![]() |
|
síla a kvalita obrazuZdar všichni,poprosím o radu mám u upc na síle a kvalitě signálu 55% ,pokud by tam bylo více třeba 80% bude obraz lepší nebo je to stejné ? Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuŠpanělsky "blábol" je česky "zlo"?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
je to kničemu,tyto diskuze jsou dobré pro diskutující,kteří mají s dotyčným problémem vlastní zkušenosti,jinak je to jako v hospodě,já mám 99% kvalitu a to lepší než 74%,i když na různých přijímačích R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
ten překladmáš taky špatně,co si mám o tom myslet? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuMůžeš si myslet co chceš, já mluvil o blábolu, ty o zlu. Co ti mám na to říct.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
necháme totak,ráno to bude stejně smazáno,hezkou noc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Proč podporuji Pierrepetrav případě kvality obrazu Medialink Black Panther?1.Na obrazovce plasma 127 cm jsou nedostatky výstupního obrazu viditelné zřetelněji. Tento přijímač má především ostré hrany na přechodech. Tím obraz působí ostře. Je zde mnohem menší rozdíl v kvalitě obrazu SD a HD přes HDMI, než u jiných přijímačů s výjimkou Technisatů. 2.Pak je ještě jeden vysloveně subjektivní parametr, a to rozdíl v dynamice, mám dojem, jakoby se za chodu měnil jas, kontrast a sycení podle charakteru obrazu ve prospěch zřetelnosti a rozlišení detailů. 3. Na rozdíl od mnohých na tomto fóru nenadávám na Arivy a levné přijímače téže třídy. Mají řadu svých předností. Co do kvality obrazu jsou však neostré, do 82 cm to není vidět. Z chválených přijímačů jsem měl Vantage a ten mě obrazově zklamal. Dreamboxy jsou pro boháče, ke kterým nepatřím. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
re : kvality obrazu Medialink Black PantherĎakujem za príspevok od "samorost". Pôvodne som sa pohrával s myšlienkou, že si skúsim zadovážiť tento prijímač - samozrejme jedine s CI slotom naviac. Ten menší vizuálny rozdiel medzi SD a HD by som určite bral, ale ten "rozdiel v dynamike" ani náhodou. Určite nepotrebujem, aby mi niekto iný (myslím toho, kto ladil soft) pri rôznych scénach dynamicky dotváral obraz podľa svojho subjektívneho vkusu. Ak by to bola vypínacia funkcia, nie som proti, ale natvrdo - ďakujem, neprosím si. Ja chcem na svojej full HD 127 cm plazme vidieť film tak ako ho režisér natočil a nie ako sa to páči vývojárom. Ale verím tomu, že veľa ľuďom sa bude taký obraz veľmi páčiť. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 495 |
![]() |
|
Frank11Jestli jsi našel nějaký obchod, odkus se dá tenhle přijímač "zadovážit" s CI slotama, já nic nemůžu najít, dej link.Mě se spíš zdá, že to spíš končí. |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuse tu hádáte jak malé děti na pískovišti a kdybych si tu šelmu pořídil, tak stejně nakonec zjistím, že obrazově je to stejný jako většina přijímačů. Proti arivě při přepočtu z SD do 1080i to možná bude opravdu lepší, ale toď vše. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuHead nevybočuje ničím z řady, a hodnotit kvalitu obrazu na jednom TV je hodně úsměvné, pokud chceš hodnocení obrazu, běž do Datartu zapoj inkriminované přijímače najednou na stejný počet zobrazovačů a pak mudruj samoroste. Tvé hodnocení je velmi, ale velmi subjektivní. |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
pre : eemilMňa presviedčať nemusíš, toto skús vysvetliť, ak sa Ti to podarí "pierrepetr-ovi".Pre : "RRabbit". Tak takýto spôsob hodnotenia obrazu som fakt nepochopil. Keby som kupoval televízor, tak to má logiku, ale ak chceme porovnať obraz rôznych sat. prijímačov, tak ich snáď zapojíme na jeden zobrazovač. Pre : "lkfreak". Práveže som nenašiel v SK a CZ obchod, kde by ponúkali verzie aj s CI slotom. A bez neho, ak ho chce niekto prevádzkovať s oficiálnymi kartami, je to veľké riziko. Nikto sa nemôže do budúcnosti zaručiť za funkčnosť univerzálnej čítačky. Preto sa trochu aj čudujem, že "pierrepetr" stále odporúča prijímač, ktorý sa už zrejme ani nevyrába a v predaji sú už len posledné kusy a bez CI slotov. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 495 |
![]() |
|
to RRabbitMoje hodnocení je opravdu subjektivní, naprosto a bezvýhradně souhlasím. Na objektivní hodnocení obrazu není zatím metodika, aspoň o ní nevím. V Datartu odmítají pustit na obrazovku například program ČT, jen pouštějí jakési jejich video a šmytec, neochota. Obvyklé technické údaje nevystihují skutečnou kvalitu obrazu. S velkou zvědavostí čtu jiné subjektivní hodnocení. V případě, že máte svou oblíbenou značku satelitu s vynikajícím obrazem, sem s ní!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuMůžu porovnávat přijímače Edision Argus od nejlevnějších Piccollo IP přes Mini IP, Mini plus Highspeed, Pingulux až po VIP a VIP2.Na velkých kvalitních plazma full zobrazovačím od 127 cm zcela vede Argus VIP a VIP2, který má vyhlazené přechody, o kterých tu byla řeč v příspěvku samorost. Ostatní přijímače obrazově subjektivně hodnotím ve stupnici jak jsem je uvedl. U malých TV to je jedno. Ty hádky tady by mohla vyřešit porovnávačka přijímačů. Budeme opět organizovat sraz sateliťáků v polovině června. Dovezte své miláčky a bude o zábavu postaráno.... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazupro samorosZa to u EXPERT ELEKTRO v Plzni u Borského pole nebo jak se to tam říká super na prohlídku a vyzkoušení ledacos. . Tam si můžeš TV vyzkoušet sám u všeho máš D.O. , možná tak 40 TV běží různých značek , dále LCD , PLAZMY , a jde na nich všechno , satelit , jejich promo , DVB-T . Můžeš si přinést i flešku a vyzkoušet si svůj film atd. možností dost. Je tam , ale draho na koupě TV i jiných věcí . Vyzkoušíš a koupíš jinde . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
ojoj1my už jsme domluveni na porovnání asi rok,není čas a cesta k soběFrank11-ten jev,co píše samorost,jsem tedy nezaznamenal,mám ho u asi dvouset zákazníků,na různých TV od 82 do 127 cm a nikdy jsem se s tímto nesetkal,spíš to vidím na nějaké nastavení TV,úspora energie,dynamický obraz atd.,nebo tam má nějakej soft,který jsem nezkoušel samorost,jakej máš soft? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrMyslím si, že je to otázka čipu v přijímači. Hold STI v Argus VIP a VIP2 kreslí lépe, viditelné až na opravdu velké TV.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
ojoj1medialink už je jasně vítěz i na 82 ,oproti jiným,bohužel ten tvůj jsem nikde nepotkal,nemohu soudit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo ono by možná bylo dobré, kdyby sis udělal čas a přijel v červnu na setkání a tam fyzicky porovnával s jinými přijímači...do té doby se bavíme o suchém v nosu.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
přesnětak,kdy a kde je sraz? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: síla a kvalita obrazuSraz bude cca kolem 15.6. - řádně bude inzerován na parabole, místo bude upřesněno, ještě není vybráno.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
ojoj1díky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ten poslední SW z internetu na MBPmám. Stačí odkliknout aktualizaci SW a za pár sekund tam byla asi z internetu. Ve srovnání s jinými přijímači mám takový dojem o dynamice, zda jde o sw úpravu, nemohu dokázat.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
Frank11verze toho černého pantera s CI slotem nenajdu ani nikde jinde než v ČR a SR, mě je úplně jedno, jestli mi to pošlou z DE nebo z Británie nebo číňan z Hongkongu, ale prostě nikde, proto píšu že už je asi konec.Nebo špatně hledám - umí někdo hledat líp? |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
je to všudehttp://www.zbozi.cz/?typ=nabidky&q=medialink+black+pantherR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
a tadyhttp://www.amazon.de/Black-Panther-Kartenleser-Receiver-Ethernet/dp/B0047CZGH4/ref=pd_cp_ce_3hledej si ,nemám čas R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
![]() |