Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Konec CW do konce roku?

Prave mi volal nejakej typek (asi z nejaky najaty firmy co dela pro Skylink), a vyptaval se jak doma prijimam TV, tak sem mu rekl ze UPC kabel a CSlink. Toho CSlinku se hned chytl a ze pry jestli vim ze budou vypinat CW, tak sem mu rekl ze vim, ale ze to budu resit az to bude aktualni. Rekl mi ze ma zarucene informace a ze pry budou postupne vypinat nektere programy z CW snad jiz za mesic, a celou nabidku v CW do konce roku. Co si mam od toho myslet?
Jo hlavne proto ze mi chtel nabidnout nejaky supr vyhodny tarif za 199/mesic + prijimac s Irdeto kartou. Tak sem mu rekl ze nemam zajem, ze lepsi prijimac mi rozhodne nenabidnou nez ten co prave mam. VU+DUO.

luco
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

Konec CW do konce roku?

Jo zlaté Rakousko Uhersko. Za Antonina Novotného jsem byl za tetou ve Wien,dostali jsme vymenené kapesné 60 sch. za 30 korun. To byla krásná doba,ale zase tu nebyl CR. Rakusaky nikdy nedoženeme.Za tech 2,40Eu bych to taky bral,i ten duchod rakouský.Bohuzel musí se pracovat a ne "odkloňovat".Myslím,že staré kartičky CR tu budou jeste dlouho,než nam je"dobrovolně" vymění.

Jendaj
Registrace: 1/2006

Konec CW do konce roku?

já teda CW kartu skylink za 24 € meniť nebudem a basta
a sú nás takých desaťtisíce ak nie státisíce ,
všetci dookola tu našu chudobu len šklbú a šklbú,
tak ako to vlastne je :
sme my zákazníci páni alebo ovce ?
ja sa teda ovcou necítim - bye bye skylink

vandecht
Registrace: 1/2012

RE: Konec CW do konce roku?

já bych kryplworks vypnul už včera na všem a byl by klid
eemil

emile - Teprv to začne ten pravej guláš až jim to nepůjde a to plno lidí nemá internet a neví zatím o ničem , ani o výměně karet a co je čeká atd. Z televize se to nedoví v novinách to není .

:laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Možná to začnou práškovat ze vzduchu :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

som zvedavy co spravi skylink s tym ze mam na starej gitalke v systeme cryptoworks predplatene baliky na 2 roky este.. :sly:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

to zbadaš ked ti to vypnú ;)
inak mne jeto jedno aj dnes už môžu vypnut :)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

to by som sa na to pozrel aby ma vypinali.. :fuming:

tulen

medik

toto si kde nabral ? "aby ludia hufne menili karty a on nemusel prilis vela investovat do vymeny.. pri nakladoch cca 10 € za poslanie novej karty pri cca 2.5 mil zakaznikoch oboch platforiem je to pekny balik penazi" SL nikdy nebude menit karty zadarmo !!! mohlo by to urobit pri urcitych predplatiteloch ale ani tam to tusim nerobi, ved taky co si zaplati minimalne balik multi na rok, by to mohol dostat zadarmo ako bonus, ale aj toho sa mozno dozijeme, uvidime, ved vyrobna cena karty je mozno 30-50 centov, SL sa bude snazit vsetkymi moznymi sposobmi (ako pridavanim programov len na nove karty, s cim pri novom programe nesuhlasi CT, roznymi bonusmi a pod.) donutit ludi aby si to vymenili co najskor "dobrovolne" za 24€, co je pre nich slusny prijem, co sa tyka vypinania CW, ja som to tu uz viackrat pisal, ze podla mna skonci v tomto roku, je to len domnienka ale za tym si stojim

mjamriska
Registrace: 4/2003

čt2 HD by kazdopadne mala ist aj pod cw. inac je to diskriminacia ludi ktori neamju irdeto karty a platia koncesionarske poplatky.

tulen

Myslim ze poniektorí robite z toho sukromneho kapitalu vacsiu modlu ako robili komanci zo Stalina, alebo Brezneva.Prava jednotlivca koncia tam, kde porusuju prava ineho.Ani ten kapital nema nadpravo nad inym pravom. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

uvidime jak to dopadne s novym CTHD ? pujde na starych kartach nebo ne ? Z pohledu CT je logicky zajem aby to slo na vsem, Skylink ma naopak eminentni zajem vyuzit spusteni noveho HD kanalu CT (zvlaste v dobe olympiady!!!) k propagaci "dobrovolne" vymeny - to je prilezitost jako (nevhodné slovo) a nic je to nestoji... kdo myslis ze zvitezi ??

lance
Registrace: 10/2008

lance

To netusim ale v kazdom pripade to neposuvam do pohy vitazstva alebo prehry.Na druhej strane si za tu vymenu ciastocne mozu aj ludia sami.Preco odr bavaju a este o tom verejne pisu?
No a biznis je biznis,len sa nema povysovat nad vseobecny zaujem.A este ten zaujem vyuzivat vo svoj prospech.Takze kto je nevinny nech hodi kamenom.... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

"som zvedavy co spravi skylink s tym ze mam na starej gitalke v systeme cryptoworks predplatene baliky na 2 roky este.." tulen

no co by spravili... vypnou ti tvůj oblíbený minimax a budeš v pr-deli na maximax :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

eemil

:laughing:
nemal to preplacat ked vie že cryptoworks konči to za 1. a za 2 bude mat po vtákach

🇸🇰

Jupi

já už do cslinku nedám ani cent aspon mi dajú skôr axnká ;)

🇸🇰

Jupi

Jupi

tulen není na vtáky ale na rozprávky :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

nemali to ponukat ..to predplatne....je to ich problem...este furt sa da na gitalke v cw objednavat baliky platenych programov len taky fuckot.. :fuming:

tulen

tulen

to ano ale na tak dlhu dobu je riziko ;)

🇸🇰

Jupi

tulen

Ked ti vypnu platene programy na Cslink karte CW, tak posli mail Cslinku (Skylinku) na vratenie penazi, mne uz raz vratily :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Me taky Multichoice vratily predplatny za FilmNet, kdyz to tu vypnuli :) Jen tenkrat zadna karta Vymena za 600 nebyla, to byl jen D2MAC/Eurocrypt dekoder za 6000.

drhans
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra