![]() |
|
HBO zvuk vz obraz...to nik od nich nepozerá kua? sa to nedá pozerať ;) :)))Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazNo neda asi se na HBO CE pije!CS zvuk je uplne k jinemu filmu fakt siiila! |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazAle anglicka stopa je OK to je hlavni. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazMě zase lidé nadávají na jaký obraz se musí dívat který jsem jim namontoval, pokud nechtějí mít zdeformovaný obraz.http://mumul.cz/images/19160984982625261976.jpg |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazNa crt? :-) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazNa crt, navíc viditelně přepnuté do režimu 16:9.Ale hlavně, že je důležité umět 1080p :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obraza co tím jako chtěl Tomik říct? |
člověk
![]() |
|
člověčeasitože to máš blbě namontovaný! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekPouč mne jak to má být správně namontovaný! Od takového chytráka se rád nechám poučit. A že jich tu není zrovna málo. Tím Parabola přímo vyniká. |
člověk
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obraza ty patříš KAM CHYTROLÍNE ?u mne zrovna k těm kterým netřeba radit! si počkej na kubu |
tonek
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obraza kdyby Ti to nedalo čekat tak dlouho tak se slušně zeptej! |
tonek
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazSe nezlob, ale to je odpověď... víš že to mám namotovaný blbě ale proč to nevíš. Takových je tu mnoho co něco plácnou a neví co, jenom aby před druhými se ukázali jací jsou Borci! Všiml jsem si už mnohokrát že se tu někdo slušně na něco zeptá, asi proto že něco dokonale nezná a prvně se mu dostane několik odpovědí od "mistrů" ve smyslu jaký je to debyl, který ničemu nerozumí atd.Sem tam se najde někdo, kdo mu potom správně odpoví. Horší je, že někteří zeleně podepsaní to ještě podporují. |
člověk
![]() |
|
se nezlobímale tohle zrovna na dotaz nevyzerá !!!Pouč mne jak to má být správně namontovaný! Od takového chytráka se rád nechám poučit. A že jich tu není zrovna málo. Tím Parabola přímo vyniká. Registrován: 03/2006, Autor: člověk |
tonek
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazasi jsem tu nebil kdo ti říká debyl ??? |
tonek
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazTak proč mne nepoučíš?Ani nemůžeš, protože je to namontovaný správně a chyba je ve snaze vysílat 16:9 za každou cenu. Jakékoliv nastavení obrazu vede k jeho deformaci a to lidé taky nechtějí, což jsem psal hned prvně. To jen tak abys neumřel úplně (nevhodné slovo) toneku. |
člověk
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazdík teď jenom nevím jestli jsem se ptal ?!ale jseš jednička! |
tonek
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazChyba je ve snaze vysílat 16:9 za každou cenu :))Až budeš příště dělat širokoúhlou TV, tak si nezapomeň postěžovat na tu opačnou variantu. Ale hlavně, že ti stále chybí 1080p výstup. Když se někdo diví průhům na obrazovce(či formátům obrazu), tak tu fakt není co radit. Já přece neříkal, že máš něco špatně. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Když se někdo ptá jaký sat. přijímač, odpovím mu "1080p" a to i když má černobílou televizi ještě ze 70 let, tedy beze vstupu hdmi. A až si bude kupovat televizi, bude odpověď jasná. Protože to je dnes standart, za 10 let archivní stroje, kdežto 1080i jsou archivní již dnes. Vývoj nezastavíš.Já také nikde nepsal, že Tomik psal že mám něco špatně,ale musíš uznat, že sis trochu rejpl. |
člověk
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazAž se u nás bude vysílat v 1080p, tak současné křápy budou všechny ve sběru. A "prý" lepší obraz z nich je u mě tydydyntyn na entou :)Jinak máš pravdu, proč si trošku nerýpnout, bychom se z "tej naši polityki" museli jinak zbláznit, kdybychom aspoň něco nebrali trochu s humorem ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tom 535Beru to jako tvůj názor.A co se týče politiky,mě už to jako humor nepřipadá, ale spíš k pláči. |
člověk
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazaž vychládneš tak vem štípačky na pin 8 ale taky ovladače jak sat tak tv a pak zajdi do kursu slušného chování! |
tonek
![]() |
|
člověkInáč ten obrázok stou kockou je fakt zaujímavy , toť ja mám STB, napojenu na TV ktorá ešte nemá ani nezná WSS, toť teda nepozná ,teda ak sa prepne Formát ,tak na TV tma ,teda odpojí sa ,lebo toť nepozná ani RGB, ale zasa na druhej strane u STB to spraviť šlo ,aby to fungovalo jak má ,no mne sa neobjavila takato kocka na tom 25 ročnom TV ani raz.Toto sa najlepše rieši, ak STB má RF Modulator, ale to je zas na ukor kvality obrazu trošku ,ale na druhu stranu sa to dá aj cez Scart ,ovšem v Obidvoch prípadoch treba ,prestaviť A/V noru v STB ,od formátu obrazu ,cez systém vysielania až po pomer strán a Vydeo vystup. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazTeda predpokladám že na tej fotke je Filmbox SD, lebo je to tam nejasé, teda prečitať. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazTeda zdeformovany obraz by nemal byť, ked tak čierne pruhy hore ,dole no, zavisí aky to je TV a či pozná WSS, ale kocka isto nebude, stímto som sa stretol skor u HD, ale pri tomto, no ako vidím može byť. |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153No, tato televize RGB nastavení má, ale pokud si dobře vzpomínám tak této zákaznici jsem zapojil sat. přijímač HD a ona si přála aby při přepínání programů se ji to automaticky přepínalo na vysílaný rozměr. Zkoušel jsem ji to v tomto případě přepnout na 4:3, ale obličeje byly ve tvaru stojícího vejce. Při použití zoom zmizly pruhy na bocích, ale s nimi i kus obrazu. Kostka tvrdohlavě vzdorovala. Naštěstí těchto programů nebývá mnoho a když tak pouze v dopoledních hodinách. Majitelka prý došetří a koupí i novou TV.Ale jen tak pro zajímavost, tato TV svojí ostrostí tvrdě konkuruje některým LCD TV "Ful HD" i když dobře vím, že řádky má v nízkém počtu. |
člověk
![]() |
|
RE: HBO zvuk vz obrazA podivej se na Mgm! Ti vysilaji v 4:3 i porady 16:9, jak to vypada? Na 16:9 televizi uplne stejne, jako na obrazku vyse!Udajne v pulce kvetna se ma prejit na 16:9 minimalne u tech filmoxu (spi), kdezto mgm v cr provozuje chello media |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |