké matiky. To slovo jsem nikdy v životě takto nevyslovil.Ale napsal jsem to vlastně stejně špatně. Správně "po našemu" je to matyki. To už je ale pro mě nepublikovatelné. Ve výslovnosti "Čechů" mezi tvrdým nebo měkkým není takový rozdíl, proto s tím mají při psaní větší problém. U nás je i nebo y jasně "slyšitelné", vyslovujeme to prostě jinak. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: BREAKING NEWS/CS LINKTomiku, gratuluji, takto bych se z hrubky nedokázal vykecat nikdy. Jsi prostě borec. Klobouk dolů.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: BREAKING NEWS/CS LINK@Kuba, najdi mi v mých bývalých příspěvcích jediné slovo, kde bych se spletl ve tvrdém nebo měkkém. Pak ti dám logicky nezvratně za pravdu a veřejně se ti omluvím. Do té doby jsi pro mě de.ment. Můžeš roky pozpátku, nehrozí to. Takovou vážně myšlenou lacinou narážku si příště prostě nemůžeš dovolit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: BREAKING NEWS/CS LINKde.ment jsem pro tebe již dávno Tomiku. Ano, vzhledem k tomu, že jsi admin, tak si to dovolit asi nemohu, prosím. Vykopej mě jako vždy, nemám s tím problém. Hlavně nech sprostě nadávat bublajze a spol. To je jistě správně. Ale zatím, než to vlákno smažeš, tak každý vidí jak diskuse probíhala a udělá si svůj obrázek.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |