![]() |
|
Amiko IRD 7800Zdravim,hľadám niekoho kto ma tento príjmač. Ak si pozriem informácie o modeli píše mi HSF-4600SC. Dnes som skúšal nahrať nový firmware cez USB, ale píše mi že je chybný súbor. Neviem či je to sposobené tým modelom. Aký model píše vám? dakujem |
FAKAM
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: AmikoSoubor musí mít koncovku .sdl a měl by mít +/- 6680kB, pokud ne, tak máš špatný soubor, zkus jej stáhnout znovu. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: Amiko IRD 7800súbor mam dobrý, stiahol som z 2 zdrojov, aj rôzne verzie, no nejde. |
FAKAM
![]() |
|
RE: Amiko IRD 7800Mám ho asi rok a novej FW jsem k ničemu nepotřeboval. Otázkou je, k čemu ho potřebuješ ty :-/ |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Amiko IRD 7800no rok ho mam aj ja ale malo by to ist aktualizovat. ak nejde pojdem reklamovat. Aky model ti tam pise? |
FAKAM
![]() |
|
RE: Amiko IRD 7800Nemám ho u sebe, takže se teď nepodívám, ale každopádně s ním nemám problém a tudíž ani důvod tahat novej FW, u kterýho nevím co pozitivního přinese (nebo naopak negativního). |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Amiko IRD 7800Vidím, že návyky prehrávať fw u uni čítačiek /napr. z dôvodu aktualizácie keksov/ sa prenáša aj na ready STB.Pokiaľ ti STB ide ok a samo neponúka aktualizáciu cez OTA, tak zmena fw je len premrhaný čas, nehovoriac o tom, že mnohé ready vedia urobiť aktualizáciu aj v standby režime. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: AmikoPak je ještě možnost zkusit jinej USB Flashdisk, nebo znovu naformátovat na FAT32... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
![]() |