Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Gratulujem

Bývalý šéf Skylinku Jaromír Glisník je aktuálne predsedom predstavenstva M77 Group SA, zato je Eurosport 2 HD...

johnysk
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Gratulujem

Saxon R^ Mozna dojde jeste k technickym zmenam na tomto TP 12109/H behem spusteni noveho programu CT2 HD a tim se zabijou dve mouchy jednou ranou,jak se rika.Uvidime,rekl slepej. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

J.Glisník,gratulujem a držím palce v práci,aby sa Vám podarilo veľa veľa dobrého

pietrolam
Registrace: 11/2011

Jardýsek

a jiné hlavy pomazané/indulonou/,setřete si zbytky hnědeho,není to totiž o závisti,ale o přístupu k spotřebitelum,pirati mu přece nebudou přát vše nejlepší,jen ti co jsou zlomení v pase !!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

ještě mu přineste švestičky ze zahrádky :))) Hujer metelesku blesku! :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

pro CES)

Hochu hochu,
ekonomika ti asi nic neříká.
Předseda představenstva je z výkonného hlediska nejvyšší post v akciovce.
Plést do toho předsedu dozorčí rady je jako míchat konvertor si konvektorem ;)

Takže panu Glisníkovi gratuluju a potažmo i lucemburčanům ke kvalitní volbě R^ A jen doufám, že my jako uživatelé na monopolní postavení skylinku časem nedojedem...

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

kaspi

Se nauč číst, já jsem psal - je JAKO, a Ty si pleteš pojmy. Já jsem nikoho nejmenoval !!! Předseda představenstva = vrcholový managmet, i tací ekomomicky zkrachovali. Neuč ORLA lítat !! A neříkej mi hochu, hochu - Ty jsi mě kolego montovat a instalovat Sat - techniku neučil. :) R^

CES
Registrace: 4/2007

trosku sa nam pokazi pocasie a vsetko to tu len nadava :)))

radolaco
Registrace: 2/2010

Předseda čehokoliv je jenom nastrčená figurka, která může ze dne na den skončit. Ostatně totéž co praktikuje Skylink, tak dělají všechny nadnárodní firmy (dřív třeba Škoda auto, a.s.) - prostě do čela strčí místního lokaje, aby navenek zůstal jakýsi "národní" dojem z firmy a po nějaký době ho stejně vykopnou a dají tam někoho svýho. Nehledě na to, že takovej lokaj stejně sám o ničem nerozhoduje a dělá jenom co mu přikážou.

Pitomec
Registrace: 9/2011

@pitomec a zřejmě protože byl tak neschopný, tak šel pak ze škodovky na ještě vyšší místo(teď si nevzpomenu).
Fakt jsem se zasmál, už mi připadá, jako by v tvé zášti bylo něco osobního..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Takových případů už bylo.. Například neschopný premiér Špidla se poté ocitnul v Bruselu zá královské peníze.

HiFiOK

Jsi trochu mimo, můžeš mi vysvětlit nějakou spojitost?
Špidla přece ve svých fuknkcích nebyl a není zaměstnancem soukromé firmy, ale byl a je placen námi všemi.

Tomik535

Tomik535, já chtěl jenom poukázat že se to může stát.
Nic víc.

HiFiOK

@Hifi, to je ale úplně něco jiného - vybrán ze zvolených zástupců lidu. Parlamentní demokracie není soukromá firma, ta si přece nebude platit nemakačenka.

Tomik535

Tomik535: Já si vzpomenu za tebe - Vratislav Kulhánek, od roku 1997 do roku 2004 Předseda představenstva Škoda Auto, od roku 2004 do roku 2007 Předseda dozorčí rady téže firmy a od roku 2007 Předseda správní rady AAA Auto. A jestli jsou 3A vyšší post než Škodovka, tak to se zase musím pro změnu zasmát já.

Pitomec

Ten zbytek jsi mohl napsat taky:
Vystudovaný ekonom Vratislav Kulhánek do Škody Auto nastoupil v roce 1997. Do roku 2004 ve společnosti působil jako předseda představenstva, poté přešel na pozici předsedy dozorčí rady. V ní skončil na vlastní žádost v říjnu 2007. Poté odešel do společnosti AAA Auto, kde v současné době působí jako předseda správní rady. Zároveň je členem dozorčí rady Pojišťovny Kooperativa a členem Vědecké rady Vysoké školy ekonomické v Praze. Kulhánek působil deset let jako prezident ve Sdružení automobilového průmyslu a byl viceprezidentem Svazu průmyslu a dopravy. Je čestným předsedou Asociace exportérů.

Pravda asi jen "nastrčená figurka" a "místní lokaj", kterého na vlastní žádost "vykopli" a "stejně sám o ničem nerozhodoval a dělal jen co mu přikázali.

Proč ne za ty prachy. Aspoň mu je co závidět.. :)

Tomik535

Už jenom pád z pozice Předsedy představenstva na Předsedu dozorčí rady je víc než výmluvnej a odchod do 3A (jak jinak, než na vlastní žádost, protože image firmy nedovoluje vyhazovat) jasně dokládá, jak se věci mají. Mimochodem po Kulhánkovi už žádnej českej Předseda nebyl a totéž bude platit i ve Skylinku. Pak se připomenu, dneska je zbytečný to dál řešit (aspoň z mý strany) :8)

Pitomec

Nevím co se mi změní na image soukromé firmy, když z ní vyhodím někoho, s kým nejsem spokojen, nebo mám místo něho lepšího. Zvlášť když ho vyhodím z funkce, o které nemá naprostá většina veřejnosti ani páru a dotyčného zná maximálně z tištěného podpisu informačního letáku v magazínu. Nebo vidíš titulky někde v Blesku? (Nevím, nečtu ho)
To, že tam po něm (možná zatím) nemám opět čecha, mě nijak nepřesvědčuje. Když mi to lépe udělá mongolec, tak ho tam chci.
Proč bych si do své firmy vybíral někoho, o kom si myslím, že pro mě teď nebude nejlepší? Kvůli "národnímu" dojmu?

Neříkám, že tam bude navždy, ale pokud jim jde o zisk, nemám důvod pochybovat o tom, že si v současnosti vybrali toho, co tomuto prostředí v současnosti rozumí nejlépe.

Až mezitím zaučí levnějšího mongola, tak nevidím důvod, aby tam po něm nebyl.

Pro mě to téma končí. Nejsem v pozici, abych ho mohl hodnotit. Jsou to jen mé názory. Možná ty víš něco více, ale takto ho veřejně pomlouvat mi připadá trapně laciné.

Tomik535

@Pitomec

som prekvapeny, podla mna vies o nadnarodnych firmach dost!
mas osobnu skusenost?...len tak naokraj-kapitalisti sa naucili od komunistov planovat az neuveritelne :))) som zvedavy v ktorych firmach uz oprasili nastenky, ktore im chybali...avsak chyba funkcia nastenkar...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Nástěnky jsem viděl na chodbách kanceláří firmy Tesco Stores ČR. I s "pěkným" vyobrazením etického kodexu, jak má který zaměstnanec na dané pozici vystupovat. Myslel sem, že se z toho pobliju a divím se, jak tam může vůbec někdo pracovat ;P

Pitomec

spominam

kedysi 1997 v spolocnosti ktoru nebuden menovat, nam mali prist sefovia z USA...generalny rozhodol, nastenky a treba sa pofotit a vytlacit plany a ich plnenie a zaveit na nastenku...mal som sto chuti doplnit sefa ze chybaju aj clenovia BSP...cuduj sa svete sef bol pchvaleny a tuto blbost s nastenkami sme videli o par rokov aj v materskej firme v USA...niekedy mam pocit ze kapitalisti nam zavideli ze tu pred 89-tym dostala kazda mlada rodina statny byt zadarmo a k tomu mladomanzelsku pozicku...niekedy mi je mladych aj luto ;)

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra