![]() |
|
nejde promo na CW kartě SkylinkVložil jsem nyní funglovku kartu Standard HD 0343xxx (CW) do třech přijímačů Uni i HW čtečka a kromě základní nabídky mi nic nejede. Kaon mi hlásí že nemám autorizovaný přístup k programu. Nejsou nějaké nápady? |
pasikpe
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
nejde promo na CW kartě SkylinkCW kartu sem registroval asi pred mesicem postou a promo me normalne funguje. |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkMoonwalker,zivotnost crw davam tak maximalne do konce roku 2013/2014. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě Skylink.....a pak to odkoupi PHILIPS ,rembrandtuje to do CryptoWordu v PDF :). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě Skylinkhe he heee :))) :)) :) |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkPresne tak, crw karty se registruji normalne formularem postou dal, ice karet novych neregistrovanych je plne aukro :-) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
nejede promoKarta registrována oskenovaným formulářem zaslaný na email Skylinku. Po registraci stejně nešla, takže jsem obě, co jsem měl (jednu v květnu a druhou koncem června), zaslal do Ostravy. Nazpět se mi vrátily nové ICE karty, dva měsíce promo plus kredit, kterým jsem se snažil rozšířenou nabídku marně oživit. Obě šlapou. |
pasikpe
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |