Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

led televizor

tak ked este nie je oled v predaji tak co doporucujete???? chcem kvalitu tak okolo 52"

stano1948
Registrace: 3/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
Odpověď v diskusním vlákně

RE: led televizor

ešte že som slepý a blikanie na plazme nevidím.... R^ :laughing:

Milan C
Registrace: 4/2006

A už v tom zase lítáme.. :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Na tom videu je vidět jak kolísá jas v rytmu rozdílu kmitočtu displeje a kmitočtu kamery. Jak tam stojí ty plazmy v řadě tak je to na všech stejně. Potom přejde k Panasonic LED a tam jas nekolísá.

visper
Registrace: 5/2008

hobo: Mám toho tvýho Filipsa, takže tímto potvrzuju, že větší mazanice není. A teď si můžeš klidně vzteky hrknout do gatí ty :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Pitomec

Ty žádnýho Filipsa nemáš přeci jako velkej guru by jsi nekoupil a nekoukal na nějakou mazanici že ano?A pokud ho náhodou máš tak určitě toho co já?To by sis opravdu hrknul do gatí ale blahem. :laughing: Jinak řeči o spotřebě Plazmy a mazání obrazu na momentálně prodávaných LED LCD patří spíš do debaty před 6-7 lety ale nyní je to včechno uplně jinak. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Já si ho taky nekoupil, ty gaťo :))) A mazanice bude u LCD pořád, na tý technologii nikdo nic nevylepší, protože dosáhla svýho limitu. Možná se ještě objeví pár kosmetickejch úprav ve stylu podsvícení, ale nic zásadního, natož posun k lepšímu obrazu, se už konat nebude. Prostě z ho-na bič... a tak dále :)))

Pitomec

ty LCD

mají své místo u PC,škoda,že se nedělá plazma tak 24",tu bych bral,já mám oči v pořádku,nic nebliká R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zatímco

Plazma se bude nadále vylepšovat a zdokonalovat. :laughing: :laughing: :laughing:Tak to je pro mě největší překvápko od tý doby co si babička přiskřípla kozy do mandlu :laughing: Máš to trochu popletené je totiž otázka času kdy Plazmy pro absolutní neprodejnost zmizí z prodejen už ted je počet prodaných kusu hodně slabej. ;)

hobo

plasma 24 inčů na co jako MONITOR ???

tonek
Registrace: 1/2009

Neslyšel

jsem,že by panasonic nějak omezoval výrobu plazem,za to philips se zbavuje svého výrobního závodu na lcd,taky si myslím,že lcd dosáhlo stropu a bude nahrazeno-otázka je čím,oled je neskutečně drahé a nestabilní,další poddruhy nevyvinuté,tak nestrašte s koncem plazmy a čumte do svých ledek !!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

stano1948

Jednoducha rada, pozri si nejake recenzie, prejdi si obchody a kup si co sa ti paci.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Nekonečná debata

Mám doma všetky 3 technológie od jediného výrobcu. Jednoznačne vyhráva plazma.

cigler
Registrace: 7/2006

Nekonečná debata

Aby som bol presný, tak rodinné fotky sú najlepšie na LED TV.

cigler
Registrace: 7/2006

@cigler, model té ledky?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

S plazmou běžte do háje, a Panasonic obzvlášť. To jste slepý nebo jste jen zvyklý na mizernou kvalitu podání obrazu českých programů v nízké kvalitě? LEDka je prakticky o znatelný kus obrazově mnohem lepší, kontrast, jas, podání barev.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

Právě Plazma je na nekvalitní nebo SD vysílání mnohem lepší, než LCD. A LEDka je nesmysl, taková televize neexistuje.

Pitomec

p. Tumo

Vy navštívte rýchlo očného lekára, ale ozaj rýchlo.Lebo ten vaš výplod ,je len vý-plod...

Milan C

p. Tumo

...keby ste to napísal o tom "podání barev" a pod. u HD programov, to snád beriem. Ale u SD ani NÁHODOU, p. Tuma!!!Tam je lepšia plazma , jednoznačne... R^

Milan C

Pitomec

ČISTÁ ledka existuje-Sony prototyp,ale nevěřím ,že se bude vyrábět-cena?/tvfreak/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Pitomec

Toho Filipse ti přinesl Santa?Proč si mu ho nevrátil a kazíš si oči u mazanice?Ani za mega ale zadarmo je dobrej? ;)Ještě mu porad ten tvuj zázrak nějak si to nestihnul :laughing:

hobo

spyko: LED televizor je nesmysl. Možná OLED, ale to není LED.

hobo: Vyhrál jsem ho v tombole, ale brzo poletí do sběrnýho dvora :)))

Pitomec

Pitomec

ty brdo to tu tombolu pořádal Philips? :laughing:

hobo

Všichni mají ledky, jenom já letadlo :lookaround:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Já Pitomec si koupil Philips 9706 z důvodu, že má matnou obrazovku potlačující odrážející se světlo. To že vyhrála EISA je pro mne nepodstatné, určitě byli všichni podplacení nebo slepí. S tím plazmovým Panákem, který šel kvůli "skleněné", světlo odrážející obrazovce, na které jsem viděl pří dokonalé černé i bílé (spíš šedé)okno jsem se fakt při vyhazování nadřel. Problém je teď ale v tom, že mám v obyváku nějak zimu. Přímotop je přímotop. :))) R^

RAFI007
Registrace: 1/2006

Kupovat si televizor kvůli matný nebo lesklý obrazovce, to je fakt kritérium jako hrom a jenom pitomec vejrá na televizor, na kterej dopadá světlo odjinud, místo aby si zatáhnul závěsy. No možná mu už na ně nezbyly prachy, když všechno vyházel za papundeklovej krám od Filipsa :laughing:

Pitomec
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra