![]() |
|
větší parabolavyplatí jse jít do větší paraboly okolo 140cm prosím a co na ni všechno chytnu :lookaround: |
difik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 159 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
pre : pierepetrÁno, máš pravdu. Prepáč, nevšimol som si, že väčšiu časť roka u nás husto sneží a pri daždi fúka taký silný vietor, že pohne aj kvalitne ukotvenou parabolou. Hneď zajtra tú moju haraburdu odstránim a kúpim si 80 cm ofsetku. Už sa teším na to množstvo programov, ktoré mi pribudne v satelitnom prijímači. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
Frank11ale já jsem nezačal o výhodách velké paraboly pro horší počasí,velká parabola má výhodu většího zisku na slabší družice při běžném počasí bezesporu,na astru 23.5 je zbytečná a horší než ofset 80tkatvůj výrok zní "Parabola väčších rozmerov má svoju výhodu aj pri zhoršenom počasí. Oproti menším parabolám je však citlivejšia na presné nastavenie. Ja mám ešte stále klasickú stredovú Kovosat 120-ku s tiahlovým motorom a som veľmi spokojný. Aj pri hustejšom snežení, keď susedia s 80-90 už majú na obrazovke "No Signal", ja ešte v pohode frčím."" proto moje reakce,měj se kamaráde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pre : pierrepetrVieš čo je Tvoj najväčší problém ? Zväčša nezohľadňuješ otázky pýtajúcich sa, nečítaš pozorne príspevky a stále si melieš len svoje !Takže : "difik" sa pýtal na výhody väčšej paraboly a na to dostával odpovede. Nikde som netvrdil, že stredové paraboly sú vždy lepšie ako ofsetové. Opísal som svoju skúsenosť s mojou parabolou Kovosat a vyzdvihol zisk a kvalitu jej prevedenia, o čom môžu mnohé dnešné výrobky len snívať. Súčasne som upozornil na nutnosť kvalitného osadenie a presného nastavenia pri montáži, ktorá sa týka všetkých väčších parabol. Príspevky sa stále niesli v téme o väčšej parabole a nikto mu neodporúčal konkrétne stredovú ! Písal som "Ak je dostatok priestoru a možnosť spoľahlivého ukotvenia, ja osobne vždy odporúčam väčšie rozmery." Je v tom niečo o stredovej ? To Ty si sa pustil riešiť problém, ktorý tu nikto nemal ! Ďalej : "difik" neprijíma len Astru a preto sa zaujíma o väčšiu parabolu. A na záver : Tvoje tvrdenie, že veľká prabola "na astru 23.5 je zbytečná a horší než ofset 80tka" je v prvom prípade zavádzanie - "je zbytečná" a v druhom prípade lož - "horší než ofset 80tka". Určite hneď zajtra na základe Tvojho zistenia budú všetky televízie, vysielacie spoločnosti a káblovky meniť svoje veľké paraboly za menšie 80-tky. Na druhej strane, ak sa každá Tebou namontovaná parabola kýva ako osika vo vetre, tak sa vlastne ani nečudujem, prečo máš také reakcie. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
Frank11už je to daleko,howk R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |