Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

topfield 7700hsci a 3D

Mám Topfield 7700hsci. Místo předchozí CRT TV jsem si pořídil 3D LED TV Philips PFL409705H. Zkoušel jsem, zda na něm půjde také 3D ze satelitu (demo Astra 3D)při propojení přes HDMI kabel. Na TV vidím SBS zobrazení, ale TV ho jako 3D nevnímá, čili 3D nejde. Z ostatních zdrojů (Blue-ray disk a USB 3D přehrávané přes multimediálni centrum) funguje v TV 3D zobrazení normálně.
Umí vůbec Topfield 7700hsci 3D přehrávat nebo je třeba něco speciálně nastavit....
Díky za radu

boudaj
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

Brava 3D

nehraje jak by měla?

hobo
Registrace: 1/2007

RE: topfield 7700hsci a 3D

musíš zapnout na Tv 3D obraz vedle sebe pak se ty dva obrazy spojí v jeden rozmazanej....dál jede dopoledne volně SKY 3D na 19,2

trondik
Registrace: 11/2008

Ano, tak to v mé TV normálně funguje z jiných zdrojů (např. multimed. centrum - taky formáty vedle sebe)ale ze satelitu to TV jakoby nepozná, čili tlačítko 3D formát na TV nefunguje. A ty máš také 7700hsci?

boudaj

boudaj:

Které tlačítko na dálce je určeno k přepínání 3D na TV Philips 9705?Pokud si teda zakoupil brýle a zároven s nima i USB Flash která po nahrání doplnujícího FW umožní tuto TV využívat i pro 3D obsah?

hobo

tlačítko Adjust. Jak jsem psal, 3D v televizi mi normáoně funguje z jiných zdrojů,včetně SBS zobrazení, jen ze satelitu ne.
Snažím se tedy zjistit, kde je chyba a vycházejí mi jen následující možnosti:
1/ buďto to 7700hsci vůbec neumí
2/ nebo mám něco špatně v nastavení DVB S
3/ nebo mám špatné propojení (ale zkoušel jsem i různé kabely)

boudaj

Kontaktuj sveho odavatele satelitu:-)

3d mi slo i na nejlevnejsi arive, mas spise chybne nastavenou tv

Hollys
Registrace: 3/2009

A 3d kanál ti zobrazuje(např. vedle sebe)?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Mal som podobný prípad, SONY LED 3D, nejaký vyšší model s DVB-S2 tunerom.
3D z Bluray prehrávača SONY cez HDMI išiel ok, ale 3D demo programy z ASTRY 23,5 alebo 19,2 nevedel spojiť, urobil ich rozmazané /vnímanie bez okuliarov/ ale nespojil do jedného. Tak isto sa choval, ak som signál pustil do tej TV cez HDMI z HD sat. prijímača /HUMAX 5100 + ešte iný STB na pokus/. Pritom tým istým HDMI káblom to z toho Bluray-ka išlo.
Ešte som sa s podobným chovaním 3D TV nestretol, problém vidím skôr v TV. Bude to niečo v kompatabilite možno medzi značkami ale prečo to nešlo ani z vlasného sat. tunera.

vador
Registrace: 6/2010

topfield 7700hsci a 3D

http://download.p4c.philips.com/files/4/40pfl9705h_12/40pfl9705h_12_pss_ces.pdf

Přečti si dole odstavec o 3D,stejně se chovají i některé LG rádoby 3D, tzn umí 3D pouze z BD a přepočet z DVB-T,ale u tohoto modelu to nevím jistě,tak mne nekamenujte

zalka
Registrace: 1/2008

topfield 7700hsci a 3D

Jmenovaný reciever Topfield 3D na tv Sharp nebo Panasonic vyšších řad samozřejmě bez speciálního nastavení umí

zalka
Registrace: 1/2008

Díky všem za poznatky a rady. Z toho, co jste psali mi vyplývá, že:
1/ Topfield 7700hsci 3D umí (má umět)
2/ nic speciálního se pro to na něm nemusí nastavovat - jestli je to jinak, ještě prosím dejte vědět.
3/ problém, že TV zobrazené obrazy přes sebe nepřetáhne (i když to z jiných zdrojů umí) je tedy problémem TV nebo kompatibility mezi přístroji ( i když podle Philipsu by měl 3D ze satelitu umět měl)

Zkusím ještě upgrade firmware v TV i u SAT a nějaký jiný program než demo Astra 3D (psali jste, že jde Sky 3D jako volný?), pokud to nepůjde, tak se asi smířím s tím, že to nejde.

Pokud máte ještě někdo nějaký nápad, dejte vědět

Díky

boudaj

Mám TV SONY KDL-52LX905, na dálkovém ovladači zmáčknu tlačítko 3D,objeví se menu kde zapnu 3D a tam se to dá přepnout na simulované 3D,nebo vedle sebe,nebo nad/pod.
Vyberu vedle sebe,potvrdím a obraz se normálně spojí v jeden..

trondik

to trondik

Na mé TV je to podobně, ale při příjmu 3D přes satelit to TV vůbec neregistruje jako 3D, čili toto přepínání není aktivováno. Při příjmu 3D z jiných zdrojů než ze satelitu to funguje a ovládám to podobně jako ty

boudaj

Brava 3D

jde pořád na 23,5.

hobo

Zkusil

bych zavolat přímo na jejich podporu a tam by snad měli vědět zda TV umí i 3D ze satu.

hobo

já mám sat.tuner už v TV,proto to možná funguje

trondik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra