Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

síla a kvalita obrazu

Zdar všichni,poprosím o radu mám u upc na síle a kvalitě signálu 55% ,pokud by tam bylo více třeba 80% bude obraz lepší nebo je to stejné ? Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70
Odpověď v diskusním vlákně

už se prodává

skoro 3 roky,tak je jasné,že už jsou jiné modely,tak je to snad jasné,že už starý model nabízí málokdo,ale je jich stále dost R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

samorost

jasné,ale z netu přímo ti přijímač stáhne vždy poslední a ten nemusí být nejlepší,lepší je stáhnout z netu na flashku a pak si tam nacpeš co budeš chtít,napiš konkrétní ze kterého dne R^ :laughing: R^

pierrepetr

pre : pierrepetr

Tvoja tvrdohlavosť začína byť na zamyslenie. Stále tu podsúvaš linky na nedostupné prijímače, alebo ktoré sú osadené len čítačkami kariet. Daj jeden relevantný link na skutočne dostupný prijímač aj s CI slotom, alebo sa na tú propagáciu vykašli. A neorientuj sa podľa priložených obrázkov, ale podľa popisu.
Píšeš, že je to už starý model, tak prečo sa pri odporúčaniach už nepoobzeráš po niečom novšom s rovnakou kvalitou a aj s CI slotom.

Frank11
Registrace: 2/2009

RE: síla a kvalita obrazu

@Frank, no když už jsi to napsal /mě se už nechtělo - vzdal jsem to ;) /, pak tedy doplním, že jsem stejného názoru..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Frank11

jsou tam odkazy i s CI,i v popise,ne jen na obrázku,jestli jsou fyzicky na skladě ,to už si zjisti sám,já je nesháním,já už se obzerám dlho,taky jsem to napsal každému,kdo se zeptal,i tobě,(tedy nevím jestli tobě,v SZ na konkurenčním webu jsem psal Frank1,ty jsi asi jiný Frank11 )VU duo,i když ten obraz je trošku horší u SD a cena není pro každého bezďáka,medialinků mám zatím dost,možná do léta,uvidíme,na mě to nezáleží R^ :laughing: R^

pierrepetr

tady je skladem

to vám mám hledat?
http://www.sat2000.cz/cs/prijimace-hdtv/654-medialink-black-panther.html

http://www.eusat.com/satelitni-prijimace-hd/medialink-black-panther/

R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tomik535

nejprve si zjisti,jestli je názor oprávněný a pak s ním souhlas R^ :laughing: R^

pierrepetr

:))) Taky jsem viděl jen nedostupné nebo bez CI, já ho nehledal, nemám k tomu důvod.

Tomik535

jo jseš to ty

psal jsi mi
"P.S. Na Parabole.cz už nebol voľný nick Frank1, takže tam som Frank11."
tam jsem ti vše napsal,proč se na to ptáš tady znovu?
"Tvoja tvrdohlavosť začína byť na zamyslenie."
R^ :laughing: R^

pierrepetr

Tomik535

tak ti nevadí,že souhlasíš se špatným a neinformovaným názorem?,necháme to tak R^ :laughing: R^

pierrepetr

Frank11

když jsme si psali,bylo stránek daleko více,ještě nedávno v eltasat,to je těžké v dnešní době,půl roku shánět veškeré informace o dva roky starém modelu a když se konečně rozhoupáš už se nedá pochopitelně sehnat,teď budeš shánět informace zase o jiném,zase to není tak drahé R^ :laughing: R^

pierrepetr

kolik jich potřebuješ?

http://www.skywonder.co.uk/html/product-details.php?ProductID=220

http://www.astekteknoloji.com/pinfo.asp?pid=1827

http://www.satberlin.de/de/Receiver-/-Zubehoer/SAT-Receiver/Hed-Medilink-Black-Panther-HD-PVR-LAN-USB

F&GUID=ad6f32ec1360a47a2ec76207fff898e5&mt_id=637&query={query}&fitem=350547150793&linkin_id=8035327&kw={query}&sortbid=19&ff4=260601_440981

http://preisvergleich.ebay.de/like/350547150793?clk_rvr_id=332155114903
je to všude R^ :laughing: R^

pierrepetr

Co mate proti prijimacum s enigmou? Ty maji snad spatny obraz?:-))

Hollys
Registrace: 3/2009

Musím uznať, že sa Ti predsa len podarilo nájsť pár prijímačov na Ebay a v Turecku. Popritom si ale znova dal linky aj na nedostupné a bez CI slotov. Ale dobre, dávam Ti za pravdu, že sa niekde v Európe (prípadne v Ázii) možno dajú ešte zohnať.
Neviem však prečo tu znova podsúvaš údajne nejaké polročné zháňanie (neviem kým - mnou, Tebou) informácií o dva roky starom modeli. O prijímač som sa začal zaujímať len zo zvedavosti a len na základe tvojej mohutnej propagácie. Bolo to začiatkom marca 2012 :

https://www.parabola.cz/forum/topic-69535/

K ničomu som sa "nerozhoupával", len som poukazoval na to, že Tebou pri každej príležitosti propagovaný prijímač, sa s CI slotmi už v našich končinách nedá zohnať. Buď sú nedostupné (aj keď mali uvedené "skladom"), alebo posielajú neobjednané verzie bez CI slotov. S tým mal problém "samorost". Naznačoval si, že Ty máš dodáveteľa, ktorý Ti ich vie poslať, ale podrobnosti si bol ochotný uviesť len na inom webe, aj to len cez súkromnú správu. Veľmi dobre vieš, čo si mi tam potom napísal a ja z úcty k charakteru súkromnej správy by som to tu nechcel zverejniť. Áno, pri dopisovaní cez SZ som sa Ťa spýtal so zaujímavosti aj na fungovanie a správanie prijímača, ale zväčša si mi nič konkrétne, čo ma zaujímalo a čo sa nedá vyčítať z technických údajov, aj tak nepovedal, alebo si tvrdil, že "to" nepoužívaš.
Prosím Ťa, nezavádzaj tu tvrdeniami, že si mi pol roka zháňal o prijímači informácie a keď som sa konečne rozhodol, že ho chcem, tak teraz sa už nedá kúpiť. Absolútne to nie je pravda.
Okrem toho sa Ťa tu na nič znova nepýtam a len pre serióznosť som Ti v "súkromnej správe" uviedol môj iný nick na inom fóre a zdôvodnil prečo je iný. Tebe treba 40 minút, aby si si to uvedomil a 2x zverejnil ? Vyhováraš sa ako malý chlapec.
Tomika535 neobviňuj so súhlasu s neoprávneným názorom. Obaja sa nijako extra o ten prijímač nezaujímame a nikomu z nás sa preto nechcelo študovať odkazy neviem ako ďaleko vzadu na "gúgli". Jediný problém je v tom, že stále propaguješ jeden prijímač, ktorý sa z CI slotmi už nedá bežne zohnať.
Ahoj a maj sa dobre.

Frank11

Frank11

děkuji za krásný dopis,nehodlám pokračovat v diskuzi s člověkem,který se ve finále přizná,že o něj nemá zájem a píše ,že není k sehnání a ani se nepodívá do google na druhou stránku R^ :laughing: R^

pierrepetr

Už len dodatok. Prosím Ťa, aký to máš gúgl, keď Ti už na druhej stránke ukazuje linky na turkov a ebay? Mne to tak neukazuje. Iba ak by to bolo tým, že mám vyhľadávanie nastavené prednostne na české alebo slovenské stránky, pretože sa mi to zdá praktickejšie, keď niečo hľadám. Dúfam, že to nie je tak, ako s tým mesiacom, čo u Teba trval pol roka.

Frank11

Že by Medialink Panther Google :lookaround:

Tomik535

Frank11

nechci ti dělat školení,ale čím přesnější výraz vyhledáváš,tím méně odkazů ti vyhledá,pokud zadáš "black",první odkaz na medialink se slotem bude třeba na dvacáté stránce,ještě nějaký problém?,ty ho stejně nechceš R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ty si jednoducho úžasný. Tomik535 mal pravdu. Vieš čo? Áno, máš pravdu. Som jednoducho d.e.b.i.l, pretože som si pri vyhľadávaní Medialink Black Panther zadal do gúglu len Black. Hlboko sa Ti ospravedlňujem za všetky traumy, ktoré som Ti mojim konaním spôsobil a sľubujem, že sa budem snažiť polepšiť. Dúfam, že som Ti nespôsobil aj materiálne škody, keď som Ťa tak nehorázne pol roka zavádzal s kúpou toho prijímača. Zároveň chcem všetkým diskutujúcim zdôrazniť, že Medialink Black Panther je najlepší prijímač, aký sa kedy vyrobil a absencia CI slotov nikomu chýbať nebude. Ak by predsa len niekomu chýbali, nie je problém. V zahraničí ho nájdete dostupný hneď na druhej stránke googla. Týmto som hádam napravil všetko, čo som doteraz pokazil a považujem celú záležitosť za uzavretú.

Frank11

jsem rád ,že

jako jeden z mála dokážeš přiznat chybu a omluvit se,jen je škoda,že si ji málokdo přečte,je to už daleko,příště nereaguj tak zbrkle a nejprve si ověř skutečnosti,než sem něco prskneš,co nejde smazat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra