Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jaký sat přijímač

Zdravím, odešel mi starý sat přijímač, tak potřebuji koupit něco nového. Mám ještě starou CRT tv, ale tak do dvou let plánována výměna, takže asi HD. Kartu mám zatím starou Skylink. Co třeba FERGUSON ARIVA 202E HD. Nebo mi navrhnete něco jiného v této cenové relaci.

rkhl
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jaký sat přijímač

Měl jsem cca rok a půl Arivu 200 HD. Nyní jsem pořídil SKYTEC HD 110 IR a nemůžu si vynachválit. Pokud ti nevadí, že že má licencovanou čtečku Irdeto (se všemi výhodami a nevýhodami s tím spojenými) a nahrávky lze přehrávat jen v STB, tak je to výborná volba. Určitě lepší než Ariva.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

ZdenekMi

chápu tvoje nadšení,pokud máš trabanta,potom každý jiný vůz je bomba,svez se v mercedesu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

No, nevím co z toho bych považoval za mercedes :-) Každý mám na to holt trochu jiný pohled.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

máš jistě

pravdu,i trabant má své fanoušky R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pýtajúci má CRT tv a Edision Argus Pingulux nemá scart. Takže to nie je dobré riešenie.

lolofon11
Registrace: 10/2008

Potřebuje adaptér pro skart.Také to mám tak zapojené a na CRT je stále výborný obraz TV,ne však internet,ten není tak ostrý jako na LCD.V dnešní době je možností připojení hodně,jen jsou k tomu potřebné znalosti. :))) :))) :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

Medialink Black Panther

myslí i na majitele starých TV,proto má i scart,co pořád řešíte,nechápu R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ještě dodatek

,má i AV výstup,má i komponent,pro majitele starších TV plazma bez Hdmi(celkem hodně slušný obrázek přes component),nemá UHF,to už by byla stupidita u HD přístroje R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra