Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Skytec HD 110 IR

Dodrý deň,
mám záujem o tento príjmač. Poprosil by som aké máte skúsenosti s týmto prístrojom, alebo aký názor na to majú ľudia od fachu.
ďakujem.

PavelOndus
Registrace: 1/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skytec HD 110 IR

ja ho mam, a funguje OK, len raz za cas zamrne-vacsinou ked robim na nom rychlo.

tomko
Registrace: 1/2006

tomko:

„To je u secího stroje dost podstatná závada,ne?"...

:)))

Nibiru
Registrace: 3/2008

Má doma a naprostá spokojenost. Jsem přes týden pryč a tak si hodně nahrávám a funguje bezvadně. S nejnovější verzí FW je už velmi stabilní. Občasné "zpomalené reakce a zamrznutí" se mě projevuje jen na transpondéru 12109 Skylink. Dnes jsem tuto věc popsal distributorovi a snad to do nějaké další verze opraví. Mám možnost srovnávat i s jinými STB a musím říci, že tento je velice povedený a mohu ho doporučit.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Pomer cena/kvalita 100%, doporucujem.

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

to Nibiru: ako to popisal zdenek to zamrzne obcas , raz za tyzden kde musim pockat par sekund a ide dalej. ale na rozdiel od zdenka mne to robi na ceteckovych kanaloch

tomko
Registrace: 1/2006

Ten přístroj je poměrně nový a fw se stále na něj vyvíjí a chybky se vychytávají. Ze strany výrobce je výborná podpora. Je vyroben z kvalitních součástek - Fortis si na něm dal prostě velmi záležet. Rozhodnout se musí každý sám, ale tento STB je volba dobrá.

ZdenekMi

Mám tiež tento prijímač zamrzne vtedy keď sa s ním rýchlejšie zaobchádza, alebo je spustené nahrávanie a prepínam programy v rámci transpordéru. Inak som s ním veľmi spokojný. Mám nahratý soft 2.10.07.2012

Jaroman
Registrace: 9/2010

TO: Jaroman

Tenhle případ zamrzávání při rychlém přepínání je už vyřešen v nové verzi FW. Nahraj si tam 2.10.24 a měl by jsi mít klid.

ZdenekMi

novy firmware: http://www.sortec.sk/index.php?lang=sk&akcie=no&type=&menu=&novinky=no&catid=112&vyrobca=&subcatopen=112&sekid=&spos=0&view=2214

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

dakujem za odpovede.

PavelOndus
Registrace: 1/2012

Přístroj je stejný jako HD-BOX IRD-8000HD PVR Irdeto, a občasné zamrzávání je problém všech Fortisů

RRabbit
Registrace: 12/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra