![]() |
|
Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxahoj,zakoupil jsem si satelit Amiko ssd 550 cx.Celý dnešek jsem se ho snažil naladit ale pořád mě to nejde. :( Asi po 3 hodiných se mě podařilo chytnout signál kvalita mezi 50-65% ale stejne me to píše že není žádný signál.Muzete me prosím poradit?dekuji |
mates118
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxjak přeskenovat?jak se to dela?on me ten prodejce rikal že kartu nepotřebuju...tak já nevím no... |
mates118
![]() |
|
To:mates118Este som zabudol na maly detail.Pripisat typ anteny, znacku/typ lnb a ci je antena na fix, alebo na motore by tiez o nieco zrychlilo nasu pomoc.... Inac tu je navod na tvoj stroj: http://www.satelit-tv.sk/download/SK-manual-digitalny-satelitny-prijimac-amiko-ssd-540-550-560.pdf Obcas je navod velmi napomocny a momentalne by som zacal s nim.... To co potrebujeme vediet ak uz ams nejaky kanal (obraz a zvuk) je na strane 7,v sekcii 8.1. Ladenie je napriklad na strane 9 - Instalacia. Inak ak si sat kupil iba pred zopar dnami na tvojom mieste by som urobil jedinu vec. Odniesol ho do obchodu a prijimac vratil (povedz, ze si nespokojny s kavlitou obrazu, hoci tusim, ze vratit tovar mozes aj bez udania dovodu), kedze ako uz poovedal jeden z kolegov, kupit v dnesnej dobe MPEG 2 stroj je hlupost. Vratit a kupit uz hocico HDTV. Mat HDTV znamena mat pristup k staniciam vysielnaych v MPEG 2 a 4! Ked ti ide iba o Skylink (ceske a slovenske stanice), tak si vyber z ich ready boxov: http://skylink.cz/web/structure/62.html ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
jak přeskenovat?šak manual ti nedali k STB?????? ,toť ,ale ak cheš kukať Skylink, tak kartu potrebuješ ,toť CT, atd. je Kodované CRYW/IRDT. :))) no a toť dufam že vtom STB budeš mať ešte Originálny CONAX FW, tak potom bude vymalované. :laughing:Toť ten čo ti to predával, bol toť vari predajca SAT techniky či ???? |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Toť.Asi mu budeme musieť poradiť od A až po Z, ináč to asi nepojde. :crying: |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxMates si robi prcu,tak blby nemoze byt nikto.....aby sa za dva dni nevykoktal ......nevies skenovat precitaj si navod,nevies montovat zavolaj si montera.Alebo si cesky rakosnik... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxPripadne sa pytaj toho, komu si dal zarobit.......lebo z tvojich odpovedi to tu neurobi nikto.To clovek musi spekulovat aby vymyslel tvoje odpovede, ktore nic nehovoria...Dufam ,ze do vecera ti este par dobrakov naleti... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxtak dobry...kvalita signaslu na 65% ale uz jsem chytnul CT24 na Astře.jinak je vse placene takze bude asi zkutečně potřebovat kartu. |
mates118
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxNo kartu určiťe potrebuješ. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
pozdravujpodavače,ať ti předvede bez karty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxno toho prodavače co tvrdí že na skylink není potřeba karta bych chtěl teda vidět :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxMožno predavač myslel, že dotičnému stačí TA3 a CT24 atd. FTA :))) |
PISTOK153
![]() |
|
ale kartičkaskutečně potřeba není,taky ji nemám,ale musí mít jiný šrot R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrvšak my víme, Medialink Black Panther, ale otoč desku, tohle je už ohraný. Kdyby nebyl tak drahej, tak si ho jen tak z pr-dele koupím, ale je krize a musí se šetřit a né vyhazovat prachy za nepotřebný hovadiny :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
emileteď tě nechápu,stojí stejně jako ta mrcha ariva R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxaha, já tu cenu delší dobu nesledoval. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Jak naladit satelit Amiko SSD550 cxno podle heureky se cena pohybuje stále přes 3000, až k 3500, za což se dá koupit ta ariva 202 a k tomu navíc ještě minimálně ta 102 :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
pierrepetrale je aj lepšia legálnejšia cesta , toť druhí Amicco SSD550CX z kartou :))) a vtedy nemusí tiež mať vtom novom kupenom kartičku, možno predajca predpokladal, že už Dotičny jeden kus daného STB vlastní :laughing:toť ,dnešná predvídavosť že každí je pirát a chce mať doma Share je vysoká, ono sa to šíri jak nákaza. :laughing: R^ |
PISTOK153
![]() |
|
eemilnesmíš kupovat podle heureky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
eemilasi používáš jiný internethttp://www.klelektronik.cz/antenni-a-satelitni-technika/medialink-black-panther/ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |