![]() |
|
Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797HNevíte někdo prosím co se technicky změnil o těch velikonocích na TP 11797 H ? na skylinku.. Někteří z vás psali, že se vám odstranily nějaké problémy. Já jsem na tom ale opačně. Mám Azbox HD, kartu CW, FW4890. Od těch velikonoc mi to na všech programech na tom TP za chvíli vytuhne, vypadá to jako by došlo k přetečení nějaké bufferu. Zkoušel jsem i jiné pluginy na obsluhu čtečky i reload fw a nic nezabralo, chová se pořád stejně. Ale např nové ČT HD jede jak má. Jde fakt jen o ten TP. A to jsem z AZ boxem neměl nikdy problém. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797Hdifik jestli si myslíš že ti pojede UPC tak se pletes tam je ještě větší problém s kompatibilitou hlavní u HD kanálu |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797HProsat suhlas,linux nema probléma,je to divné že je toho toľko u iných sat.,príjimačov,ako pozerám,tak pozerám,oči si idem vyočiť :laughing: ,ale nič nevidím(myslím tie problémy,pekné baby hej :O :))) ) |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
Prosatčlověče zamysli se, s těma pindama o šrotech už jste trapní, chyba je na straně Skylinku a to že Ty a Tobě podobní to nedokážou pochopit na tom nic nemění. Já mám UNI nelinux a neměl jsem a ani teď nemám s uvedenými TP žádný problém, naopak některé slavné ocertifikované superstroje problém měly, jiné stroje problém neměly a mají ho teď... a při tom všem na nich TP s obdobnými parametry jiných providerů chodí bez problémů - Skylink navíc sám potíže přiznal.... - jaké další argumenty ještě potřebuješ abys přestal točit pořád to svoje ? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797Hsatman 1,máš veľku pravdu,tie datove toky u SD,okolo 2000-2500 kbit/s,nie je nič moc,tiež tam toho maju dosť,ked ty čo vreštia(kričia) prejdu do UPC,prestanu(nebudu mať už slov) :scared: |
pietrolam
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797Hlance klídek,chce to :))) ,samozrejme že sa kde tu nájde niečo,ale nie v takom rozsahu a veľkosti,aby to narušalo pohodu u telky |
pietrolam
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797Hje to v přijímacích (srotech) co vím tak ty doporučené nemají problém |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797HNehledejte chybu v hardwaru, toto je vyloženě softwarová záležitost. Vysílají v tom streamu něco nestandartního ale zatím na to nemohu přijít co. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
Pro : visperJak na to přijdeš tak máš místo ve Skylinku zajištěné .Pokud ovšem pracuješ ve Skylinku a nepřijdeš na to tak si hledej novou práci ... R^ Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797H:))) R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797HČT HD na nové frekvenci mi také kostičkuje, a to skoro nepřetržitě,na staré frekvenci ok...tak nevím,jestli to tak už zůstane tak to bude paráda |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
pietrolammas pravdu, chce to klidek :) mne ani tak nevadi ze nejake problemy jsou, mam k technice blizko takze vim ze tech. problemy vzdycky byly a budou a neni vzdy jednoduche je vyresit, ale stvou me ty chytracke reci kolem od vseznalku, kteri vedi prd o problemu ale vsechno je jim hned "jasne" ... no alespon ze Skylink tentokrat nehaze vinu na "piratske prijimace" (pokud problem maji i nektere certifikovane, slo by to dost tezko...) ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
for lubos3necJen tak si tipnu - protože se problémy přesunuly z 11797 na 12109,musí to být v technice SKYLINKU.Jinak podle mého názoru na 8PSK je ve streamu příliš málo klíčových snímků a velká GOP(některé receivery pak poslední "dobrý snímek podrží" a čekají na další klíčový snímek,tím vznikne dojem zastavovaného obrazu(freezing).Měl jsem v poslední době zapojené nejenom certifikované přijímače a musím říci,že co kus to originál!!!Více či méně se problém objevil na KAŽDÉM.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797Hna FW 4890 to mrzne - zmen si FW a pojde, mal som ten isty problem. |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
