![]() |
|
Vantage 7100S - problém s naladením ČT HDZdravím,mám zrejme unikátný problém s vantage,u programu čthd sa mení kmitočet tak som sa rozhodol ho preladiť,mám komplet naladenú ponuku skylink,nikdy som nemal žiaden problém s naladením programov,teraz po naladení čthd na novej frekvencii 11.934,mi prestanú fungovať komplet všetky programy v ponuke, čt hd beží bez problémov,na novej fr. a ostatné programy bez signálu, na obrazovke hláška motor sa natáča...ešte som tento problém nikdy nemal,ak niekto vie poradiť čo s tým tak vopred ďakujem. |
chiros125
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 129 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Vantage 7100S - problém s naladením ČT HDTak vymaz nejake nepouzivane programy nebo to tam dohod pres editor. Nemas tam nahodou Jepseena ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100S - problém s naladením ČT HDSkúsim to cez editor, mám tam 0255501+emu, neviem či je to Jepseen? ale 4 roky to ide bez problémov... |
chiros125
![]() |
|
@chiros 125v tom PC přepiš nějaký stávající transp. na požadované hodnoty, pak to ulož nahraj do přijímače a ručním laděním ten tp naskenuj. (mně to tak pomohlo a jde). |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100S - problém s naladením ČT HDOK,skúsim to,dík za rady. |
chiros125
![]() |
|
RE: Vantage 7100S - problém s naladením ČT HDTeraz som to urobil v PC, hodil do mašinky a preskenoval ide to v pohode bez problémov, to čt hd 11934 som naladil a aj ostatné programy sú v pohode,ešte raz všetkým vrele ďakujem za rady!!!! Príjemný večer všetkým. |
chiros125
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |