![]() |
|
parabola.czChci se zeptat,strašně pomalu se mě načítají stránky parabola.cz, je problém jen u mě nebo i u někoho jiného, ostatní mě chodí v pohodě....díky |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: parabola.czUrčite u teba. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: parabola.cza cez aky prehliadac ides? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: parabola.czOperu a bez problémov. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: parabola.czMozila 11.0 tiež OK. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: parabola.czTak pre zaujímavosť,toto bol aj môj prípad.Riešil som to všelijakými možnými postupmi vrátanie iných prehliadačov a všelijako inak a čo je zaujímavé ,rovnako pomaly mi to načítavalo na dvoch nezávislých PC a trvalo to cca 2 mesiace.Zrazu ako šibnutím čarovného prútika mi znovu načítava parabolu cz ako predtým ,teda rýchlo. |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: parabola.czAj mne sa tieto stránky už tri týždne pomaly načítavajú. Neviem, či je spomalené pripojenie alebo veľa ľudí pozerá práve vtedy ako ja tieto stránky? Alebo ich brzdí antivírusový program? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: parabola.czchrome no.1 do 0,0001s ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: parabola.czNa mobilu se mi načítávání rapidně zpomalilo (od vstupu reklamy na technisat na hlavní stránce) na PC nikoli.Přibývá více animací a zřejmě, to pak u pomalejších připojení zpomaluje načítávání stránky. :(( Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
chromeje načte dříve,než dopíšu adresu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: parabola.czA black panther dřív než řekneš švec R^ :laughing: R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: parabola.czNo ,závisí to aj od prehliadača, ale aj od ovládača grafickej karty ,toť moderné prehliadače využívaju HW akceleráciu a tá večšinou prestáva fungovať pri zastaranom type grafického ovládača ,dakže :)))Grafika Popis adaptéraATI Radeon HD 4800 Series Identifikácia dodávateľa1002 Identifikácia zariadenia9440 Veľkosť pamäte RAM1024 Ovládače zariadeniaaticfx64 aticfx64 aticfx64 aticfx32 aticfx32 aticfx32 atiumd64 atidxx64 atidxx64 atiumdag atidxx32 atidxx32 atiumdva atiumd6a atitmm64 Verzia ovládača8.930.0.0 Dátum vytvorenia ovládača12-5-2011 Direct2D povolené true DirectWrite povolené true (7.0.6002.18582) Technológia ClearType Parametre pre ClearType neboli nájdené Vykresľovanie WebGLGoogle Inc. -- ANGLE (ATI Radeon HD 4800 Series) -- OpenGL ES 2.0 (ANGLE 1.0.0.930) Okná urýchľované pomocou GPU1/1 Direct3D AzureBackend direct2d :crying: takže ,ak je stránka objemnejšia ,a prehliadač nepodporuje HW akceleráciu, či už z dvovodu konkrétneho prehliadača, alebo zastaraného ovládača grafickej karty ,tak všetko načítané stránky závisia iba na vykone CPU v PC a vtomto prípade sa okná načítavaju iba max Vykonom CPU a ešte tu máme aj Ram PC, takže odpadáva uríchlovanie a akcelerácia pomocou GPU. :bigeyes: |
PISTOK153
![]() |
|
RE: parabola.czTEDA, tímto som chcel len povedať, že stávalo sa to aj mne, tak som musel aktualizovať Ovládač GPU ,aby sa určité položky FALSE v informáciach prehliadača zmenili na TRUE ,a určité položky mi tam aj pribudli ,pretože písalo iba neznáme, toť od tedy to šlape na hociktorích stránkach OK.Toť HW akcelarácia a GPU sa stará o všetko, v podstate dá sa povedať Laicky o všetke vykreslovania a načítavania sa v podstate stará vykonná GPU a nezaťažuje sa CPU a Ram PC. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: parabola.czUž třetí den se mi tyto stránky načítají velmi pomalu. Trvá to i půl minuty. Předtím bylo vše OK. |
milanh
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
Tomik535jseš mimo,Medialink toto neumí,jako vtip týdne ale dobré R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: parabola.czna opere zakaz javascript a pluginy, plus blokni obrazky a otvori sa ti len text velmi rychlo, sice z toho nebude mat radost majitel stranky, ale to co sa potrebujes dozvediet sa dozvies, mne velmi prekazali tie blikajuce reklamy takto je to super |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
Dlouhá doba načítáníUž třetí den se mi tyto stránky načítají velmi pomalu. Trvá to i půl minuty. Předtím bylo vše OK.Mám Chrome... |
Mirda_1
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: parabola.czMně také trvá to asi měsíc, na 100% je to poskytovatelem internetu (zkoušel jsem různé prohlížeče a v tom to není). Mám wifi od O2. ;PKdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: parabola.czopera mini v pohodě a rychle edge připojení |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: parabola.czu mňa všetko bez problémov. Stránky sa vám načítavajú pomaly asi z tých drístov ,čo tam dávate.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
mám Operua taky se mi to hrozně zpomalilo. Jiný stránky jedou v pohodě ... |
machmin
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
parabola.czU mě rovněž již 2. den šnek. Nastavení neměněno. Jiné stránky v pohodě. XPSP3, IE8, kabel od UPC. |
rampler
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: parabola.czNic jiného se tak pomalu nenačítá,tzn.že je nějaká změna zde na Parabole, 2minuty je na mě trochu moc,poslal jsem to na Připomíky k vebu-vyhodilo mě to,odhlásil jsem se-samo mě to přihlásilo zpět-dělá si tu někdo srandu ? :-/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: parabola.czTaké potvrzuji, dva dny se to načítá pomalu. IE, UPC kabel. |
lis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: parabola.czTaké sem měl dva dny, tyhle problémy (IE8, WIN XP SP3, a UPC net), ale od této chvíle je zase vše O. K.! Zřejmě chyba někde v konektivitě mezi servery. :scared: |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: parabola.czUž to jede jak kalašnikov ! :)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |