![]() |
|
monoblok lnbcaute mohli by ste mi poradit ako mozem prijimat dva satelity astru3 a hotbird bez motora na monoblok ci je to mozne som v gb..dakujem |
max24
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: monoblok lnbS monoblokem nemožné. Musíš nainstalovat 2x LNB, držák multifeed a diseqc přepínač na vhodnou parabolu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: monoblok lnbSamozřejmě to možné je.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: monoblok lnbgb je británie nebo gabčíkovo? :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: monoblok lnbMyslím, že LNB monoblock s odstupom 10,5° sa asi nevyrába, takže to možné nebude. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 495 |
![]() |
|
TomikCumim odkial vies o nejakom gabcikove?..... :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: monoblok lnbto ja poznám aj Velkoumarua aby se vlk nažral a koza ostala, tak sa robí monoblok cca po Vašom 15 stupňů a myslím že by na jihu GB mohl fungovat, to jen abych nasr.a.l sirdu a nikoliv abych lezl do zelené prcínky která to měla raději smazat! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: monoblok lnbJestli máš na mysli to "betonové" město, tak se divím, že se divíš ;)Frenky, co se asi tak stane, když 6st monoblok z 80ky hodíš na Technisat digidish 44? Tuším nick Miku má tento rozsah na chatě(byl jsem u něho). Myslím, že ta rozteč lnb už bude velmi blízko tomu monobloku. Samozřejmě bych ho nedal jedním krkem do ohniska, ale šilháním na obě. Neříkám, že signál by byl možná jen "na sluníčko", ale s kompromisem možná pojede většina tp. Ta anténa je na své rozměry skvělá. Je to přece stejná a běžně používaná "finta" jako Astry s třístupňovým monoblokem na šedesátce. Jde mi ale o úplně jinou věc. Aby si někteří uvědomili, co ty stupně v popisu monobloku znamenají.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: monoblok lnbMam na TechniSat Digidish urobeny multifeed na 28 23 19 13 a ide mi vsetko aj v zime ked snezilo okrem slabych TP na 28E. Konvertory su tak blizko ze som musel dat tenke AB LNB01M http://www.abcom.sk/produkt/ab-lnb01-msingle-873262.html |
Muro
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: monoblok lnbNo samozřejmě, zapomněl jsem na tu multytene, stejný "systém" jako ten tvůj..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pre : Tomik535Na to hovorím, že experimentovať sa dás hocičím. Na seriózny a stabilný príjem však zrejme treba dva LNB. Nemám pocit, žeby "max24" išlo o experimentovanie. |
Frank11
![]() |
|
RE: monoblok lnbJasně, to byla jen odpověď na sirdovo "nemožné".(Zřejmě proto, že 10,5st monoblok se nevyrábí..) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pre : Tomik535A práve takýmito odpoveďami môžeš u "max24" vzbudiť dojem, že sa to naozaj aj bežne takto robí. |
Frank11
![]() |
|
RE: monoblok lnbFrenky, nesmol mě ;) psal jsem, že je to možné, ne standardní nebo dostačující nebo plně vyhovující, vyber si. Jak to z toho slova MOŽNÉ pochopil, je na něm, s tím nic nenadělám. Jestli už zase píšu španělsky, tak se omlouvám..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |