Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

linkbox hd

ahojte,prosím Vás o radu nebo pomoc mám linkbox hd a našel jsem do něj nový sw L009 dal jsem ho na flešku podle návodu zkoušel spustit a pořád nic se neděje zkoušel jsem to i přes usb transfer a tam mi to píše že na té flešce není žadný soubor tak už nevím co s tím na ota nelze naladit kdzž dám flešku do počítače tak tam soubor nesetkal se nekdo stímto díky za pomoc

žery
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: linkbox hd

Pravdepodobne tam uz novy soft mas

Dreambox DM500, DM600, Strong DM2100, Gibertini 100AL, Maximum E-85.

iko
Registrace: 9/2006

mám tam L008

žery

Skus naformatovat znova flesku a daj tam len samotny fw.Mne to optibox zebra nenasla pokial nebola fleska prazdna.Mozno to je aj u teba.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ten softwer musí být rozbalený ne ve složce nebo zabalený v raru.

koax
Registrace: 2/2008

to jsem všechno zkoušel a nic dal jsem jen ten rozbalený 1 soubour a píše mi to že na ní nic není tak už nevím co s tím sai budu muset počkat až to povolí přes ota díky za rady

žery

A kde si nasiel novy SW, ze ani samotny vyrobca nema novy SW na svojich strankach. Asi to bude 008 SW a iba premenovana, skus si to porovnat cez Total Comander :-)

Bendr
Registrace: 1/2012

na stránkách elektrosat trnava musíš být zaregistrován mají tam L009

žery

to ale nieje vyrobca, L009 zatial vysla iba pre Homecasty, to neznamena, ze pasuje ak do Linkboxov aj ked vyrobca je Homecast :-)

Bendr

pokial si dobre pamatam tak postup je taky ze na usb vytvoris subor "SDL" a do nej da rozbaleny subor.prijimac vypnes zozadu a zapnes a akonahle sa ti spusti "-dL_" tak na prednom panely postupne zadas tusim sipku dole, hore, hore a 3 x power" a musi to fachat. ak nie, vymen flesku

tomko
Registrace: 1/2006

Ještě jedna důležitá věc:
Od FW L008 se nahrává záznam na flashku, která je naformátována na eXFAT (FAT64), ale flashování firmwaru se provádí z flashky, která musí být naformátována na FAT32 - neboli nelze použít (bez reformátování) stejné flashky z přístroje.

roman63

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra