![]() |
|
Zbylé kupony Cs linkMá někdo zkušenost ,jak je udat ?? myslím jestli jdou nějak vložit na na ůčet cs linku(bez objednání programů)a pak s kartou výměna (ICE)použít na Skylink ? |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Zbylé kupony Cs linkjá je koupím za kolik je pustíš?? |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
taky jich mám pár na,nechci být nevhodný,rád přepustím 3x400kč za litr,poštu platím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
bíléhonebo radši červenýho ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Zbylé kupony Cs linkčtyřstovky jsou bonusové, jsou k mání běžně o 20% levnější než jejich hodnota. Ale většinou při vyšším "objemu", tedy dvojka za 16 set, takže ta cena není špatná.Patří to ale do inzerce. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
vím,že tosem nepatří,já to nezaložil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
lidijděte na aukro tam jsou levnější!!!http://elektro.aukro.cz/kupon-400kc-jen-za-245-vyprodej-zasob-i2245080035.html |
jjajapaja
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: Zbylé kupony Cs linkTo by mě taky docela zajímalo zda se kredit na Cslinku dá převést k Skylinku,odeslal jsem dotaz a odpověď byla negativní,tedy že to nejde,má někdo nějakou jinou zkušenost ?Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Zbylé kupony Cs linkInfo od skylinku ohledně výměny.Snad je to tam napsané dost jasně.Jak postupovat při registraci karty Skylink VÝMĚNA Novou kartu si zákazník registruje na webu Skylinku v sekci označené REGISTRACE A SPRÁVA SLUŽEB přes tlačítko Výměna. Alternativně lze využít také papírového formuláře, který je součástí balení karty. Při registraci nové karty je nutno uvést číslo původní karty CS Link. Původní karta CS Link musí být aktuálně aktivní a bez časového omezení (u roční karty nutno uhradit doplatek). Na jednu kartu CS Link lze uplatnit pouze jednu výměnu za kartu Skylink. Registrací karty Skylink VÝMĚNA se zákazník CS Linku stane zákazníkem Skylinku. Původní karta CS Link se po registraci karty Skylink VÝMĚNA deaktivuje. Pokud je na kartě CS Link v době registrace karty Skylink VÝMĚNA některá z placených služeb, dojde k deaktivaci karty CS Link až ke dni vypršení předplatného. Zákazníkům CS Linku, kteří mají na svém účtu u CS Linku nenulový kredit, bude příslušná částka převedena na jejich nový účet u Skylinku, a to do 60 dnů od registrace karty Skylink VÝMĚNA. CS Link a Skylink, 2. 4. 2012 :) Takže nabušit kredit u Cslinku a doufat,že to převedou,když to píšou. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
Harnadek....Jenže kupony nelze nabušit do CS linku bez objednávky programů.... |
Cucerak
![]() |
|
Cucerakale jde kolonka --dobit kredit --platba pomoci kuponu vcera jsem tam zrovna daval dva 400 kupony :8) |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: Zbylé kupony Cs linkPřesně tak..... uai1 má pravdu.... a přitom tak jednoduchá věc a jasně napsaná.. :))) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Zbylé kupony Cs linkR^ jj už jsem to našel,dík...nabušil jsem tam vše co jsem měl...a příští týden to převedu na novou ICE... |
Cucerak
![]() |
|
![]() |