Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSlink IRDT Premium Card

Chlapci ,toť čo máťe tuto kartu, Teda Fialovu ide vám, lebo kamoš mi volal že mu to dneska chciplo a mne sa zdá že sudruhovia zasa niečo doladuju, moja momentálne dlhšiu dobu nieje aktívna, takže preto sa pytam, či to náhodou niekomu nevypadlo.

Toť refreš mi netreba, ono to isto naskočí :))) len Boh vie kedy.

Dakujem.

PISTOK153
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

pištok

cslink do koša iba ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Jo ,asi tak, toť už karta pše ERROR, takže asi jej preskočilo nadobro, no uvidim až mi ju donesi.
Je tam ešte spousta dní Totalu, takže naštartovať musí či sa jej páči ,alebo nie. :fuming:

PISTOK153

RE: CSlink IRDT Premium Card

Jupi: Do koša leda s tebou, ty CS Linkový karty se ještě budou hodit, až začne M77 téct do bot a budou dělat všechno proto, aby si aspoň někdo platil za službu, když se Skylinkem to moc terno není, rozhodně ne v tom smyslu, že se vrátí ty prodrbaný 2 miliardy za akvizici neperspektivního podniku :)))

Pitomec
Registrace: 9/2011

pitomec

cslink končí či sa ti to páči alebo nie :)

🇸🇰

Jupi

Není žádnej CS Link, zrovna tak není žádnej Skylink. Je jenom fa M77 Group S. A.

Pitomec

jo jasne

a ake mas ročne katy

🇸🇰

Jupi

Proč jenom roční? Mám oboje, roční i bez omezení a zrovna tak CW i Irdeto. Nechápu co je to za nesmyslnej dotaz :bigeyes:

Pitomec

pierrepetr

Toť ,ak si tu prosím ťa pošli mi ešte raz tu refreš, kamoš doleťel teraz z BB a mám tu kartu v opticu 9500HD a nič.

42570308322

Alebo niekto Ochotny.

Dakujem.

Toť ináč kamoš vraví že bol aj na predajni kde ju kupil a predajca ho poslal preč, vraj kartu ani nestrčil do STB, asi sa bál,alebo čo no neviem, iba mu poslal refreš a poslal ho domov, tak ho zdomu vyhnali skartou až 100km ku mne.
Toť už od včera mu tie STB išli v kuse. Rv

PISTOK153

Toť ináč bude asy tá karta hotová, lebo už koli nemu som strčil do STB aj svoju IRDT a do 2minut naskočila jak lusk a to som ju mal už 3 tíždne v sáčku ,mislím že som to asi aj spomínal.
No ostáva posledná možnosť ,ak mi to niekto zvás refrešne ,možno sa to vtej 9500HD spametá ,ICE karty sa večšinou Vždy preberu no toť uvidí sa či aj táto IRDT.

Dakujem.

PISTOK153

PISTOKovo rusenie

len, aby si bol v obraze, ze k ruseniu coho dochadzalo pri leteckom cviceni...
http://www.vvzs.mil.sk/24861/minister-navstivil-prislusnikov-pvo-pocas-cvicenia-mace-xiii-v-sprievode-hosti.php?pg=1

sirdo
Registrace: 11/2011

tak jsem ti

to poslal,ale stejně by bylo lepší udělat výměnu,ono to vyjde nastejno,jako koupit novou,jen ten bonus je zajímavější R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Dakujem pierrepetr

Zabralo to karta naskočila, jede ak má, Toť pustil som ešte k tomu aj Share z iného STB z CRW kartou, aby ten obraz bežal, do Klienta som strčil tu IRDT, Akurád pred chvilou stím Seklo a Karta beží, DAKUJEM TI VELMI PEKNE ,strašne si to cením, Ani nevieš ako si pomohol 4 člennej rodine z paneláku.

Dakujem.

Ináč toť tá karta bola poriadne zblbnutá, lebo nepustilo ani prezrieť zápisi na nej, stále mi reštartovalo STB a CARD ERROR.

Už je to chvála Bohu Ok a hlavne ztvojou pomocou ,No až to zblbne zas ,bude sa to museť Fakt Vymeniť, no nebude iná možnosť, Len neviem či tá ICE bude správna volba, toť z prvímy seriamy, mám dosť neblahé skusenosti, dokonca pár ich musím ešte aj teraz štartovať vo svojom STB a jednu si Refrešuju sami doma každí Mesiac ,už som im vravel že reklamovať no neviem, ale asi sa bude fakt musieť.

Ešte raz Velmi pekne dakujem. R^ R^ R^

PISTOK153

HM. ale niečo museli meniť stím kodovaním ,lebo na kanáloch mi vypisuje IRDETO no ACCES a moja karta IRDT toto vypisovala len na Filmbox Plus ,(Bežne píše iba kanál nefunguje ,alebo je kodovany) boch vie ake servisné niečo posielal skylink na IRDT karty čo som sa dočital na AB.
Toť naskočilo mi to na AXN, ešte šecke kanáli nebežia ,no dufam že do rana do dolezie, tie PAY.
Momentálne beží jedine len Spektrum. :crying: Gratis SK a CZ nič, iba nová hláška IRDETO NO ACES, ako som viššie už písal, takže niečo sa udialo.:)))

Dorána to nechám na nom ,hádam sa to spametá a prepíše komplet. R^

želám dobru noc a moc moc moc Dakujem. R^

PISTOK153

Ináč zaujímavé je

že ked som strčil kartu do svojho STB položka EMM Message bola na karte Disabled a kamoš v 7001 CX STB takuto vec ani nevie meniť, lebo to FW taku možnosť neponuka, toť nevidí to ,takže nechápem jak sa to mohlo samo od seba bloknuť ,takže sa to mohlo refrešovať NNON STOP už sa ani nedivím že tie zapisi tam neprešli ,a moj STB si tu kartu pametá, takže ak som to raz povolil, ostane to tak ,kym sa to nestrčí do iného STB čo má FW ktorí to zná.
No záhada, lebo v inom STB to nebolo ,že by sa automaticky blokla je tiež dosť nezmysel,iba ak to servisné niečo z EMM.

Ale vypadá to tak že to bude OK, Už ide aj CT1, Takže to na nej necham hrať do rána a uvudí sa.
Hádam to už nikdy nezhafruje a pobeží to pekne až do Ukončenia tej karty ,prípadne CSlink.
Ak zas nedaj Bože zhafruje, tak ma už asi trafí šlak. :bomb: Už potom neostane nič iné, iba reklamovať tu kartu, alebo zaobstarať tu vymenu. :crying:

PISTOK153

stejně

to budeš měnit,já to vidím na nějaký problém v přijímači,když tak se ozvi,nejsem přítel refreshe,ale na chvilku to může vypadat OK R^ :laughing: R^

pierrepetr

Je to OK

No dufam že to pojde ,toť ja som to doma skušal strkať do 4 STB ,tie 9500HD mám doma 4kusi no ani v jednom to nenaskočilo, ten kamoš má tie 7001CX doma 2ks, no tiež ani v jednom, preto som vopchal do STB tu svoju uloženu IRDT. či naskočí a tá do 3minut nabehla, no neviem.
Teraz som to ráno zapol beží šecko OK, tak sa uvidí Holt poobede, no dufam že už tu Refreš potrebovať nebudem, holt za 10 rokov som ju potreboval len raz a teraz je to druhí krát, toť ovšem nerátam tie ICE čo mi sem zvyknu sem tam doniesť, ale aj tie povečšinu naskočia v tej 9500HD samé.

No Dakujem, dufam že to už refrešovať nebude treba, hádam to už konečne dostalo rozum. R^ R^ R^

PISTOK153

nic rozum

nedostalo,jen se to tak tváří,samo se nic neopraví R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra