![]() |
|
Bundesliga na ESP 2 HD - native?Zdravím, uvažuji o Skylink Kombi kvůli ESP 2 HD. Je pravda, že z 6 zápasů Bundesligy týdně je jen jeden v native HD? Díky. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: Bundesliga na ESP 2 HD - native?Přes víkend bundesliga na Esp 2 Hd obraz super. Ale u některých rozež. abonentů jak nemá Hd program alespoň 15 Mbit/s, tak to není Hd program. ;)Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Podlekvality obrazu bych řekl že ano.A ten jeden jsem asi propásnul. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Nativ nenativ.......obraz z Euro 2 HD (ale z Cyfry) a SKY DE HD je na 50palcové Full HD plazmě naprosto srovnatelný, snad Ti to bude stačit :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
satmanakdyž si za něco platím, chci to mít v kvalitě... nevím, proč se mám raději dívat na fta HD v nativ, místo mnou placenýho Skylinku... a věř mi, že si ho platím a nekradu. Prostě škoda -no... ale na 125cm zobrazovadle už poznáš ošulený obraz. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Bundesliga na ESP 2 HD - native?podla programu na http://tv.eurosport.cz/ cez vikend ani jeden v native. |
TV FANUSIK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
hotovyrad:Takže SKY DE HD vysílá podle tebe zápasy BL v uměle dopočítaném HD?Velmi pozoruhodná informace.Protože ve Skylink to nebylo native ani náhodou. |
hobo
![]() |
|
RE: Bundesliga na ESP 2 HD - native?Mali tam dat radsej verziu ESP2 international,kto ma chut pozerat stale na ten futbal.. |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Bundesliga na ESP 2 HD - native?Z toho co jsem videl, ani jeden zapas nesel v nativu... takze jako o nicem, vzhledem k tomu, ze tam toho fotbalu je tolik... |
zajda123
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
Jenomjá že mám takový pocit,že nám tady hotovyrad cpe do řepy pěkný bludy. ;) |
hobo
![]() |
|
![]() |