![]() |
|
ukrajina UPCVčera som bol na Ukrajine prvý krát na trhu v Užhorode a tam samí poctiví predajcovia satelitných prijímačov tzv legalným príjmom za 5 eur mi ponúkol celkom legalný haha príjem upc na mesiac že po mesiaci mi to bude po 5 eur predlžovať ked mi ukázal tel zoznam kolko tam má tzv slovenských predplatiteľov tam hned mi zabehlo biznis ako vyšitý a ešte jedna perlička ked sme prišli na parkovisko pri autobus tak mi trebalo tzv malú potrebu vykonať a po jej vykonaní prišiel ochranca parkoviska a za malú potrebu si pýtal 10 eur že ináč nás nepustí z parkoviska tak som mal najdrahšie močenie za svoj život na Ukrajine prvý a posledný krát Rv |
koso77
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: ukrajina UPCmadare.. keby si dosiel "k autobusu" a nie "pri autobus" mal by si to zadara.. že ty si žochár t.j od topolcian :))) :))) |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: ukrajina UPCUkrajina je skorumpovaná krajina, kde právny štát neexistuje ani de facto ani de jure. Čo čakať... Podsvetie a korupcia všade - aj na najvyšších stupňoch.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: ukrajina UPCkam se hrabe česká republika ta už to dovršila |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
![]() |