OdpovědSkylinku z 11.4. na neustálé stížnosti majitele Vantage s příjmem programu z TP 11797:dnešním dnem byly provedeny změny ve vysílání HD programu a uvedené potíže by se již neměly projevovat.... ;) No a jak to vypadá začínají se projevovat na jiných přístrojích.Takže LNB bych z toho zřejmě vynechal a spíš by měl Skylink vydat konečně nějakou přijatelnou zprávičku a ne dělat že jakoby nic. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
hoboKdyby se výrobci postižených přístroju drželi norem byl by klid. Tak nevím proč Skylink by měl vydávat nějaké stanovisko. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
hoboJen jde vidět, že Skylink to řeší ikdyž by nemusel. |
petrpupa
![]() |
|
for petrpupaA v čom by se ti výrobci postižených přístrojů měli zlepšit?Ty postižené přístroje totiž nemají žádný problém kromě transpodérů SKYLINKU s modulací 8PSK a FEC 3/4,např.na 11817V s FEC 5/6 jde PLANETA HD jak dráha(ta japonská,né ta česká). Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
táhlovejnorem :fuming: |
petrpupa
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797HKdyby se výrobci certikovaných receiverů drželi "norem",nemohl bych zaznamenat freezing obrazu na programu TRAVEL HD CZ(přijímač GOSAT7055).Ačkoli přijímač patří k tem lepším(pro SKYLINK),přesto tam ten problém byl.HOWG.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
![]() |
|
petrpupa:Nějak nechápu proč má Vantage problém pouze na tomto jediném TP od Skyl.Na žádném jiném našem ani zahraničním problém nemá aspon já o něm nevím.A tohle je chyba přístroje nebo je cosi dojebáno na uvedeném TP?A oni by to nemuseli řešit když pomalu polovina jejich cert.šrotu měla ten samý problém s příjmem tohoto TP?Nejsi náhodou jejich člověk? ;) |
hobo
![]() |
|
petrpupaSkylink samozřejmě nemusí nic dělat pokud jim nevadí že budou vysílat do vakua nebo varianta 2 používat vysílací antény co má Astra 23,5 směrem k odvrácené straně Měsíce . Pak nebude problém u žádných přijímačů .Nebo ta nejhorší a asi pro techniky Sklylinku téměř neřešitelná cesta a to podívat se jak vysílají jinde , na západ nebo sever od nás . Samozřejmě , že některé přijímače mohou mít určité problémy, ale jak to tady čtu tak problémy nemá významnná většina ale menšina přijímaču a to zejména linuxových s E2 apod . Tímtojsou pak motivování ke koupi těchto přijímačů jak prodejci tak zákazníci což zase pro změnu nevoní CSlinku a Skylinku , nebo se pletu ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
Takžednes přenos z NHL na Vantage 7100S nastala změna už to nekrokuje ale velmi časté jemné záseky a to po celou dobu utkání.Ale to samé jsem viděl i na UPC.Asi u nás neumíme NHL pro všechny přístroje stejně ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797HA čo tak soudruzi dať z tých boxov dole tie dečky a DVD playery a podobné blbosti aby sa to mohlo normálne chladiť ?Dnes som bol u jedného týpka skrz reklamáciu. Vždy sa mu to sekalo len večer. Pochopiteľne po zapnutí cez deň, to chodilo O.K. Ale večer po zahriati -sek sem,sek tam. ;) |
antenkar
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
Takévedle.Mám na přístroji položenej na větracích otvorech větráček asi 10cm na 10 a je to studené jako led. ;)Takže další nápad? |
hobo
![]() |
|
RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797HTrondik skontroluj si na TP 11934/V 27500 3/4 DVB-S2/8PSK polozku pilot nyni musi byt zapnuto.Takze se objasnilo necekane preruseni signalu,zmenili hodnotu pilot z vypnuto na zapnuto. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |