![]() |
|
HUMAX iCORDChel by som sa opytat ci ma niekto skusenost s Humax iCORD s kodovanim nahravanim dvoch zakodovanych programov. Konkretne by som chcel vediet ze ak by som pouzil dve Skylink Irdeto karty v jednom prijimaci ci by dokazal naraz nahravat dva programy v odkodovanom tvare na HDD. |
mteplan1
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: HUMAX iCORDosobne si myslím, že toto nikto nikdy nevyskúšal. Ten prístroj bol postavený tak že nahrával zakodovane a potom bolo treba nahrávku prehrať s kartou s platnými zápismi - podobne ako TF.pokiaľ som sledoval jeho vývoj - mal som o neho niekedy veľký záujem - tak Humax nikdy nedotiahol do konca všetky funkcie ktoré boli uvádzané v technických parametroch. Ale možno sa tak stalo dodatočne. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: HUMAX iCORDJá mám humax iCord mám tedy jednu kartu ,ale když nahravám třeba 2 programy , tak jeden je vždy kodovanej a přehratím ho samozřejmě odkoduješ,ale s dvěma kartama nevím,ale myslím si že to bude to sami ,vždy jeden kodovanej a to piší přes 1.tuner když to bude přes 2.tunery muže se nahrávat ze dvou transporderu ,ale zase bude jeden v kodu,tak asi tak |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
HUMAX iCORDZdravím mám Topfielda 7710 mám v něm 2 cam moduly a 2 karty a když nahrávám a zároveň koukám na něco jiného tak je nahrávka stejně zakódovaná.Topfielda se zbavuju už nemám na to nervy pořád přemýšlet co bude zakódované co pujde přehrát.Chci koukat na nahrávky kdy budu mít čas já a né Topfield.Jdu do linux přehrávače tam máš nahrávky odkodované hned při nahrávání. |
maty
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: HUMAX iCORD:laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |