![]() |
|
upc délka smlouvyZdar všem,poprosím o odpověd na jakou nejkratší dobu je u upc smlouva? Je to rok? |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
Budeto rok zcela určitě.Neznám kratší. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: upc délka smlouvySmlouva bývá obvykle na dobu neurčitou s nějakou minimální délkou užívání. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: upc délka smlouvyCož je ještě horší ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: upc délka smlouvyKvůli zateplování jsem si chtěl nechat na 3-4 měsíce pustit kabelovku,poslal dotaz/internet od nich mám/,bylo mi sděleno:minim.rok,výpověď 31 dní před koncem smlouvy/minim./,jinak automat. další rok,s tím,že uplatnit výpověď už jde kdykoliv-pozor rozdíly jsou i v akcích !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: upc délka smlouvyTomik535: Proč? Třeba u kabelovky UPC jsou to 3 měsíce. Samozřejmě pokud chce člověk využít nějakou lepší cenu, tak tam je závazek rok nebo půl roku, ale to není povinný. A mají to obdobně prakticky všichni další poskytovatelé služeb elektronických komunikací. |
Pitomec
![]() |
|
RE: upc délka smlouvyspyko: U UPC tutově nesmysl, to se týká tak RWE nebo ČEZ. |
Pitomec
![]() |
|
Tedajá předpokládám že dotaz byl na poskytování satelitní služby a tam nic jiného než minimálně roční závazek neznám. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: upc délka smlouvySamozřejmě nemám na mysli kabelovku.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Pitomecto jako mi ta uslužná dívčina v telefonu lhala,případně mě chtěla natáhnout ?Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
Minimalni doba uzivani jsou 3 mesice!Ano, kecala. minimalni doba uzivani jsou 3 mesice. Rocni zavazek plati v pripade, ze budes cerpat prispevek na instalaci. Pokud ne, tak 3 mesice. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
doplneni - vypoveda jeste doplnim, ze vypoved lze poslat jiz v prubehu teto lhuty. Vypoved je 30dnu a pocita se od 1. dne mesice, ktery nasleduje po doruceni vypovedi. Ted to je snad komplet... |
Bloud
![]() |
|
nekoncim..... jsem pako, blbe ctu. to, co jsem popsal patri k FreeSatu, ne ke kabelovce. Tam podminky neznam. Jo, kdybych tak mohl sve prispevky editovat.... |
Bloud
![]() |
|
RE: upc délka smlouvyTak ta opice se mě snažila natáhnout,přitom musela vědět podle smlouvy,že připojení mám komplet,to bude ještě fofr jen co se ozvou na výpověď ,banda !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |